• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar pembemsi bi akıntı geliyor benden sol tarafımdada kramp gibi bi ağrı var otururken bişey yok yürürken oluyo macun kullanıyodum bıraktım 1 hafta sonra falan adet olmam lazım (normalde düzensiz) macunu adetim düzene girsin ve hamile kalmak için kullanıyorum.anlamadım ne olduğunu ya
canim hamilelik ihtimalin olabilir mi acaba simdiden de umitlenmek olmaz ama Allahin takdiri belli olmaz insallah oyledir

Kızlar benim mesajı da bi görün. Kaan hoca önermiş kullanan var mı internette tozu var
yok canim ben kullanmiyorum bide klomeni dr. Mu verdi size cunku dr vermeden kimsenin kullandigini gormedim

İlaçları doktor yazdı canım
Canım emodex çok iyi klomende e vitamini biz kullanmiyoruz ama sana doktorun yazdıysa kullan.birde beslenmeye dikkat et.h avuç yesin eşin,ben 3 tane yediriyorum .isirganotu çayı içsin.zeytin yağında beklettigin incirden yesin 2 tane her sabah , kuruyemiş yani ceviz badem fındık antep fıstığı ve siyah çekirdekli üzüm.inş faydası olur canim

globozoospermi miydi neydi diye hatırlıyorum, internetten bir de bu isimle baksan canım
Globozoospermide sperm başında yer alan ve içerisinde yumurtanın dış kısmını yapışacak olan enzimleri taşıyan akrozom bülümü yoktur veya çok küçüktür. Spermin yumurtaya bağlanması ve genetik materyalin transferi için akrozomun yapısal ve fonksiyonel yönden normal olması gerekir. Globozoospermi de ise akrozom ya tamamı ile yoktur ya da çok küçüktür.
Normal semen incelemesi esnasında akrozomu olmayan veya çok küçük akrozoma sahip anormal yapıda spermler belli bir oranda izlenebilir. Ancak globozoospermi tanısı konulduğunda morfolojik inceleme de hiç normal sperm yoktur. Yani tüm spermlerde akrozom anormalliği vardır.

Cnm böyle bilgi verilmiş. Bizim morfolojimiz normal. Eğer globozospermi olsaydı morfoloji bozuk olurdu. Buarada Burda hiç yuvarlak hücre çokluğundan da bahsedilmemiş.

Canım emodex çok iyi klomende e vitamini biz kullanmiyoruz ama sana doktorun yazdıysa kullan.birde beslenmeye dikkat et.h avuç yesin eşin,ben 3 tane yediriyorum .isirganotu çayı içsin.zeytin yağında beklettigin incirden yesin 2 tane her sabah , kuruyemiş yani ceviz badem fındık antep fıstığı ve siyah çekirdekli üzüm.inş faydası olur canim
Bunlara ek olarak keçiboynuzu kürü pekmezi agır mı gelir günlere mi bölelim

Ama havuçlu keci boynuzu kürunu aynı vakitte yapılmaması gerekiyor muş öyle duydum.burda biri hünnap marka eczanelerde. Satılan en iyi demişti onu önermişti ama tabi sen bilirsin

Kizlaaaarrrr 7 aralikta gidiyoruz istanbula test yaptirmaya insallah dusmustur hasarimiz yaaa dua edin

Afilim92 Afilim92 canım forumda gezerken senin bir paylaşımını okudum üzüldüğünü burnunun direğinin sizladigini yazmış sın bak şimdi hamilesin.herseyin bir vakti var.sadece sabretmek tevekkül etmek lazım,insallah hayirlisiyla sıra bizede gelir:KK36:

Kizlaaaarrrr 7 aralikta gidiyoruz istanbula test yaptirmaya insallah dusmustur hasarimiz yaaa dua edin
İnşallah düşmüştür canım dualarim seninle.senle benim durumumuz benziyor birbirine.bizi mutlaka haberdar et.guzel haberler almaya ihtiyacım.var.si, ne zaman baslamistiniz canım tedaviye.biz 19ekimde basladik,b irde nerde test yapacaksin

Afilim92 Afilim92 belki sen biliyorsundur, spermiyogram testinde yuvarlak hücre sayısı normalden çok olunca ne anlama geliyor cnm ?
Eşimin testi de ilk defa yuvarlak hücre çıktı 6 milyon
İnternette araştırıyorum dünden beri
5 milyonun üstünde olmaması gerekiyor
Sanırım iltihabi bir durum emin değilim

İnşallah düşmüştür canım dualarim seninle.senle benim durumumuz benziyor birbirine.bizi mutlaka haberdar et.guzel haberler almaya ihtiyacım.var.si, ne zaman baslamistiniz canım tedaviye.biz 19ekimde basladik,b irde nerde test yapacaksin
Canim biz izmirden gonderiyorlar diye guvenmiyoruz istanbul duzene gidicez. Emodexe baslayali 45 gunu gecti. Kaan hocaya 17sinde gitmistik 3 hafta klomen kullandik. Kasim sonu istemis ama ben biraz daha gecsin dedim 7 aralikta gidicez. 2 ay 1 hafta falan oluyor. Insallah dusmustur size de umut olur canim

canim hamilelik ihtimalin olabilir mi acaba simdiden de umitlenmek olmaz ama Allahin takdiri belli olmaz insallah oyledir

yok canim ben kullanmiyorum bide klomeni dr. Mu verdi size cunku dr vermeden kimsenin kullandigini gormedim
EVET İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM TEST YAPSAMDA ÇIKMAZMIŞ Bİ KAÇ GÜN BEKLİYİM AMA SANMIYORUM YA ALLAH BÜYÜK TABİDE ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM

Back