- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekerim00 nerdesin
evet canim dna hasariniz yok isterseniz dogal yolla bekleyin isterseniz tup bebek yaptirin dedi birde promen k diye bir ilac verdi bende baktim icerikleri emodexle ayni. Emodex bitsin ona gecicez bu ay sonunda bitince promenk yi alcam canimBeth18 cnm dizinde DNA hasarınız yoktu doktor ne dedi size ilaç verdi mi ? Mail attın mı cvp geldi mi ?
Kızlar bu ovulasyon testi sizce yumurtam çatlamış mıdır
Aynen oyle yaaaArada eşim de kaçırıyor malesef kızartma börek dayanamıyor
Allah yardimcin olsun canimburdayım canım girip okuyup çıkıyorum yazdıklarınızı. beklemedeyim. çok sıkıldım. adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama ve hamilelik testi yapıp duruyorum. hamileliği bırak yumurtlayamıyorumki ben ah ah kendime çözüm bulamadım ki eşime ne çözüm bulayım
Hadi insalalh bakalm bu ay preseed de aldım onu da kullanicam :)Catlamak uzere galiba
Ben bu ay kullandim ama cok beceremedimHadi insalalh bakalm bu ay preseed de aldım onu da kullanicam :)
Takviye herhalde ama daha bakamadkm ne ise yaradigina. Bana ilac verecek misiniz dedim. Oda sende bunu kullan dedi canim ama bu tup bebek dr.uBeth18 cnm bu omepaQ10 ne işe yarıyor kadında ?
kaan aydos bu jelleri kullanma dedi bende almadim o guzden hicBen bu ay kullandim ama cok beceremedim
Niye canm olmadı mı ben daha denemedim deBen bu ay kullandim ama cok beceremedim
Hadi ya niye öyle dedi ki zararı mı varTakviye herhalde ama daha bakamadkm ne ise yaradigina. Bana ilac verecek misiniz dedim. Oda sende bunu kullan dedi canim ama bu tup bebek dr.u
kaan aydos bu jelleri kullanma dedi bende almadim o guzden hic
Su bazli oldugu icin zarari olacagini dusunmuyorum her seyden medet umuyorum maalesef canimTakviye herhalde ama daha bakamadkm ne ise yaradigina. Bana ilac verecek misiniz dedim. Oda sende bunu kullan dedi canim ama bu tup bebek dr.u
kaan aydos bu jelleri kullanma dedi bende almadim o guzden hic
Cok akışkan olmadi bence aktı direkNiye canm olmadı mı ben daha denemedim de