Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Iyi aksamlar kizlar.
Eslerinize neler uyguluyorsunuz hangi vitaminleri kullaniyorsunuz? Kendinize yaptiginiz kullandiginoz bir sey var mi?

Bilirmisin bilmiyorum ama ege üniversite hastanesinde yaptırdık arastırmamıza hastanesi infertilite merkezi var oraya güvenmezsek nereye güvenirim bilmiyorum dna hasarı için yine ürolojiye mi gitmek gerek
Cnm yok güvenin orası en güvenilir yer. Bizimde sayı azken elle yazmışlardı. En güvenilir yerde yaptırmışsın. Hiç tasalanma. Hep aynı yerde yaptır ki sonuçlarının gelişimini fark edebilesin.

Direk yaparlar talep ederseniz bunlari duzenli kullanin 72 gunde bir yenileniyor spermler esine her gun zeytinyağında geceden beklemis 1 tane incir yedir canim sayiyi artirir insallah ve bol bol sifa ayetleri oku
Cnm Buarada incir de prolaktini yükseltiyor. İncir kullanmadan önce prolaktinimiz iyiydi şimdi çok yüksek çıkmış. İnsan me yapacagını şaşırıyor. Bugün eşim endokrin doktoruna gitti kan vermiş yarın ne olduğunu öğrenicez. Kaan hoca yolladı bizi endokrin bölümüne.

Biz de hormon testi vermistik normal cikti ama esim tiksindi yemiyor maalesef

Kizlar surekli saglikli besleniyor mu esleriniz biz cok bunaliyoruz yaaaa. Arada hamur isi falan da yiyoruz bunaliyoruz cok

Kizlar surekli saglikli besleniyor mu esleriniz biz cok bunaliyoruz yaaaa. Arada hamur isi falan da yiyoruz bunaliyoruz cok
Esim cogu zaman kahvalti yapmaz öğlenci oldugum halde kalkar guzelce kahvalti hazırlarim yemeden gider öğlen zaten is yerinde yiyor .Mesela bu aksam da yoktu disarda yedi .Bu is tek aksam yemegiyle olmuyor yaa dikkat edemiyoruz yani kuzum

Aynen biz de yaa. Bikac hafta asiri saglikli beslendik. Sonra ben de tiksindim. Midem almiyor surekli saglikli seyleri

Kızlar iyi aksamlar,bizde çok düzenli besleniyor sayılmayız.paketli gıda eşime yedirmiyorum yemekleri artık hep zeytin yağlı yapıyorum işe giderken 3ncir ve kuruyemiş koyuyorum ama dışarda yemek yiyor öğlenleri.be yağı kullanıyor ne kadar hijyenik bilmiyorum ama kullandığımız vitamin ve klomene güveniyorum inş onlarla sonuç alırız.Ben kendime baya uğraşacak şeyler bulduk okuldaki arkadaslarla,akrabalarla günümüz var boş olunca da biryerlere gidiyordum baya işe yarıyor sizede tavsiye ederim

Canım ya keşke sizde klomen kullansaniz çünkü bildiğim kadarıyla antioksidant vitaminler sadece DNA hasarının ilerlemesi önlüyor ama hasarı azaltmiyor diye biliyorum.Kaan hocaya sorsanız keske

Canım ya keşke sizde klomen kullansaniz çünkü bildiğim kadarıyla antioksidant vitaminler sadece DNA hasarının ilerlemesi önlüyor ama hasarı azaltmiyor diye biliyorum.Kaan hocaya sorsanız keske
15 20 gun sonra test yaptircaz canim bu kez baska dr a gitcez bi tane doc buldum kaan hoca verdi emodexi gitmedik randevu alayim diyorum esime sicak bakmiyor cunku izin almasi cok zor

Gunaydin kizlar aderim 2 gun gecikti. Bugun idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Gecen ay klomen kullandim ve yumurta catlatma ignesi oldum. Acaba bu yuzden olabilir mi diye dusunuyorum cok umutlanmak istemiyorum.

Gunaydin kizlar aderim 2 gun gecikti. Bugun idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti. Gecen ay klomen kullandim ve yumurta catlatma ignesi oldum. Acaba bu yuzden olabilir mi diye dusunuyorum cok umutlanmak istemiyorum.
Sayı probleminiz mi vardı ? Neden kan verip baktırmıyorsun kesin çıkar varsa

Doktor mu verdi peki canım? Ya biz bugün 30 mg aldık ama emin olamadım 60 mı alsaydık ki hem eşim hem ben kullanabilir miyiz ki? Benim de yumurta rezervi az ben de içeyim diyorum..
merhaba dr bana yumurta kalitesi için efa 1200 ve q0 200 mg verdi

Sayı problemimiz var imkansız gibi geliyor bana bu yuzden cesaret edemiyorum kanda baktırmaya.
bence git baktir hem emin olursun beslenmeni duzenlersin. Insallah hamilesindir. Birde catlatma ignesini neden kullaniyosun?

Merhaba canım 30 mg aldık eşimle birlikte kullanıyoruz..inşallah faydası olur..
koenzim Q10 sanirim babsettiginiz vitamin neden kullaniyorsunuz acaba?

Bence gebelik olmazsa silik çıkmaz çünkü ben ne kadar test yaptıysam hep negatifti:) Bı kan tahlili yapın insalalh vardır bebiş .sizde sorun neydi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…