- 1 Ocak 2017
- 248
- 142
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
At canimKızlar bende atsam yorum yaparmisiniz . Doktor a gösteremedik gitmişti
Sayısı hızı güzel morfoloji 2 doktor eşime kısırlık dedi dünyamız yıkıldı tüp bebek dedi urolojiyede göstersin varikosel varmı yokmu diyeYüzde iki kötü bi değer değil zaten yüzde dört alt sınır. Hiç moralinizi bozmayn. Proxed kullansn eşin evicap felan iyi olur. Keçiboynuzu kürü felan da yapın. Değeriniz kötü degl tabi sayı ve hız ne kadar bilmyrm ama morfoloji sıfır çoğu kişinin
Morfoloji 2 ama.. sayi hiz vs nedir peki?hemen koyvrrmeyin doktorlar papagan gibi ayni seyleri tekrarlayip drurlar :)Kızlar geçen hafta gidip sonuçlarımızı aldık hastanedeki doktor yardımcısı hiç doğru düzgün bakmadan temiz dedi ve folikasit önerdi bizde de şüphelenme vardı güvenmedik çünkü doğru düzgün bile bakmadı dün başka bir hastaneden randevu alıp gittik doktor bize dogal yollarla olmayacağını sadece tüp bebekle olacağını söyledi benim tahlillerim temiz çıktı eşimin de sperm testi morfoloji %2 olduğu için olmayacağını söyledi eğer mucizeyle olursa da düşük olacağını söyledi bende eşimde öldük resmen çok kötü bir duygu doktorun odasından nasıl çıktığımizi bile anlayamadık ne yapalım bana bir fikir verin nolur (((((
%1 ile bile hamile kalan var. Hiç takılma eğer sadece morfoloji 2 ise hiç önemi Yok. Sağlıklı beslensin omega 3 e vitamini alsın. Morfolojiyi yükseltmek kolay değil ama 1 ve 2yle gamile kalanlar var önemli olan test sonucunun doğru olması.Kızlar geçen hafta gidip sonuçlarımızı aldık hastanedeki doktor yardımcısı hiç doğru düzgün bakmadan temiz dedi ve folikasit önerdi bizde de şüphelenme vardı güvenmedik çünkü doğru düzgün bile bakmadı dün başka bir hastaneden randevu alıp gittik doktor bize dogal yollarla olmayacağını sadece tüp bebekle olacağını söyledi benim tahlillerim temiz çıktı eşimin de sperm testi morfoloji %2 olduğu için olmayacağını söyledi eğer mucizeyle olursa da düşük olacağını söyledi bende eşimde öldük resmen çok kötü bir duygu doktorun odasından nasıl çıktığımizi bile anlayamadık ne yapalım bana bir fikir verin nolur (((((
Sizin morfolojiye kurugen kriterlerine göre bakılmamış sanırım. Who ya göre bakılmış ama önemli bir problem göremedim hızı biraz yükseltirseniz sorun yok. Promen k veya proxeed plus hıza iyi geliyor deneyebilirsiniz.Bakabilir misiniz ?
Canım sanırsam hızı biraz artritin Rabbim buyukturBakabilir misiniz ?
Evet testinizde hizinizda dusukluk var ama krugera göre yeni teknikle bir baktirin arada farklar olabiliyor bizimde en ilki whoya goreydi.arada cok fark cikti. Fazla sorun gozukmuyor gibi.detali bakilsa iyi olur.Yorum yapabilecek arkadaşlar yok mu
Biraz hızı düşük ama halledilir hiç problem degl değerler gayet iyiBakabilir misiniz ?
Kısırlık biraz kaba bi tabir olmuş. Kısır falan degl morfoloji iki ile normal yoldan bile hamile kalablrsn ama iyi bir üroloji doktoruna gidin gerekli ilaçları yazan belli bi süre ilaç tedavisi olun sonra tüp bebek düşünürsnz tutma ihtimali de yüksek olurSayısı hızı güzel morfoloji 2 doktor eşime kısırlık dedi dünyamız yıkıldı tüp bebek dedi urolojiyede göstersin varikosel varmı yokmu diye
Ben tecrubemi illettim canim biz ilk testin ustune 4 tane daha yaptirmistik ama her sene 1 tane. Birde who eski bi yontem kruger a gore bi tanede olsa yapin ya da bekleyin deneyin biraz zaman gectikce zaten mecbur yapiliyor gebelik olursa yakin zamanda gerek kalmaz insNasıl yani daha detaylı si mi var buna zor ikna ettim teşekkür ederim
Bizim de morfoloji 2 . Ama sayinin azligi coklugu da morfolojiyi vurur.tek etken morfolojiyse bizimde 2 ydi. Ama sonuc alamadik hala.Sayısı hızı güzel morfoloji 2 doktor eşime kısırlık dedi dünyamız yıkıldı tüp bebek dedi urolojiyede göstersin varikosel varmı yokmu diye
Tamam canım allah razı olsun . Ben bilmiyordum . İnşallah gerek kalmaz bidaha . Bu işler cok sıkıntılı . Allah aratmasin kimseye . Siz sonuç aldınız miBen tecrubemi illettim canim biz ilk testin ustune 4 tane daha yaptirmistik ama her sene 1 tane. Birde who eski bi yontem kruger a gore bi tanede olsa yapin ya da bekleyin deneyin biraz zaman gectikce zaten mecbur yapiliyor gebelik olursa yakin zamanda gerek kalmaz ins
Evet normal. Sizin degelerde gayet iyi duruyor :)Krugere göre %4 morfoloji normal mi oluyor arkadaşlar? Biz doktora göstermedik ama araştırdığım kadarıyla diğer değerleri iyiydi total sayı 102 milyon, canlı sperm %98, ileri hareketlilik %56 sadece morfoloji kafamı karıştırıyor
Teşekkür ederim. Bende iyi olduğunu düşünüyorum ama 1 senedir sonuç alamadık maalesefEvet normal. Sizin degelerde gayet iyi duruyor :)
Canim tup yaptirdim transferimi bekliyorum.. sonuc yok suan. 5 senelik evliyim.Tamam canım allah razı olsun . Ben bilmiyordum . İnşallah gerek kalmaz bidaha . Bu işler cok sıkıntılı . Allah aratmasin kimseye . Siz sonuç aldınız mi