- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evikapi herkes kullanabilir mi acabaDna hasari icin mi verdiler ? evicap da e vitamini morfoloji icin kullaniliyor .Ihmal etmeden kullanin emodex in icinde bir cok vitamin mevcut
Canim e vitamini yapıcı onarici etkisi var ama burda kizlar kaan aydos un önermedigini soyledi karacigere zararliymis esim biraktiEvikapi herkes kullanabilir mi acaba
Sayi hareket problemi var galiba hormon degerinde de sorun var .elle yazıldığı icin cok anlayamadim ml de olmasi gereken 15 milyon ama esinizde 4 bin hiz da az canim ama bunlarla duzelir insallahEkledim
İnşallah canım burda hayırlı haberler ulaştırırız birbirimizeSayi hareket problemi var galiba hormon degerinde de sorun var .elle yazıldığı icin cok anlayamadim ml de olmasi gereken 15 milyon ama esinizde 4 milyon hiz da az canim ama bunlarla duzelir insallah
Bir de dna hasari yaptirin bence sayi cok az yazilmis niye elle yazmislar onu da anlamadim ama guvenilir mi yaptırdığınız yer gerekirse bi tup bebek merkezinde yaptirinİnşallah canım burda hayırlı haberler ulaştırırız birbirimize
Ya öyle mi o halde bizde kullanmayalım Kaan hoca önermemişse bı bildiği vardırCanim e vitamini yapıcı onarici etkisi var ama burda kizlar kaan aydos un önermedigini soyledi karacigere zararliymis esim birakti
Morfoloji sorunu varsa coban cokerten cayi yapabilirsin ve esinin salatasina corbasina soguk pres keten tohumu yagi kullanabilirsinYa öyle mi o halde bizde kullanmayalım Kaan hoca önermemişse bı bildiği vardır
Morfoloji %2 diğer testlerimizde kötü :-( ne yapicaz bu sonuçlarla hiç bilmiyorum;( aynen denicem canm mutlakaMorfoloji sorunu varsa coban cokerten cayi yapabilirsin ve esinin salatasina corbasina soguk pres keten tohumu yagi kullanabilirsin
Biz de dna hasari hiz morfoloji sorunu var sanki gittikce kotuye gidiyor yoruldum ve icimdeki aci daha da derinlesiyor bugun is arkadaslarimdan biri dogum yaptiMorfoloji %2 diğer testlerimizde kötü :-( ne yapicaz bu sonuçlarla
Yorulmakta haklısin çünkü bende öyleyim bide doğum yapan hamile birini görünce içim gidiyor eminim hepimiz öyleyiz ama elden ne gelir.bizimde gittikçe kötüye gidiyor bazen kendimi çok kötü hissediyorumBiz de dna hasari hiz morfoloji sorunu var sanki gittikce kotuye gidiyor yoruldum ve icimdeki aci daha da derinlesiyor bugun is arkadaslarimdan biri dogum yapti
15 20 gune kadar test tekrarlayacağız insallah duzelmistir insallahYorulmakta haklısin çünkü bende öyleyim bide doğum yapan hamile birini görünce içim gidiyor eminim hepimiz öyleyiz ama elden ne gelir.bizimde gittikçe kötüye gidiyor bazen kendimi çok kötü hissediyorum
Bilirmisin bilmiyorum ama ege üniversite hastanesinde yaptırdık arastırmamıza hastanesi infertilite merkezi var oraya güvenmezsek nereye güvenirim bilmiyorum dna hasarı için yine ürolojiye mi gitmek gerekBir de dna hasari yaptirin bence sayi cok az yazilmis niye elle yazmislar onu da anlamadim ama guvenilir mi yaptırdığınız yer gerekirse bi tup bebek merkezinde yaptirin
İnşallah canm Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi gelir sonuç15 20 gune kadar test tekrarlayacağız insallah duzelmistir insallah
Direk yaparlar talep ederseniz bunlari duzenli kullanin 72 gunde bir yenileniyor spermler esine her gun zeytinyağında geceden beklemis 1 tane incir yedir canim sayiyi artirir insallah ve bol bol sifa ayetleri okuBilirmisin bilmiyorum ama ege üniversite hastanesinde yaptırdık arastırmamıza hastanesi infertilite merkezi var oraya güvenmezsek nereye güvenirim bilmiyorum dna hasarı için yine ürolojiye mi gitmek gerek
Sadece emodexle düzeleceğine inanmiyorum ama Rabbim sifa versin insallah dr gezmekten yoruldumİnşallah canm Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi gelir sonuç
Allah şifa versin üzme kendini ne olurSadece emodexle düzeleceğine inanmiyorum ama Rabbim sifa versin insallah dr gezmekten yoruldum
Allah şifa versin üzme kendini ne olur