• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar kaan hoca takviye vitamin impryl vermişti, bizde bir artiş sağlamadi. Şimdi elimdeki kutu bitti, yenisini almam lazim Emodex alayim diyorum hocanin daha cevap atmasina cok var. Sizce hangisini alsam ?

Oyle mi diyorsun. Adet olunca bende bi haataligimdan dolayi ilac kullandim. Midem de acayip bulaniyo.diyorum ki acaba ustune gorme diye bir sey var ya oyle mi oldu. Insallah ilactan dolayi bi sknti olmaz

Tatli oluyordur di mi. Elma nar da var ya
evet canim

:KK70:

:KK70:
Yok canım tuzda katıyoruz tuzlu oluyor

Gunaydin kizlar temizlik yapiyordum karnima agri girmeye basladi adet olacagim ben galiba 2 3 gune

Bizim hormon testi cıktı daha kullanmalı 2 hafta oldu çok yükselmiş. 28 inde cvp yazacak hoca nerdeyse 1 ay dahada yükselince zararı olmazmi acaba

Eklentiler

• 20171111_134423.png
    20171111_134423.png
    149,2 KB · Görüntüleme: 88
umutsuz vaka olur musunuz hic?asil dna hasarlilara tedavi uyguluyor. Bizde yoktu tup bebek yapin yada dogal yolu bekleyin dedi eee olsaydi simdiye olurdu demekki bi sorun var. Evet igne olabilir 12sine az kalmis canim sonuc yaz mutlaka

arada oluyor oyle robot degiliz sonucta duygularimiz var. Ama yinede kendine ve esine moral vermeye calis insallah hepimiz bebek sahibi olacagiz

ya bende cok korkuyorum ikinciyi dusunurken bile negatifi aklima getirince. Insallah guzel olacak yarin baslarsan eger aralikta sonucu alirsin insallah bizlere de umut olursun canim. Siz kac ay tedavi gordunuz sende sorun var miydi?
Kuzum cvp geldi tedavimizi değiştirmiş endol,trental,impryl vermiş.1 ay sonrada panel istemiş mikrogen lap.da.kaan hoca cvp verince tekrar ümidim artıyor inşallah hepimiz kavuşucaz.cok dua ediyorum hepimize.bu arada bende şanssızlık ya eşim dün küçük bi operasyon geçirmek zorunda kaldı dr antibotik yazdı.napcam bilemedim 5 gün kullancak ondan sonra bu ilaçlara başlıcam ama antibiyotik olan azıcık spermimizi bozucak :110:

Canim e vitamini yapıcı onarici etkisi var ama burda kizlar kaan aydos un önermedigini soyledi karacigere zararliymis esim birakti
Bizede vermiyor kaan hoca evicapı canm hatta ben ısrarla solgar falan kullanalım lütfen dedim ama hiç lafını bile etmemiş son msjında cnm

Kızlar fark ettiniz mi bilmiyorum. Bu adı geçen proxceed plus, promen k, emodex. Bunların içerikleri üç aşağı beş yukarı aynı. Mesela proxceed de üzüm çekideği yokken emodex te var ama diğer maddeler aynı gibi. Üçünü iyice karşılaştırsak birin kullanırken diğer eksik olanları normal bulunduğu besin maddesi üzerinden tükettirsek eşlerimize sizce nasıl olur? Mesela benim eşim proxceed plus kullanıyor, yanında üzüm çekirdeği tozunu bal ile karıştırıp tükettirsem emodex'e göre eksik maddeyide tükettirmiş olmazmıyız? Yeri gelmişken bu üzüm çekirdeği tozunu güvenerek nereden alabiliriz?

bana da promen k daha kapsamli geldi canim hareketlilik icin daha cok kullaniliyormus
Hareket içinde çok iyi. Bizim Urfa'da araştırma hastanesindeki test sonucunda ileri ,yerinde hareketliler çok düşük çıkmıştı. Düzen laboratuvarda %65 çıktı. Şüpheliyim yine de. Bizim 2 gün sonra bitecek emodex alırız inş promen K yı.

Back