• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim kac yasindasin esinin durumu nasil cok mu kotu eger bekleme imkaniniz varsa biraz daha dogal deneyin tup bebek uzmanlarina kalsa ben simdi tup bebege baslamistim 4 5 ay once hem de
Canım eşim geçen nisan ayından beri ilaç kullanıyor. Değerler evet yükseldi ama hala gebelik oluşmadı. Zaten ondan öncesinde de sayıda sorun yoktu sadece ileri hızlı ve morfoloji biraz düşüktü. Onlarda yükseleli nerdeyse 4 ay oldu ama hala tık yok. Ben aşılama istiyordum doğala yakın diye devlet hastanesinde ama çok yavaş ilerliyor prosedürler. Yaşım 29 eşimin yaşı da 30 bir buçuk senedir uğraşıyoruz :(

Afilim92 Afilim92 ve alev çok sevindim adınıza sağlığa sürsün inşallah gebeliginiz sağlıkla kucaklayın yavrularınızı. Bizde durum aynı 10 küsür cıktı fsh kaan aydos 21 aralıkta cvp verecek ama ben klomen ı yarim vermeye başladım. Afilim92 Afilim92 eşinin değerleri ile benim eşimin değerleri çok benziyor morfoloji ve hasar bizimde morf 2 hasar 49. Acaba bir daha hasar testi ne zaman ister kaan bey. 1 ay ı biraz geçti tedaviye başlayalı.
3 ay da istiyor biz 6 ay tedavi olduk hasar %65 ti

kızlar acaba mevsimsel filan olabilir mi ,benim de kurulu saat gibi olan adetim 29 senelik hayatımda ilk kez gecikti..bugün gecikmenin 3.günü..3-4 gündür adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısı çekiyorum,biranda ateş basmaları yaşıyorum.heh diyorum tamam şimdi olurum ama gelen giden yok.acaba sökülemiyor olabilir miyim ?

kızlar acaba mevsimsel filan olabilir mi ,benim de kurulu saat gibi olan adetim 29 senelik hayatımda ilk kez gecikti..bugün gecikmenin 3.günü..3-4 gündür adet olacakmış gibi karın ve kasık ağrısı çekiyorum,biranda ateş basmaları yaşıyorum.heh diyorum tamam şimdi olurum ama gelen giden yok.acaba sökülemiyor olabilir miyim ?
peki hamile olabilir misin canim insallah oyledir.

Biz ilk korunmayi birakinca ilk ay adet olmadim oule sasirdim ki hemen hamile kaldim sandim. Oyle sanmamin uzerinden 2.5 sene gecti :işsiz:

peki hamile olabilir misin canim insallah oyledir.

Biz ilk korunmayi birakinca ilk ay adet olmadim oule sasirdim ki hemen hamile kaldim sandim. Oyle sanmamin uzerinden 2.5 sene gecti :işsiz:

valla umut dünyası küçük de olsa hep bir umut var ama ne bileyim bilemedim..
biz 3,5 senedir hiç korunmadık ama ilk kez gecikti adetim ben de şaşırdım..rahim filmi için bir an önce olayım diye beklerken ne gelen var ne giden..acaba mevsimsel filan mı diye düşünüyorum.. ateş basmalarım ve gün içinde ara ara adet olcakmış gibi kasık ağrım var sadece solda..
bakalım hayırlısı Rabbim ol derse olur hayırlısıyla..

valla umut dünyası küçük de olsa hep bir umut var ama ne bileyim bilemedim..
biz 3,5 senedir hiç korunmadık ama ilk kez gecikti adetim ben de şaşırdım..rahim filmi için bir an önce olayım diye beklerken ne gelen var ne giden..acaba mevsimsel filan mı diye düşünüyorum.. ateş basmalarım ve gün içinde ara ara adet olcakmış gibi kasık ağrım var sadece solda..
bakalım hayırlısı Rabbim ol derse olur hayırlısıyla..
test yapmayi dusunmiyor musin en azindan idrar??

Selam kızlar içim kıpır kıpır hamile miyim bilmiyorum ama hissediyorum sanki adetim de geçmedi henüz eşime de söylemedim umutlanmayın diye geçen ay 21 inde oldum normalde 25 günde oluyor 15 inde olmam gerekiyordu napacam bilmiyorum test yapsam çıkmaz heralde kanmış versem diye düşünüyorum belim çok ağrıyor göğüslerine de hassasiyet var aynı adet belirtileri of yaa duygularım karmakarışık

Selam kızlar içim kıpır kıpır hamile miyim bilmiyorum ama hissediyorum sanki adetim de geçmedi henüz eşime de söylemedim umutlanmayın diye geçen ay 21 inde oldum normalde 25 günde oluyor 15 inde olmam gerekiyordu napacam bilmiyorum test yapsam çıkmaz heralde kanmış versem diye düşünüyorum belim çok ağrıyor göğüslerine de hassasiyet var aynı adet belirtileri of yaa duygularım karmakarışık
Cikar cikar benim de bat 15 olmaliydi 12 sinde hayalet 13 unde silik 14 unde erken gebelikte net cikti sonra kan verdim yuppiiss hamileyim

Canım eşim geçen nisan ayından beri ilaç kullanıyor. Değerler evet yükseldi ama hala gebelik oluşmadı. Zaten ondan öncesinde de sayıda sorun yoktu sadece ileri hızlı ve morfoloji biraz düşüktü. Onlarda yükseleli nerdeyse 4 ay oldu ama hala tık yok. Ben aşılama istiyordum doğala yakın diye devlet hastanesinde ama çok yavaş ilerliyor prosedürler. Yaşım 29 eşimin yaşı da 30 bir buçuk senedir uğraşıyoruz :KK43:
Sen tetkiklerini yaptırdın mı canım

Back