- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
hayirli olsun, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)tesekkur ederim canim darisi basina. İnan bilmiyorum sormadim da heycandan. Telefon ile ogrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)tesekkur ederim canim darisi basina. İnan bilmiyorum sormadim da heycandan. Telefon ile ogrendim
gözün aydın canım allah sağ salim kucağınada aldırsın inşallahKizlaaarr hamileyim ve 1.9 ml sperm ile.. Sakin ama sakin umitsizlige kapilmayin. Sadece rahat olun kafaniza takmayin yeter. İgne olmayan catlatma ignesi olsun ben oyle hamile kaldim. Dualarimda olacaksiniz hep.
2 gun var canim daha belirgin cikmaliydi diye düşünüyorumCnm senin adet gününe daha var degil mi ? Görünüyor gibi. İnş pozitiftir sonuç. Kan testi yaptır cnm
Tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahcok tesekkur ederim canim. Darisi basiniza insallah
Canim %48 di daha test vermedik gerek de kalmaz insallahAy insallah canim yaaaa. Sizin hasar kactan dusmustu
Bir tane daha test var ama ayni marka su an okuldayim getirmedim test ama cok kapilmak istemiyorum korkuyorum gercektenAfilim92 insallah senin de pozitiftir. Elinde baska test yokmu bir kaç saat idrara sıkışıp tekrar yap bakalim bir onda ne cikacak Bat ne zamandi, hadi bakalim güzel haberler geliyor gibi
Çok sevindim canm bize de dua et.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlaaarr hamileyim ve 1.9 ml sperm ile.. Sakin ama sakin umitsizlige kapilmayin. Sadece rahat olun kafaniza takmayin yeter. İgne olmayan catlatma ignesi olsun ben oyle hamile kaldim. Dualarimda olacaksiniz hep.
Allah’ın mucizesi inşallah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olur canım en son ne zaman sperm testi yaptırmıştınız kullandığınız bi şey var mıydı bizle paylaşırsan sevinirim bize de dua et.. çok tebrik ederimKizlaaarr hamileyim ve 1.9 ml sperm ile.. Sakin ama sakin umitsizlige kapilmayin. Sadece rahat olun kafaniza takmayin yeter. İgne olmayan catlatma ignesi olsun ben oyle hamile kaldim. Dualarimda olacaksiniz hep.
Ilk kez mi yaptirmistinizcok tesekkur ederim canim darisi basina. Ayin 9u esim dna hasar testi yapti 15 gun sonrq cikar demisler biz de 10unda ogrendik
Nr kadar emodex kullanmistiniz siz klomen falan kullandiniz mi2 gun var canim daha belirgin cikmaliydi diye düşünüyorum
Tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Canim %48 di daha test vermedik gerek de kalmaz insallah
Bir tane daha test var ama ayni marka su an okuldayim getirmedim test ama cok kapilmak istemiyorum korkuyorum gercekten
iki inciri bir kaba koyuyorsun ikiye uce bolup sonra uzerine zeytinyagi koyiyorsun 1 gun bekletip yiyorsun sabah ac karnaKızlar eşime incir kürü yapıcam nasıl oluyordu
3.kutuya gececegiz canimNr kadar emodex kullanmistiniz siz klomen falan kullandiniz mi
Insallah vardir o cizgi beni bir kez yanıltti tekrar ayni hayal kırıklığını yasamak istemiyorum canim. Adet günümü beklemeyi düşünüyorum simdi kan vermeye korkuyorum canim ya bir de kan tutuyor of off
Afilim92 testinin markası neydi????? hatırlıyor musun
3.kutuya gececegiz canim
Dna hasar testi istememis miydi tekrar? Bizden basladiktan 1.5 ay sonra yaptirirmamizi istedi