Canim inofolic genelde polikistik overlilere veriliyor diye biliyorum. Insulin direnci falan da duzenliyorHmm folbiol bi ara bende kullandım. İnafolic combi diye bi folik asit var onu biliyor musun? Çok iyi diyorlar.
Her yerde yapılıyormu peki devlet Hastanesi'nde normal sperm testi verir gibimiSpermden canim
Bizim yaptırdığımız sperm testinde ona bakmamışlardır değil mi ayrıca mı talep ediyoruzSpermden canim
Cnm bebişin hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua etkızlar oluyor bakın demesi kolay demeyin ben belki bir çogunuzdan kötü haldeydim ama oldu Allah ol desin yeter ki ben vajınusmus eşimde hasar hız morfoloji sayı her dert vardı ama biz ınandık .Size sunu söyleyim tüp bebek dr larına inanmayın 2 kez bizi mahvettiler asla olmaz diye ama ben kulak asmadım gecen hafta yine aradılar gelin zaman kaybetmeyin sizin çocugunuz olmaz diye
Sagol canim duamdasinizCnm bebişin hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et
Bir güzel haberde denge gelsin inşallahKizlar bende hala adet olmadim bat dundu kasik agrilarim var normalde 27 gunde bir adet oluyorum bugun 28.gunum eger yarinda olmazsam bende test yapacagim
Canım yakın zamanda senden de bekliyorum inşallahCnm bebişin hayırlı olsun senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah dua et
Canım dna hasar testini ayrıca talep ediyoruz değil mi sperm testinde ona bakmamışlardırSagol canim duamdasiniz
Evet 200 300 civari tup bebek merkezlerindeCanım dna hasar testini ayrıca talep ediyoruz değil mi sperm testinde ona bakmamışlardır
O cok pahalıymıs yaEvet 200 300 civari tup bebek merkezlerinde
Her yer yapmiyor malesef. Devlette de yok. Bazi arastirma hastaneleriyle bazi laboratuvarlar yapiyorHer yerde yapılıyormu peki devlet Hastanesi'nde normal sperm testi verir gibimi
Aynen ayrica ediliyor her yerde yokBizim yaptırdığımız sperm testinde ona bakmamışlardır değil mi ayrıca mı talep ediyoruz
Kizz cok degerli o yuzune surme yazik olur hekizlar ari sütünü ayri mi aldiniz ya da ari sütü bal polen propolis karisim mi aldiniz? Hangisi daha iyi bizim için? Bir de nereden aldiniz ? Ari sütünü ben daha yeni okudum herşeye faydasi varmiş, alip yüzüme bile süresim geldi
Cogu dr soylemiyor sen talep ediyorsun ya da bi merkeze git direk yapiyorlarO cok pahalıymıs yadevlette talep etsek yapmazlar mı. Yoksa doktor mu karar veriyor. Bize demedi çünkü
Canim yüz kremleri de çok pahali ari sütünü cildi genclestirmek icin kullanabiliyormuşuz, tabi önce spermleri güzellestirmek daha elzem :)Kizz cok degerli o yuzune surme yazik olur he
OyhhhCanim yüz kremleri de çok pahali ari sütünü cildi genclestirmek icin kullanabiliyormuşuz, tabi önce spermleri güzellestirmek daha elzem :)
Canım ya sen karışımı nerde yaptırdın sipariş veriliyor mu bizde yaptıralımOyhhh30 ml lik kutularda satiliyor cidden cok pahali ama mucizevi bir sey Allah in verdigi sayisiz nimetlerden sadece biri
Konya Balevi Safira Bal veriliyor sanirim limonlutarcinlikek sormustu yaparız demislerdiCanım ya sen karışımı nerde yaptırdın sipariş veriliyor mu bizde yaptıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?