- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
yani ne demek oluyo sence içimmi temizleniyokiCnm kullandığın macunla alakalı birşey bu. Aldığın sayfayı incele senin gibi olanlar var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani ne demek oluyo sence içimmi temizleniyokiCnm kullandığın macunla alakalı birşey bu. Aldığın sayfayı incele senin gibi olanlar var.
İnsalalh hamilesindir kan testi yaptır kafanda soru işareti de kalmaz .sizde promotil trental kullanıyorsunuz demi yanlış mı hatırlıyorum acabaSelam kızlar içim kıpır kıpır hamile miyim bilmiyorum ama hissediyorum sanki adetim de geçmedi henüz eşime de söylemedim umutlanmayın diye geçen ay 21 inde oldum normalde 25 günde oluyor 15 inde olmam gerekiyordu napacam bilmiyorum test yapsam çıkmaz heralde kanmış versem diye düşünüyorum belim çok ağrıyor göğüslerine de hassasiyet var aynı adet belirtileri of yaa duygularım karmakarışık
İnşallah canım promotil kullanıyoruz trentali bıraktıkİnsalalh hamilesindir kan testi yaptır kafanda soru işareti de kalmaz .sizde promotil trental kullanıyorsunuz demi yanlış mı hatırlıyorum acaba
Bende o macunu ilk kez bu ay kullandım daha adet günume var zaten .Bı arkadaşımda kullandı ondan da önce açık pembe kan geldi adet gününden önce sonra söküldü adet oldu.Belki iciniz temizleniyor yada adetiniz düzene giriyoryani ne demek oluyo sence içimmi temizleniyoki
Peki promotil kullandığınız süre boyunca test yaptı mi eşinizİnşallah canım promotil kullanıyoruz trentali bıraktık
Insallah hepinize dua ediyorum cuma vakti her cuma 1000 tane Ya Evvel zikri var dilek duasi okuyun lutfenTebrik ederim canım çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sadece betayi anladim 0 li bisey cikmis ama digerleri ne icin bilmiyorum bence icin temizleniyor emin degilsen tam bi arastir kuzumkızlar dün akşamki sonuçlarım anlayan varmıki
hamilelik yok demek demi ilk defa kan testi yaptırdım canım ben o yüzden emin olamadım 33 neden çıkıyo ki o zamanSadece betayi anladim 0 li bisey cikmis ama digerleri ne icin bilmiyorum bence icin temizleniyor emin degilsen tam bi arastir kuzum
ayy inşallah inşşallahhhhBende o macunu ilk kez bu ay kullandım daha adet günume var zaten .Bı arkadaşımda kullandı ondan da önce açık pembe kan geldi adet gününden önce sonra söküldü adet oldu.Belki iciniz temizleniyor yada adetiniz düzene giriyor
hamilelik yok demek demi ilk defa kan testi yaptırdım canım ben o yüzden emin olamadım 33 neden çıkıyo ki o zaman
Evet canım sonuçlar berbattı o yüzden bide o kafamı karıştırıyor sonuçlar böyleyken olmaz diyorumPeki promotil kullandığınız süre boyunca test yaptı mi eşiniz
Ya bizimde sonuçlar berbatti.o zaman hoca niye ilaçlara devam ediyor anlamış değilimEvet canım sonuçlar berbattı o yüzden bide o kafamı karıştırıyor sonuçlar böyleyken olmaz diyorum
Ama belli de olmaz tek bir sperm işe yarıyor belki de en iyisi gitti dölledi.insallah hamilesindir banada umut olur :)Evet canım sonuçlar berbattı o yüzden bide o kafamı karıştırıyor sonuçlar böyleyken olmaz diyorum
Ppeki siz hormon testi falan verdiniz mi daha once. Bize sadece promen k kullanin dedi. Neden acaba hicbisey yok ya promotil ve trental ne ise yariyor ki?İlk iki ay klomen ve trental verdi .sonrada trental ve promotil verdi bu üçüncü ay olacak promotil kullanıyor eşim
canim cikar son adetine gore 4 haftalik sayilir sindi zaten bence bi kan verSelam kızlar içim kıpır kıpır hamile miyim bilmiyorum ama hissediyorum sanki adetim de geçmedi henüz eşime de söylemedim umutlanmayın diye geçen ay 21 inde oldum normalde 25 günde oluyor 15 inde olmam gerekiyordu napacam bilmiyorum test yapsam çıkmaz heralde kanmış versem diye düşünüyorum belim çok ağrıyor göğüslerine de hassasiyet var aynı adet belirtileri of yaa duygularım karmakarışık
Adetimin duzene girmesi bile beni mutlu eder ki ben ilacsiz adet olamayan biriyim canim saglik olsun rabbim daha iyisini bilirYok ama uzulme lutfen bundan sonrasi icin guzel seyler dusun 33 değil 0 33 yani
İnşallah canım ya acayip heyecan var yerimde duramıyorum daha hocadan mesaj da gelmedi ilaçları kendimiz bıraktık biz endol ve trentali aktarda karışım yaptırmıştı bide kapsül verdi onlara başlayınca diğerlerini içmediAma belli de olmaz tek bir sperm işe yarıyor belki de en iyisi gitti dölledi.insallah hamilesindir banada umut olur :)
Öğleden sonra işten izin alıp acile gideyim bariPpeki siz hormon testi falan verdiniz mi daha once. Bize sadece promen k kullanin dedi. Neden acaba hicbisey yok ya promotil ve trental ne ise yariyor ki?
canim cikar son adetine gore 4 haftalik sayilir sindi zaten bence bi kan ver
Canım biz daha önce hiç hormon testi yaptırmadik.trental damar genişlemesine spermlerin daha iyi hareket etmesini sağlıyor yani öyle araştırıp okumuştum .promotil içinde l carnitin l arjinin falan var herhalde sayı ve hız için verdi hocaPpeki siz hormon testi falan verdiniz mi daha once. Bize sadece promen k kullanin dedi. Neden acaba hicbisey yok ya promotil ve trental ne ise yariyor ki?
canim cikar son adetine gore 4 haftalik sayilir sindi zaten bence bi kan ver