• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir yeri yaparken bir yer bozuluyor gercekten oyle ilk başladığımızda sayi mukemmeldi sadece hiz 0 di sonra yeni seyler eklendi hayirlisi canim ya nasibimizde varsa verir Rabbim yoksa dünyayı yiksak yine olmaz yine .Biz esimizin degerleri cok kafaya takip hastalık sahibi olacagiz Allah korusun .Eskiye gore daha cok basim agriyor ve unutkanlik dalginlik başladı .Bir sey yapcam mesela aninda unutuyorum neydi diye dusunmekten yoruluyorum
Aynı durum bende de var sürekli arkadaşlar uyarıyor neyin var daldin diye.kolay değil yaşadığımız Allah kolaylık versin inşallah bu dönemi hayirlisiyla en kısa zamanda atlatiriz

Benim de en yakin arkadasim gebe ve bu surecte cok yuz yuze görüşmüyoruz gercekten cok cok uzuluyorum cunku ben hamile kalmaya calisirken korunuyordu istemiyordu .Duygularim tamamen benle alakali belki destek olmam gerekiyor ama yapamiyorum her defasinda arkami döndüğüm an ağlıyorum .Kac kez rahatsizlandi hemen hastaneye kostum .Ama diger türlü olmuyor:KK43: Bugun ben de esime 2 tane gebelik testi aldirdim .Ama yapmayacagim evde dursun yapinca uzuluyoruz dedim tamsm dedi .Eger regl gunu aksama kadar regl olmazsam o zaman yaparim.Aslinda yapmamam lazim ama o aksam evlilik yıldönümümuz belki diyorum nasip olur belki
İnş pozitif olur mükemmel olur çifte mutluluk olur

Aynı durum bende de var sürekli arkadaşlar uyarıyor neyin var daldin diye.kolay değil yaşadığımız Allah kolaylık versin inşallah bu dönemi hayirlisiyla en kısa zamanda atlatiriz
Su an korundugumuzu dusunmeye calisiyorum her sey bir gun normale dönecek diye ama insan kendine yalan soyleyelemiyor

İnş pozitif olur mükemmel olur çifte mutluluk olur
Insallah canimm

Benim Reglim sağolsun hiç gecikmeyip şüpheye bile düşürmedi 3 gün erken teşrif ettiler hayırlısı yavaştan tüp bebek yolu gözüküyor anlaşılan Rabbim herşeyin hayırlısını en güzelini en sağlıklı olanını nasip etsin inş☺️

Kuzum cvp geldi tedavimizi değiştirmiş endol,trental,impryl vermiş.1 ay sonrada panel istemiş mikrogen lap.da.kaan hoca cvp verince tekrar ümidim artıyor inşallah hepimiz kavuşucaz.cok dua ediyorum hepimize.bu arada bende şanssızlık ya eşim dün küçük bi operasyon geçirmek zorunda kaldı dr antibotik yazdı.napcam bilemedim 5 gün kullancak ondan sonra bu ilaçlara başlıcam ama antibiyotik olan azıcık spermimizi bozucak :110:
5 gunden bir sey olmaz canim. Sen kafani takma. Insallah duzelecek insallah. Yasin kacti senin?

Hareket içinde çok iyi. Bizim Urfa'da araştırma hastanesindeki test sonucunda ileri ,yerinde hareketliler çok düşük çıkmıştı. Düzen laboratuvarda %65 çıktı. Şüpheliyim yine de. Bizim 2 gün sonra bitecek emodex alırız inş promen K yı.
Oo sizin hemen bitiyo bizim bu ayin sonuna dogru biter emodex. Bu promen k belki daha da yukseltir sayimizi bizim cok dusuk sayi :(
Benim Reglim sağolsun hiç gecikmeyip şüpheye bile düşürmedi 3 gün erken teşrif ettiler hayırlısı yavaştan tüp bebek yolu gözüküyor anlaşılan Rabbim herşeyin hayırlısını en güzelini en sağlıklı olanını nasip etsin inş☺️
insallah olacak canim sabir

Sana ne için verdi cnm ben eşimiz için sordum
evet farkindayim ;) esim emodex kullaniyo onun icinde hepsi var. O yuzden ayrica almadik. Bende tup bebek tedavisine baslamak istiyorum tup bebege kadar dr verdi canim vucudu hazirlamak icin

evet farkindayim :KK66: esim emodex kullaniyo onun icinde hepsi var. O yuzden ayrica almadik. Bende tup bebek tedavisine baslamak istiyorum tup bebege kadar dr verdi canim vucudu hazirlamak icin
Onlara dünya kadar vitamin bize hiç bişey yok valla :KK12: bizimde kendimize bakmamız lazım umarım güzel sonuçlar alırız cnm

Onlara dünya kadar vitamin bize hiç bişey yok valla :KK12: bizimde kendimize bakmamız lazım umarım güzel sonuçlar alırız cnm
Bende b12 eksikligi var dr igne verdi bir senelik ama ben bir tanesini bile yaptırmadım henüz

Slm kızlar nasılsınız ? Hafta sonu Kursum vardı okulda 1 de çıktım çok Yorgun'um.5 büyük bardak çay içtim hala toparlanamadı belimde çok ağrıyor Afilim92 Afilim92 benimde sancım var regl uzaktan görünüyor bana da. Nasip artık..... bi sonraki maçlara bakacaz artık.

Slm kızlar nasılsınız ? Hafta sonu Kursum vardı okulda 1 de çıktım çok Yorgun'um.5 büyük bardak çay içtim hala toparlanamadı belimde çok ağrıyor Afilim92 Afilim92 benimde sancım var regl uzaktan görünüyor bana da. Nasip artık..... bi sonraki maçlara bakacaz artık.
Evet canim hayirlisi olsun pazar pazar da kurs cekilmez ki yaa

Kizlar bi video izledim hamile bi bayan var bebegin cinsiyetini öğrenmek uzereler parti gibi bi ortam .Ortada kocaman siyah bir balon uzerinde soru isaretleri cinsiyet o balonda sakli .Kadina veriyorlar igneyi patlatiyor ve her yer pembe toz bulutuna kaplanıyor. Cok duygulandim :(

Kizlar bi video izledim hamile bi bayan var bebegin cinsiyetini öğrenmek uzereler parti gibi bi ortam .Ortada kocaman siyah bir balon uzerinde soru isaretleri cinsiyet o balonda sakli .Kadina veriyorlar igneyi patlatiyor ve her yer pembe toz bulutuna kaplanıyor. Cok duygulandim :KK43:
Senden sonra bende izledim
" cinsiyet belirle partisi" herşey için parti yapıyorlar artık Üzülme cnm inş bezlerinde olacak. Allah büyük . Çok umutsuz konuşuyorsun. Senin durumun kötü degil ki. Az bi zaman sonra olur inş. Pozitif ol herzaman. Bi müslüman asla umutsuz olmamalı. Bunu unutma. Toparla kendini.

Back