Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet gercekten bu durum zor. Bir suru soru kaliyor aklimizda canim. Senin tedavin ne durumda tup bebege basladin mi?bende aralik ocak gibi dusunuyorum. Sizden bu anexin v ve apoptoz tayinini kaan bey mi istedi?

evet gercekten bu durum zor. Bir suru soru kaliyor aklimizda canim. Senin tedavin ne durumda tup bebege basladin mi?bende aralik ocak gibi dusunuyorum. Sizden bu anexin v ve apoptoz tayinini kaan bey mi istedi?
adetın 2. gunu yanı yrn gidecegım muayenede bir sıkıntı olmazsa bu ay uygun gorurlerse yrn baslıyorum iğnelere cnm. kaan hoca bizden dna hasar panelı testı ıstemıstı o testlerde onun ıcınde vardı

Kızlar forma cok girmiyorum artık biraz unutmak için yoksa günler geçmiyor.maşallah 4-5 gün gelmesem sayfa sayısına yetişemiyorum okumak için.ama şöyle güzel haberleri görünce mutlu oluyorum inşallah bende de güzel gelişme olurda haber veririm size hasar düşer falan yani bebek suan hayalde

adetın 2. gunu yanı yrn gidecegım muayenede bir sıkıntı olmazsa bu ay uygun gorurlerse yrn baslıyorum iğnelere cnm. kaan hoca bizden dna hasar panelı testı ıstemıstı o testlerde onun ıcınde vardı
anladim herhalde bizim dna hasari cikmayinca ve ileri hizda problem olmayinca istemedi bizden. Canim insallah guzel sonuclanir tup bebegin buraya da yaz olur mu

sorma canim bende acaba uzaklasirsam daha mi iyi olur diyorum ama elimde degil okumadan yazmadan edemiyorum. Dun cok agladim gecti ama bazen insan icini bosaltinca iyi oluyor demekki. Ama yaz arada olur mu? Dna hasar testini ne zaman yaptiracaksiniz?birde kaan hoca dna hasariniza cevap verdi mi?

Yok kuzum 12 sinde cvp vericek daha iğneye başlıcak bence 2,5 ay falan sonra ister tekrar hasar testini die düşünüyorum yada bizi umutsuz vakka olarak görür bırakır

İşin garibi elimde olmadan eşime sarıyorum sonra kıyamıyorum...gel gitleri cok yaşıyorum şu aralar

anladim herhalde bizim dna hasari cikmayinca ve ileri hizda problem olmayinca istemedi bizden. Canim insallah guzel sonuclanir tup bebegin buraya da yaz olur mu
tabıkı yazarım cnm sürec inş yarın başlar , ztn hersey yolunca giderse taze transfer yapacaklar 1 ay snra sonucum bıle bellı olur. bır yandan heyecan var mutlu sona yaklaşıyor olblrm dıye , bır yandan korku var 2. tüp bebekte olumsuz olursa sil baştan ne yaparz dıye. Allah hepımıze sabır versın zor süreçler her ay bır umut beklemek adet olmak fln, helekı tedavı snrası negatf almak daha zor. bakalım kısmetımızde ne varsa onu görecegz ama ıns iyi şeyler yaşamak nasip olur artık

kizlar ben de anneme gelmiştim bugün, yine unutsuzluğum üstümde ağladım, yazık annemi de ağlattım, çare de yokki birşey yapamadi kadin

kizlar ben de anneme gelmiştim bugün, yine unutsuzluğum üstümde ağladım, yazık annemi de ağlattım, çare de yokki birşey yapamadi kadin

Yok kuzum 12 sinde cvp vericek daha iğneye başlıcak bence 2,5 ay falan sonra ister tekrar hasar testini die düşünüyorum yada bizi umutsuz vakka olarak görür bırakır
umutsuz vaka olur musunuz hic?asil dna hasarlilara tedavi uyguluyor. Bizde yoktu tup bebek yapin yada dogal yolu bekleyin dedi eee olsaydi simdiye olurdu demekki bi sorun var. Evet igne olabilir 12sine az kalmis canim sonuc yaz mutlaka

İşin garibi elimde olmadan eşime sarıyorum sonra kıyamıyorum...gel gitleri cok yaşıyorum şu aralar
arada oluyor oyle robot degiliz sonucta duygularimiz var. Ama yinede kendine ve esine moral vermeye calis insallah hepimiz bebek sahibi olacagiz

ya bende cok korkuyorum ikinciyi dusunurken bile negatifi aklima getirince. Insallah guzel olacak yarin baslarsan eger aralikta sonucu alirsin insallah bizlere de umut olursun canim. Siz kac ay tedavi gordunuz sende sorun var miydi?

ay dun aksam bende aynksini yaptim birde telefonda sonra oda aglamaya basladi nasil uzuldum iyiyim dedim birde uzaktayiz ha diyince gidemiyorum. Bir daha asla kotuyum bile demicem onlar bizden daha cok uzuluyorlar

Canm annelerimizde bizim kadar üzülüyor onun yanında tut kendini ben artık konuyu açmıyorum onu üzmemek için
eşime belli etmeyim, anneme belli etmeyim ben de patladim kendimi cok yalniz hissetmeye başladim evet simdi o üzülünce ben de üzüldüm ama elden birşey gelmiyor, tüp bebekten umudum olsa onu tekrar deneyeceğim ama ondan da umudum yok

ay dun aksam bende aynksini yaptim birde telefonda sonra oda aglamaya basladi nasil uzuldum iyiyim dedim birde uzaktayiz ha diyince gidemiyorum. Bir daha asla kotuyum bile demicem onlar bizden daha cok uzuluyorlar
hayatimda gerçekten herşey iyi, şükür edeceğim çok şeye sahibim, bir tek derdim bebek... Allah başka dert vermesin.Bebeğin de ilerde olacağını bir şekilde bilsem yine beklerim ama belirsizlik ve hiç olmayacakmış korkusu beni bunaltiyor.

kizlar bir seyin olup olmayacaği hakkinda fikir olmasi için bi uykuya yatiliyordu, bu konuda bilgisi olan var mi ? bebek niyetiyle de dua edip uyursak olur mu sizce?

Cnm sizdeki problem neydi ? Tüp yaptırdınız mı ? İstihare ye yatmaktı galiba
bizim spermler yüzde yüz hareketsiz, yerinde hareket bile 0, morfoloji 0 sayi da 10 milyon... Hepsinin hareketsiz olmasi genetik olabiliyormuş (insallah bizimki genetik değildir) bu nedenle tüp bebekde de basari sansi düsük ve de bebeğin engelli olma ihtimali var

İnş öyle olmaz ya iyi düşün iyi olsun inş. Çok dua et gece namazlarına kalk iste Allahtan canıgönülden. Benim ilk evlendiğim zaman bi rahatsızlık geçirdim düzelmiyordu. Gece namazına kalktım namaz kılıp dua ettimama secdeye kapanıp ağladım sağlık istedim Allah'ımdan. Çok şükür iğleştim bir iki ay içinde. Onun için yap bunu bence. Bende kalkmak istiyorum ama nasip olmuyor ama inş cumartesi saat kurup gece namazına kalkıcam. Allah cc dermiş ki kimse YÖK mü gece namazına kalkan da duasını kabul edeyim. Öyle işte.

Tüp bebek tedavimiz sirasinda da çok dua ettim ama daha vakti değil demek ki... sağol canim tavsiyelerin için. Bu arada geçmiş olsun, bir daha olmasin insallah

Eşiniz sigara içiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…