• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ekledim

Eklentiler

• selfiecamera_2017-11-09-20-49-26-318.jpg
    selfiecamera_2017-11-09-20-49-26-318.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 82
Bunlar da diğer sonucları

Eklentiler

• selfiecamera_2017-11-09-20-51-20-791.jpg
    selfiecamera_2017-11-09-20-51-20-791.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 60
  • selfiecamera_2017-11-09-20-50-53-030.jpg
    selfiecamera_2017-11-09-20-50-53-030.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 70
Sayi hareket problemi var galiba hormon degerinde de sorun var .elle yazıldığı icin cok anlayamadim ml de olmasi gereken 15 milyon ama esinizde 4 milyon hiz da az canim ama bunlarla duzelir insallah
İnşallah canım burda hayırlı haberler ulaştırırız birbirimize

Morfoloji sorunu varsa coban cokerten cayi yapabilirsin ve esinin salatasina corbasina soguk pres keten tohumu yagi kullanabilirsin
Morfoloji %2 diğer testlerimizde kötü :-( ne yapicaz bu sonuçlarla hiç bilmiyorum;( aynen denicem canm mutlaka

Morfoloji %2 diğer testlerimizde kötü :-( ne yapicaz bu sonuçlarla
Biz de dna hasari hiz morfoloji sorunu var sanki gittikce kotuye gidiyor yoruldum ve icimdeki aci daha da derinlesiyor bugun is arkadaslarimdan biri dogum yapti

Biz de dna hasari hiz morfoloji sorunu var sanki gittikce kotuye gidiyor yoruldum ve icimdeki aci daha da derinlesiyor bugun is arkadaslarimdan biri dogum yapti
Yorulmakta haklısin çünkü bende öyleyim bide doğum yapan hamile birini görünce içim gidiyor eminim hepimiz öyleyiz:( ama elden ne gelir.bizimde gittikçe kötüye gidiyor bazen kendimi çok kötü hissediyorum

Yorulmakta haklısin çünkü bende öyleyim bide doğum yapan hamile birini görünce içim gidiyor eminim hepimiz öyleyiz:KK43: ama elden ne gelir.bizimde gittikçe kötüye gidiyor bazen kendimi çok kötü hissediyorum
15 20 gune kadar test tekrarlayacağız insallah duzelmistir insallah

Bir de dna hasari yaptirin bence sayi cok az yazilmis niye elle yazmislar onu da anlamadim ama guvenilir mi yaptırdığınız yer gerekirse bi tup bebek merkezinde yaptirin
Bilirmisin bilmiyorum ama ege üniversite hastanesinde yaptırdık arastırmamıza hastanesi infertilite merkezi var oraya güvenmezsek nereye güvenirim bilmiyorum dna hasarı için yine ürolojiye mi gitmek gerek

Bilirmisin bilmiyorum ama ege üniversite hastanesinde yaptırdık arastırmamıza hastanesi infertilite merkezi var oraya güvenmezsek nereye güvenirim bilmiyorum dna hasarı için yine ürolojiye mi gitmek gerek
Direk yaparlar talep ederseniz bunlari duzenli kullanin 72 gunde bir yenileniyor spermler esine her gun zeytinyağında geceden beklemis 1 tane incir yedir canim sayiyi artirir insallah ve bol bol sifa ayetleri oku

Back