Ne kadara aldin canim?Konya Balevi Safira Bal veriliyor sanirim limonlutarcinlikek sormustu yaparız demislerdi
Gramina konulan malzemeye gore degisir 170 230 arasi filanNe kadara aldin canim?
Ari bal evi diye bir yer cikti orasi miGramina konulan malzemeye gore degisir 170 230 arasi filan
Evet safiraAri bal evi diye bir yer cikti orasi mi
Yaa guvenemiyorum. Burasi guvenilir dimiEvet safira
Oldugunuz yerde aktarlarda yok mu peki
Limonlu da cok arastirdi evet arayip konusabilirsin adamlaYaa guvenemiyorum. Burasi guvenilir dimi
Tamam canim iyi oldu kaan hoca esine vermene gerek yok dedi bana cok seker yiyor diye. Ben de kullaniyorum zaten alayimLimonlu da cok arastirdi evet arayip konusabilirsin adamla
Seker sorunu varsa dikkat etmek lazim amaTamam canim iyi oldu kaan hoca esine vermene gerek yok dedi bana cok seker yiyor diye. Ben de kullaniyorum zaten alayim
2 sene evvel 35 tl ödüyordum şimdi bilmiyorum. İçinde gebe kalmayı kolaylaştıracak vitaminler vardı.
İnşallahh cnmmmCanım yakın zamanda senden de bekliyorum inşallah
Bilmiyorum o ne demek canim yaAfilim92 belki sen biliyorsundur, spermiyogram testinde yuvarlak hücre sayısı normalden çok olunca ne anlama geliyor cnm ?
globozoospermi miydi neydi diye hatırlıyorum, internetten bir de bu isimle baksan canımAfilim92 belki sen biliyorsundur, spermiyogram testinde yuvarlak hücre sayısı normalden çok olunca ne anlama geliyor cnm ?
kızlar ben de ilk defa eşimin tahlil sonucunu paylaşıyorum..
doktorlar hemen aşılama veya tüp bebek diyor.. keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu özü filan yaptık sayımız yükselmedi bundan önceki testte hareketlilik %27 ydi..
kaan aydosa sonuçlarımızı gönderdim,bu ayın 26 sında cevap gelecek..
o zamana kadar ne yapayım ben emodex ya da proxeed plus alayım mı ??
Canım ben okuyamadım sayınızı ve ileri hareketlinizi ama morfoloji 3 demişsin bizimde 3 tü bu değerin en az 4 olması gerekiyor diye biliyorum :)buarada morfolojimiz de % 3 ..
Canim gormedim paylasimini geriye dönük bakiyorum hala bulamadim kacinci.sayfadaArkadaşlar neden tanımadığınız insanlara yorum yapmaktan çekiniyorsunuz anlamadım..burda hepimiz en ufak bir umut için sayfa sayfa her başlığı okuyoruz,ilk defa test sonucumu paylaşmama rağmen başlıkta sadece birbirini tanıyan insanlar soru-cevap şeklinde ilerliyor ! bir tek kişi bile tek bir yorum yapamamış..
Canim gormedim paylasimini geriye dönük bakiyorum hala bulamadim kacinci.sayfada
canim buradaki herkes birbirine yardimci olmaya calisir demekki atlanmis boyle unlem isaretli yazarak kizdigini mi belirtiyorsun? Hem kendini hemde bizi uzme lutfen. Ben yazini gordum ama resmi tam okuyamamistim ve unutmusum cevap yazmayi diger yazilari okurken. Net bir sekilde cekilmis resim var mi elinde?morfoloji sinirda ama dr.lar morfolojiye cok takilmiyorlar.istersen yine ekle bakalim bir kez dahakızlar ben de ilk defa eşimin tahlil sonucunu paylaşıyorum..
doktorlar hemen aşılama veya tüp bebek diyor.. keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu özü filan yaptık sayımız yükselmedi bundan önceki testte hareketlilik %27 ydi..
kaan aydosa sonuçlarımızı gönderdim,bu ayın 26 sında cevap gelecek..
o zamana kadar ne yapayım ben emodex ya da proxeed plus alayım mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?