- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Aslında arı sütü polen de almak istiyorum ilk ay daha regl oldumbiz kullanmıyoruz canım ama görmüştüm bu paylaşımını
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında arı sütü polen de almak istiyorum ilk ay daha regl oldumbiz kullanmıyoruz canım ama görmüştüm bu paylaşımını
hiç bi fikrim yok ama şimdi yine vcden geldim mesela şimdi yok offHamile olabilir misin acaba?
Haklısınız aslında adamı kobay gibi kullanıyorum bende :) yakında isyan edecek bizim kullandığımız keçiboynuzu kürü pekmezi ceviz bide ilaçları bunlar
Aslında arı sütü polen de almak istiyorum ilk ay daha regl oldum![]()
canim hamilelik ihtimalin olabilir mi acaba simdiden de umitlenmek olmaz ama Allahin takdiri belli olmaz insallah oyledirkızlar pembemsi bi akıntı geliyor benden sol tarafımdada kramp gibi bi ağrı var otururken bişey yok yürürken oluyo macun kullanıyodum bıraktım 1 hafta sonra falan adet olmam lazım (normalde düzensiz) macunu adetim düzene girsin ve hamile kalmak için kullanıyorum.anlamadım ne olduğunu ya
yok canim ben kullanmiyorum bide klomeni dr. Mu verdi size cunku dr vermeden kimsenin kullandigini gormedimKızlar benim mesajı da bi görün. Kaan hoca önermiş kullanan var mı internette tozu var
Bunları kim verdi sanaHaklısınız aslında adamı kobay gibi kullanıyorum bende :) yakında isyan edecek bizim kullandığımız keçiboynuzu kürü pekmezi ceviz bide ilaçları bunlar
Evet canım doktor verdicanim hamilelik ihtimalin olabilir mi acaba simdiden de umitlenmek olmaz ama Allahin takdiri belli olmaz insallah oyledir
yok canim ben kullanmiyorum bide klomeni dr. Mu verdi size cunku dr vermeden kimsenin kullandigini gormedim
İlaçları doktor yazdı canımBunları kim verdi sana
Eklemiştim canım resim var bakabilir misinilaçları neler canım
Canım emodex çok iyi klomende e vitamini biz kullanmiyoruz ama sana doktorun yazdıysa kullan.birde beslenmeye dikkat et.h avuç yesin eşin,ben 3 tane yediriyorum .isirganotu çayı içsin.zeytin yağında beklettigin incirden yesin 2 tane her sabah , kuruyemiş yani ceviz badem fındık antep fıstığı ve siyah çekirdekli üzüm.inş faydası olur canimİlaçları doktor yazdı canım
Globozoospermide sperm başında yer alan ve içerisinde yumurtanın dış kısmını yapışacak olan enzimleri taşıyan akrozom bülümü yoktur veya çok küçüktür. Spermin yumurtaya bağlanması ve genetik materyalin transferi için akrozomun yapısal ve fonksiyonel yönden normal olması gerekir. Globozoospermi de ise akrozom ya tamamı ile yoktur ya da çok küçüktür.globozoospermi miydi neydi diye hatırlıyorum, internetten bir de bu isimle baksan canım
Bunlara ek olarak keçiboynuzu kürü pekmezi agır mı gelir günlere mi bölelimCanım emodex çok iyi klomende e vitamini biz kullanmiyoruz ama sana doktorun yazdıysa kullan.birde beslenmeye dikkat et.h avuç yesin eşin,ben 3 tane yediriyorum .isirganotu çayı içsin.zeytin yağında beklettigin incirden yesin 2 tane her sabah , kuruyemiş yani ceviz badem fındık antep fıstığı ve siyah çekirdekli üzüm.inş faydası olur canim
Günlük 1 2 kaşık birşey olmaz bence verebilirsin.ben keçiboynuzu tozunu veriyorumBunlara ek olarak keçiboynuzu kürü pekmezi agır mı gelir günlere mi bölelim
Canım 2 ay oldu muKizlaaaarrrr 7 aralikta gidiyoruz istanbula test yaptirmaya insallah dusmustur hasarimiz yaaa dua edin
İnşallah düşmüştür canım dualarim seninle.senle benim durumumuz benziyor birbirine.bizi mutlaka haberdar et.guzel haberler almaya ihtiyacım.var.si, ne zaman baslamistiniz canım tedaviye.biz 19ekimde basladik,b irde nerde test yapacaksinKizlaaaarrrr 7 aralikta gidiyoruz istanbula test yaptirmaya insallah dusmustur hasarimiz yaaa dua edin
Eşimin testi de ilk defa yuvarlak hücre çıktı 6 milyonAfilim92 belki sen biliyorsundur, spermiyogram testinde yuvarlak hücre sayısı normalden çok olunca ne anlama geliyor cnm ?
Canim biz izmirden gonderiyorlar diye guvenmiyoruz istanbul duzene gidicez. Emodexe baslayali 45 gunu gecti. Kaan hocaya 17sinde gitmistik 3 hafta klomen kullandik. Kasim sonu istemis ama ben biraz daha gecsin dedim 7 aralikta gidicez. 2 ay 1 hafta falan oluyor. Insallah dusmustur size de umut olur canimİnşallah düşmüştür canım dualarim seninle.senle benim durumumuz benziyor birbirine.bizi mutlaka haberdar et.guzel haberler almaya ihtiyacım.var.si, ne zaman baslamistiniz canım tedaviye.biz 19ekimde basladik,b irde nerde test yapacaksin
EVET İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM TEST YAPSAMDA ÇIKMAZMIŞ Bİ KAÇ GÜN BEKLİYİM AMA SANMIYORUM YA ALLAH BÜYÜK TABİDE ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUMcanim hamilelik ihtimalin olabilir mi acaba simdiden de umitlenmek olmaz ama Allahin takdiri belli olmaz insallah oyledir
yok canim ben kullanmiyorum bide klomeni dr. Mu verdi size cunku dr vermeden kimsenin kullandigini gormedim