Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşiniz sigara içiyor mu
Yok cnm eşim zararlı hiçbirşey kullanmıyor elhamdulillah. Cnm biz düzen laboratuvarı aradık kesinlikle test sonuçlarımızda hata yok dedi. Kesin ve nettir dediler. Zaten basit bi laboratuarlar değiliz isterseniz araştırın falan dediler....

Evet cnm bizede aynısını söylediler sigara kullanmıyorsa sonuç almanız daha kolay bizimki günde 2 3 tane içiyor bakalım

Merhaba kötü düşünme niye engelli olsun ki ben o kadar tedavi oldum kimse bana oyle bir sey demedi. En guzel cevabi bana memorial semra hoca soyledi. Evet önünüzde uzun bir yol var. Evet biraz zor ama imkansiz degil biraz sabir ve mucadeleye devam...

Icim nasil aciyor anlatamam
Bugunde kendimi tutamadim agladim
Esimle mesajlastik
Ve esimin agzindan ilk defa benim yuzumden cocugumuz olmuyor ben daha cok uzuluyorum artik uzme kendini diye bir laf cikti...
Ne denir buna...
Kiyabilir miyim ben ona...
O benim yarım, esim, dunyam...
Artik kendimi uzmeyecegim sana soz dedim...
Icimi parcaladin dedim...
Allahim sana sukurler olsun ki o benim yanimda,sağ, saglikli...
Daha ne isterim...
Bir lutuf bebegimizin olmasi...
Insallah saglikla olur ki yuvamiz şenlenir...
Kendime soz veriyorum sizi de sahidim tayin ettim...
Bir daha asla uzmeyecegim kendimi bebegim olmuyor diye...

Kiyamam sana resmen gozlerim doldu. Bana da ders verdi esinin mesaji hakkaten onlara da yazik. Neler cekiyolar bizim halimizi de gorunce

A anka23 topigimize hoş geldin. Sabirli olmaya calisiyorum ama bazen engelleyemiyorum. Hepimiz böyle değilmiyiz zaten bazen cok derin umutsuzluğa kapiliyoruz, insallah bu halim kisa sürer. Hareket olmayinca saglikli spermin secilimi cok zor, pgt yapilmassa bebekte engel riski var.Allah inşallah hepimize en hayirlisini versin.

yani beni birakabilirsin mi demek istedi canim? Bizde de en başta ben sikintiyi kendimde saniyordum, ağliyordum sürekli eşim o zaman hep benim yanimdaydi, üzülme bu konuda elimizden ne gelirse onu yapacağız, ne kadar uğraşmak gerekiyorsa o kadar uğrasacağiz, hiçkimsenin lafina takilipta kendini üzme demisti. Şimdi ben onun yaninda nasil olmayayim ki

Bak cnm bugün bende sana buna yakın bişey demiştim. En önemli şey eşin yuvan huzurun..... çocuk olursa çok güzel olur ama olmazsa da büyük bi eksiklik değil bu. Öyle düşün lütfen yıpratmayın kendinizi.....

Cnm bnde rezerv azalmakta diye gorunuyir ama cok kritik degil 7 yum toplanmisti tuo bebkte. Birde 1-1.5 cm cikolata kisti gorduler bnde dogal yolla gebeligi belki bu da etkiliyrdr dediler yani tek sorun sperm mi bilmem

Kiyamam sana resmen gozlerim doldu. Bana da ders verdi esinin mesaji hakkaten onlara da yazik. Neler cekiyolar bizim halimizi de gorunce
Aglamayalim uzulmeyelim dunyanin sonu degil bu olmazsa buda Allahin bir hikmeti. Elimizden geleni yapalim ama uzulmeyelim eslerimizi de uzmeyelim...
Yok canim oyle degil sorunun cogu benden kaynaklaniyor bu da beni daha cok uzuyor dedi. Sen uzulunce ben 2 kat uzuluyorum demek istedi. Bak eslerimiz ne kadar anlayisli ne kadar sevgi dolu bu gunlerimizi zehir etmeyelim...
evet sen aklima geldin canim. Sabah bana ne guzel seyler yazdin... ne kadar umut doluydu yazdiklarin... ama ben ne yaptim? Akillanmadim. Esimle mesajlasirken tekrar agladigimi soyledim. O da dayanamadi artik bunu soyledi asla boyle seyler soylemez hic duygularini belli etmez esim. Uzulse bile beni teselli eder hep icine atar. Demek ki cok uzulmus ki boyle yazdi bana. Canim O benim... yasama sarilma, hayatla mucadele etme sebebim... cok sukur her seyimize... akillandim artik...

Cnm bnde rezerv azalmakta diye gorunuyir ama cok kritik degil 7 yum toplanmisti tuo bebkte. Birde 1-1.5 cm cikolata kisti gorduler bnde dogal yolla gebeligi belki bu da etkiliyrdr dediler yani tek sorun sperm mi bilmem
yasin cok gec degildi hatirladigim kadariyla canim insallah bu sefer daha fazla toplanir. Benimde sag tupum tikali buda bir sorun. Ama olmama sebebi degilmis. Inaniyorum ki olacak...

Ben de psikologa gidiyorum bu sureci rahat atlatmak icin. Iyi gelecegine eminim

Canim oyle dusunme engelli olacak diye kafa yorarsan kafayi yersin .Ben engellilerle beraberim her gun oblari gordukce bazen ya benim çocuğum da boyle olursa diyorum. Sonra hemen toparliyorum saçmalama icine kurt düşürme diye .Eger dusunecek olsam cocuk yapmaktan bile vazgecerim cunku cogunun engel sebebini biliyorum doğum hikayesini biliyorum bazilari dr hatasindan dolayi engelli .Hamile olsam cok dr arastiririm buna engel olamam korkularim olustu .Ama rahata ol her sey takdir i ilahi dogum oncesi ssbepler kadar dogum anı ve sonrasi da onemli Allah saglikli spermler denk getirip bize saglikli bebisler gondersin

Bunu aci bir sekilde fark etmissin ama seni kendine getirmis .Bu duygusallik biraz da yalnizliga bagli .Esim yokken bebegimle bekleseydik diye ic geciriyorum üzülüyorum .Ben ağlarken esim görünce cok cok yıpranıyor. Aglasam da soylemiyorum ya da baska bir seyi bahane ediyorum. Annemi ozledim suram agriyo buram agriyo diye

Bugün bir hassaslik vardı üzerimde, atlatacağım. İlerde buraları okuyup da ne dertlerim varmış bak nasıl geçmiş diyeceğim diyeceğiz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…