Ben eczaneden promotil almıştım geçen hafta o ara sordum işte l karnitin l arjinin de alayım diye .eczacı gerek yok dedi promotilin içinde var onlar yeterli dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eczaneden promotil almıştım geçen hafta o ara sordum işte l karnitin l arjinin de alayım diye .eczacı gerek yok dedi promotilin içinde var onlar yeterli dedi
Hadi güzel sonuçlarla gel insalalh Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallahİnşallah canım ya acayip heyecan var yerimde duramıyorum daha hocadan mesaj da gelmedi ilaçları kendimiz bıraktık biz endol ve trentali aktarda karışım yaptırmıştı bide kapsül verdi onlara başlayınca diğerlerini içmedi
Canım senin için çok seviniyorum sende benim gibi perde ameliyatı falan olmuştun hatırladığım kadarıyla inşallah sağ salim kucağına da alırsın :)Sadece betayi anladim 0 li bisey cikmis ama digerleri ne icin bilmiyorum bence icin temizleniyor emin degilsen tam bi arastir kuzum
Amin canım sağolHadi güzel sonuçlarla gel insalalh Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallah
evet bana da eczaci oyle dedi sadece 100 mg eksikti emodexin icinde almaya gerek yok dedi. Demekki her hastaya farkli bisey veriyor. Siz kac aydir deniyorsunuz?Ben eczaneden promotil almıştım geçen hafta o ara sordum işte l karnitin l arjinin de alayım diye .eczacı gerek yok dedi promotilin içinde var onlar yeterli dedi
Evlendiğimden beri korunmadik hiç 3 yıl bitti haziran ayından bu yana da Kaan hocanın tedavisindeyiz.promotil de 3.kutudayizevet bana da eczaci oyle dedi sadece 100 mg eksikti emodexin icinde almaya gerek yok dedi. Demekki her hastaya farkli bisey veriyor. Siz kac aydir deniyorsunuz?
bizim evlendigimiz 4.5 sene olacak. Bizde eylulde emodex.e basladik 2. Kutu insallah ay sonunda biterse promen k alicam canim. Ne zaman test yaptirmayi dusunuyorsunuz. Ben araligin sonuna dogru yatirtmayi dusunuyorum insallahEvlendiğimden beri korunmadik hiç 3 yıl bitti haziran ayından bu yana da Kaan hocanın tedavisindeyiz.promotil de 3.kutudayiz
Cnm bilemem ama incele o sayfayı yazıyordur. Yada aldığın yere mesaj at onlar bilgi verirler sanayani ne demek oluyo sence içimmi temizleniyoki
27 sinde falan adet olmam lazım canm adet olursam test yapicak eşim. Biz en son Ekimin başında test yaptırmıştik onda 8 milyon toplam sperm .%20 ileri hareket.morfoloji de 2 bizdebizim evlendigimiz 4.5 sene olacak. Bizde eylulde emodex.e basladik 2. Kutu insallah ay sonunda biterse promen k alicam canim. Ne zaman test yaptirmayi dusunuyorsunuz. Ben araligin sonuna dogru yatirtmayi dusunuyorum insallah
Canım bu dua 4 cuma mı okunacak her cuma mı?Insallah hepinize dua ediyorum cuma vakti her cuma 1000 tane Ya Evvel zikri var dilek duasi okuyun lutfen
Canım bu dua 4 cuma mı okunacak her cuma mı?
27 sinde falan adet olmam lazım canm adet olursam test yapicak eşim. Biz en son Ekimin başında test yaptırmıştik onda 8 milyon toplam sperm .%20 ileri hareket.morfoloji de 2 bizde
Isırgan çayını bırakıp onu mu yapalım canm senceMorfoloji icin coban cokerten cayi yapabilirsin canim
Dönüşümlü yapabilirsin 15 gun birini 2 3 gun mola 15 diğeriniIsırgan çayını bırakıp onu mu yapalım canm sence
Tamam canım aynen öyle yapayım o halde inşallah şifa olur :)Dönüşümlü yapabilirsin 15 gun birini 2 3 gun mola 15 diğerini
canim morallerimizi bozmayalim bak teker teker herkes hamile kaliyor insallah bizde kaliriz27 sinde falan adet olmam lazım canm adet olursam test yapicak eşim. Biz en son Ekimin başında test yaptırmıştik onda 8 milyon toplam sperm .%20 ileri hareket.morfoloji de 2 bizde
İnşallah onlar ümit oluyor inan.Allah bizede isteyen herkese de en yakın zamanda nasip eder inşallahcanim morallerimizi bozmayalim bak teker teker herkes hamile kaliyor insallah bizde kaliriz
amin canim. Ben afilim soyledigi balcidan bal aldim insallah faydasini gorurumİnşallah onlar ümit oluyor inan.Allah bizede isteyen herkese de en yakın zamanda nasip eder inşallah