- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
he tmm... eğer bebetime olsaydı bebetime ın hassasıyeti çok düşük ben 86 kan değerimde böyle silik görmüştüm çünkü... ama maalesef 6. haftada düşük yaptımFortune canim
Ha siz kaan hocada degil misiniz canim72 gun dolunca ustune 10 gun daha bekleyip verecegiz
YokHa siz kaan hocada degil misiniz canim
Anladimm. Insallah gerek kalmaz teste bir daha. Bebisin seninledir
Bebetime 2 kez yaptim daha once cikmadi.dogru gösterdi yani ama sorunlu oldugunu duymustum Rabbim kucagimizi bos birakmasin insallahhe tmm... eğer bebetime olsaydı bebetime ın hassasıyeti çok düşük ben 86 kan değerimde böyle silik görmüştüm çünkü... ama maalesef 6. haftada düşük yaptım(( birbirimize dua edelim ne olur
Insallah canim eger hamileysem Allah in lütfu gercektenAnladimm. Insallah gerek kalmaz teste bir daha. Bebisin seninledir
Insallah hamilesindir. Biz de araligin 10 15i gibi gidicez yaptirmayaInsallah canim eger hamileysem Allah in lütfu gercekten
Insallah düzelmiştir. Duzeldikten sonrası kolay Allah in izni ileInsallah hamilesindir. Biz de araligin 10 15i gibi gidicez yaptirmaya
Cok heyecanliyim
Kolay mi bilmiyorum inan 5 dusukten sonra. Insallah sebep budur da dusmez bir dahaInsallah düzelmiştir. Duzeldikten sonrası kolay Allah in izni ile
Canim pihtilasma sorunun var mi.senin yengem de 3 4 kez dusuk yaptiKolay mi bilmiyorum inan 5 dusukten sonra. Insallah sebep budur da dusmez bir daha
peki canim esin klomeni neden kullaniyo?birde catlatma ignesini neden yaptirdin?Hepinize ayri ayri tesekkurler Allahimm size de nasip eder en yakin zamanda insallah.. Hazirandan eylule kadar klomen kullandi esim ilk 18mldu ikincisi 10 gun aradab sonra 10ml oldu. Agustosta yine yaptik bu sefer 5 ml oldu. Bu arada macun hazirladim onu kullandi esim bir de keci boynuzu kuru ve pekmezi. Ama pek iyi bir sonuc almadik. Bize kesinlikle tup bebek yaptirmalisiniz dogal yolla olmaz dediler ama nedense ikimizinde icinde hep bir umut vardi boyle oturup aglamalar olmadi gezip tozduk bir tek maddiyati skinti yaptik. Esim eylul ayinda isinden ayrildi ben de ayrildim. Evdeydik hep dinlendik yedik ictik gezdik. Yurtdisina gidecek bu ay sonu. Geldikten sonra tup bebek yapariz ucunda olum yok ya dusuncesindeydik hep. Ekim ayinda yine sperm verdi esim bu sefer 1.9ml dediler morfolojiye bile bakamadilar canli sperm yok diye.(bence hataliydi). Asılama hazırlıkları vardı ama yapılamadı.sadece klomen asprın kullandım 5 gun ondan sonra catlatma iğnesı oldum ki olmayacaktım umut yok tup bebek olacak dıye. Kaynanamın ısrarıyla oldum ve tuttu:) bu arada esım sıgarayı azaltmıs ve meyve yemeye baslamıstı. Kabak cekirdegi ce kuru yemıste tukettı baya. Is kosulları agırdı ve stres altındaydı hep işten cıkmasına rahatlatmış olmalı baya. Belirtilerime gelince adet gecıkınceye kadar bısey anlamadım.dogum gunumde ruyamda gordum ve oyle test yaptım pozitif cıktı ama catlatma iğnesindendir dedim. Bugunu bekledim kan için. Sımdılık kasık, eklem ve bel agrım var. Bulantı cok az, sıddetli akıntı ve surekli ac olma hıssı.
Kuzum benimYaaaAfilim92 telefonun olsa arayip aglayacagim sevincten canim oyle sevindim yani. Nasil bekleyeceksin 2 gun
ayyy çok merak ettim ben deKuzum benim
Insallah vardir ben cok donuk su anda hic bir sey hissedemiyorum galiba kotu tecrubelerimden kaynakli yazin bir kez boyle cikmisti sevinmistim sonra daha kotu olmuştu ondan herhalde
Yok canim yaaaCanim pihtilasma sorunun var mi.senin yengem de 3 4 kez dusuk yapti
eski swyleri aklina getiripte uzme kendini canimKuzum benim
Insallah vardir ben cok donuk su anda hic bir sey hissedemiyorum galiba kotu tecrubelerimden kaynakli yazin bir kez boyle cikmisti sevinmistim sonra daha kotu olmuştu ondan herhalde
Merhaba kızlar. Eşim biraz denedim bu kürü ama ona dokunduğunu rahatsız ettiğini söyleyip bıraktı. Zeytinyağı ve incir ikiside bağırsakları etkileyebilir malum. Sizlerde var mıydı böyle bir sorun?iki inciri bir kaba koyuyorsun ikiye uce bolup sonra uzerine zeytinyagi koyiyorsun 1 gun bekletip yiyorsun sabah ac karna
Canm ya preseed de kullanmıştın demi acaba hamilelik ondan da olabilir mi ki ya bı kanda baktır canım bence vardır nedense içime güzel şeyler doğuyor:)Kuzum benim
Teşekkür ederim canımiki inciri bir kaba koyuyorsun ikiye uce bolup sonra uzerine zeytinyagi koyiyorsun 1 gun bekletip yiyorsun sabah ac karna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?