Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ben de egricayir diye bir marka duymuştum, öneren var mi? Sitesinde sertifikalari falan var

Arkadaşlar Kaan hocanın facebook sayfasını inceledim. Maca Bitkisi sperm sayısını kalitesini artırdığını söylüyor. İnternetten araştırdım tozu satılıyor aranızda kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-16-06-53-34-625.jpeg
    62,4 KB · Görüntüleme: 31
Arkadaşlar neden tanımadığınız insanlara yorum yapmaktan çekiniyorsunuz anlamadım..burda hepimiz en ufak bir umut için sayfa sayfa her başlığı okuyoruz,ilk defa test sonucumu paylaşmama rağmen başlıkta sadece birbirini tanıyan insanlar soru-cevap şeklinde ilerliyor ! bir tek kişi bile tek bir yorum yapamamış..

Canim gormedim paylasimini geriye dönük bakiyorum hala bulamadim kacinci.sayfada

canim buradaki herkes birbirine yardimci olmaya calisir demekki atlanmis boyle unlem isaretli yazarak kizdigini mi belirtiyorsun? Hem kendini hemde bizi uzme lutfen. Ben yazini gordum ama resmi tam okuyamamistim ve unutmusum cevap yazmayi diger yazilari okurken. Net bir sekilde cekilmis resim var mi elinde?morfoloji sinirda ama dr.lar morfolojiye cok takilmiyorlar.istersen yine ekle bakalim bir kez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…