ben dogrucu davud. Illaki ne hissediyorsam soylicem. Senin gibi soyleyip adami uzmesem ya. Zaten uzakta. Hayir dogruyu soyledim ne oldu. Daha da uzuldu. Elinden de bir sey gelmiyor uzakta diye. Canim o benim. Bir daha uzmeyecegim hem onu hem kendimi.Bunu aci bir sekilde fark etmissin ama seni kendine getirmis .Bu duygusallik biraz da yalnizliga bagli .Esim yokken bebegimle bekleseydik diye ic geciriyorum üzülüyorum .Ben ağlarken esim görünce cok cok yıpranıyor. Aglasam da soylemiyorum ya da baska bir seyi bahane ediyorum. Annemi ozledim suram agriyo buram agriyo diye
ahhh insallah canimin ici.Umut olacağız yaşadıklarımızı nasıl mücadele ettiğimizi anlatacağız hey gidi günler diyeceğiz inş tez vakitte görürüz o gunleri
Canim oyle dusunme engelli olacak diye kafa yorarsan kafayi yersin .Ben engellilerle beraberim her gun oblari gordukce bazen ya benim çocuğum da boyle olursa diyorum. Sonra hemen toparliyorum saçmalama icine kurt düşürme diye .Eger dusunecek olsam cocuk yapmaktan bile vazgecerim cunku cogunun engel sebebini biliyorum doğum hikayesini biliyorum bazilari dr hatasindan dolayi engelli .Hamile olsam cok dr arastiririm buna engel olamam korkularim olustu .Ama rahata ol her sey takdir i ilahi dogum oncesi ssbepler kadar dogum anı ve sonrasi da onemli Allah saglikli spermler denk getirip bize saglikli bebisler gondersin
Bu kararinin arkasinda dur canim icine atip stres olma gercekten üzülme .Bir tanidigimizin 2 cocugu vardi biri 4 biri 1 yasinda cok mutlulardi sonra adam insaatta iskeleden düştü ve öldü simdi o cocuklar buyuyor ama sorsan babayi hatırlayan yok gercekten elimizdekilerin kiymetini bilmeliyiz .Bulup kaybetmek cok daha zorben dogrucu davud. Illaki ne hissediyorsam soylicem. Senin gibi soyleyip adami uzmesem ya. Zaten uzakta. Hayir dogruyu soyledim ne oldu. Daha da uzuldu. Elinden de bir sey gelmiyor uzakta diye. Canim o benim. Bir daha uzmeyecegim hem onu hem kendimi.
ahhh insallah canimin ici.
Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin insallah%2 civari morfoloji ile hamile kalan bir anne adayi olarak morfoloji gebeligi zorlastiriyor ama bebegin engelli olmasina sebep degil diye inandirildim hem kendi hem esimin doktoru tarafindan. Genetigi bozuk bebekler hamileligin ilk haftalarinda dusuyor dediler. Simdilik testler iyi gidiyor. Morfolojinin neye ne kadar etkisi oldugunu henuz pek bilmiyorlar.
Moralinizi yuksek tutun. Umarim en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz.
Çok acı yaBu kararinin arkasinda dur canim icine atip stres olma gercekten üzülme .Bir tanidigimizin 2 cocugu vardi biri 4 biri 1 yasinda cok mutlulardi sonra adam insaatta iskeleden düştü ve öldü simdi o cocuklar buyuyor ama sorsan babayi hatırlayan yok gercekten elimizdekilerin kiymetini bilmeliyiz .Bulup kaybetmek cok daha zor
Günümüz hamileliklerine bakinca insanlar gercekten cok zor hamile kaliyor bu topikte baska topikte hamilelik icin mucadele eden bir cok insan var. Hatta duyup gormedigimiz binlerce insan.Cevresel faktorler hayatimizi mahvetmeye devam ediyor her sey paketli her sey hormonlu .Diyorum Karadeniz in bir köyünde yasasaydim cevreyle alakam olmasaydi kendim yetistirip kendim yeseydim hormonlarimizia bir sey olmazdi .Kola,seker sigara nargile neresinden tutsak elimizde kaliyor .Çok acı yaAfilim92 evet doğru diyorsun insanlar ne dertlerle boğuşuyor, biz sürekli bunu düşündükçe en büyük dert bizde sanıyoruz. Eşim sağlikli, sihhatli, o mutlu ben mutlu, yaşlanana kadar yanimda olsun da bebek içimde bir ukte kalsin önemli değil...
Biz yeni kullanmaya başladık 60 mg olandanKızlar Q10 kullananlar kaç mg olanından kullandınız?
Doktor mu verdi peki canım? Ya biz bugün 30 mg aldık ama emin olamadım 60 mı alsaydık kiBiz yeni kullanmaya başladık 60 mg olandan
Evet canım amh düşük benim erken menopoz olabilirmiş.Yumurta rezervinizin az oldugunu dr.unuz mu soyledi hangi tahlilde bu ortaya cikiyor?raortac
Bende yumurta az eşimde sperm az..iki yarım bir tam eder miyiz bilmiyorum:) sinirlerim bozuldu artık iyice..Allah hayırlara çıkarsın çok yoruldum..Yumurta rezervinizin az oldugunu dr.unuz mu soyledi hangi tahlilde bu ortaya cikiyor?raortac
Yok canım dr vermedi hücre yenileme özelliği olduğu için iyi geliyormuş spermlere. Kadınlara iyi geliyor mu bilmiyorum ama zararı olmadığı kesinDoktor mu verdi peki canım? Ya biz bugün 30 mg aldık ama emin olamadım 60 mı alsaydık kihem eşim hem ben kullanabilir miyiz ki? Benim de yumurta rezervi az ben de içeyim diyorum..
Dna hasari icin mi verdiler ? evicap da e vitamini morfoloji icin kullaniliyor .Ihmal etmeden kullanin emodex in icinde bir cok vitamin mevcutMerhaba hanımlar öncesinde yazmıştım eşim doktora gitti sperm testi verdi sonra hormonlarına bakıldı en son ultrason çekildi en son doktor ilaç yazmış ekledin bilgisi olan var mı ilaçlar hakkında
Esinizin test sonucu nasil? %kac hasar varMerhaba hanımlar öncesinde yazmıştım eşim doktora gitti sperm testi verdi sonra hormonlarına bakıldı en son ultrason çekildi en son doktor ilaç yazmış ekledin bilgisi olan var mı ilaçlar hakkında
Hormonlarına bakıldı sanırım o birde morfoloji için çünkü ultrason sonucunda varikosel cıkmadı. Bunları kullan 3 ay içinde herhangi gelişme olmazsa bebek anlamında tekrar gel demiş doktor. Eşimin babası hastane de çalışıyor oda ilgilendi ben gitmedim söylenen buymusDna hasari icin mi verdiler ? evicap da e vitamini morfoloji icin kullaniliyor .Ihmal etmeden kullanin emodex in icinde bir cok vitamin mevcut
Hangi test canımEsinizin test sonucu nasil? %kac hasar var
Spermiyogram ya da dna hasar testi yaptırmadan sadece hormonlara gore mi verildi bunlar ?Hangi test canım
Canım biz tekrar sperm testi yaptırdık. Bilmiyorum faydası oldu mu olmadı mı ama keçiboynuzu pekmezi yedi eşim arı sütü fıstık ezmesi ikinci testte morfoloji %2 çıktı ilk testte %1 di ben ikinci testi ekliyorum bakabilir misin rica etsem. Bu arada Rabbim gönlündekini versin. Çok ilgilisinizSpermiyogram ya da dna hasar testi yaptırmadan sadece hormonlara gore mi verildi bunlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?