- 15 Kasım 2017
- 13
- 3
- 1
- 36
Aranıza yeni katıldım 6 ay önce esimin hareketlilik sorunu olduğunu öğrendik %8 1 oğlum var ikincisi olmayınca test yaptık sonuç bu 3 ay ilaç kullandı hız değilde sayı 550 milyon oldu tabi bizde sayı sorunu yok hareket sorunumuz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum üroloji mi ilaç verir kadın doğum uzmanı mi 3 ay kullandığımız ilacı kendi jinekoloji doktorum yazmıştı yokmu başka yol
Eşim çalışıyor ben tahlil sonucunu götürüp gitsem ilaç yazarmi
yok canim duymadim en son gittigim tup bebekci bi folik asit daha verdi ama onun adini unuttum simdiHmm folbiol bi ara bende kullandım. İnafolic combi diye bi folik asit var onu biliyor musun? Çok iyi diyorlar.
hareketi arttiran havuc kuruydu sanirim birde promen k diye bir ilac var bize onu verdi dr. Zaten onu devlet karsilamiyor gidip direk alabilirsin fiyati pahali ama deger. Siz sayiyi nasil arttirdiniz bu kadar bizim sayi cok azAranıza yeni katıldım 6 ay önce esimin hareketlilik sorunu olduğunu öğrendik %8 1 oğlum var ikincisi olmayınca test yaptık sonuç bu 3 ay ilaç kullandı hız değilde sayı 550 milyon oldu tabi bizde sayı sorunu yok hareket sorunumuz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum üroloji mi ilaç verir kadın doğum uzmanı mi 3 ay kullandığımız ilacı kendi jinekoloji doktorum yazmıştı yokmu başka yol
Anladım teşekkürler üroloji bölümüydü degilmiOhal den dolayı yazmıyor diye biliyorum ama tanıdık varsa yapabilir
fiyatı ne kadardiyok canim duymadim en son gittigim tup bebekci bi folik asit daha verdi ama onun adini unuttum simdi
hareketi arttiran havuc kuruydu sanirim birde promen k diye bir ilac var bize onu verdi dr. Zaten onu devlet karsilamiyor gidip direk alabilirsin fiyati pahali ama deger. Siz sayiyi nasil arttirdiniz bu kadar bizim sayi cok az
tam fiyatini bilmoyorum ama bu ilaclarin cogu genelde 170kusur lerde falan satiliyorfiyatı ne kadardi
F
Metecatrin diye bir ilaç vardı şişelerde folidaysiod diyede vitamin vardı artı keçiboynuzu pekmezi yedirdim pekmez bittikten sonra epimedyumlu macun yedi 120 milyon olan sayı 550 milyona çıktı %³ olan hız yüzde 8e çıktı sayıya göre az bile hareketi bize hareket lazımtam fiyatini bilmoyorum ama bu ilaclarin cogu genelde 170kusur lerde falan satiliyor
Siz sayiyi nasil arttirdiniz?
Sayı hareketlilik morfoloji bizim hep yerlerdetam fiyatini bilmoyorum ama bu ilaclarin cogu genelde 170kusur lerde falan satiliyor
Siz sayiyi nasil arttirdiniz?
Bizde bir de yuvarlak hücre çıktı bugünSayı hareketlilik morfoloji bizim hep yerlerde
Anladım teşekkürler üroloji bölümüydü degilmi
Kızlar ben de deneyimli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
2 sene evvel 35 tl ödüyordum şimdi bilmiyorum. İçinde gebe kalmayı kolaylaştıracak vitaminler vardı.ne kadarki fiyatı canım
Bu yuvarlak hücre bizde de yüksek çıktı. 9 milyon çıkmıştı. Yüksek çıkınca ne oluyor? Lökositte 3.6 çıktı. Prolaktinin zaten yüksek. Prolaktinin için endokrin bölümüne gitti eşim hipofizde 0.4 mm kütle varmış. İyi yazacak doktor. Sorun degil ilaçla düzelir demiş.Bizde bir de yuvarlak hücre çıktı bugün
Her testte başka bir sorun
Sanırım bizim gerçekten vazgeçmemiz lazım
Benimde bir oglum var ikinci olmuyorAranıza yeni katıldım 6 ay önce esimin hareketlilik sorunu olduğunu öğrendik %8 1 oğlum var ikincisi olmayınca test yaptık sonuç bu 3 ay ilaç kullandı hız değilde sayı 550 milyon oldu tabi bizde sayı sorunu yok hareket sorunumuz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum üroloji mi ilaç verir kadın doğum uzmanı mi 3 ay kullandığımız ilacı kendi jinekoloji doktorum yazmıştı yokmu başka yol
Olur mu canım pes etmek. Allahın izni ile olacak ben inanıyorum sadece vakti zamanı bekliyoruzBizde bir de yuvarlak hücre çıktı bugün
Her testte başka bir sorun
Sanırım bizim gerçekten vazgeçmemiz lazım
Spermden canimArkadaşlar dna hasar testi spermden mi yine yapılıyor yoksa kanda mı. Allahım bilmemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?