Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar cok kötü oldum ben yaa Normalde dayaniyorum sabrediyorum aglamamayi öğreniyorum ama su simariklik beni mahvediyor : Ayy kazayla oldu mu yoksa off surpriz olacak istemiyordum .Içimden diyorum ki ben hamile kalsam dünyanın en mutlu insani ben olurdum

Suan okulda 3 hamile var her sene en az 2 3 tane oluyor hele biri sürekli sigara iciyor hamile olmasına ragmen

Suan okulda 3 hamile var her sene en az 2 3 tane oluyor hele biri sürekli sigara iciyor hamile olmasına ragmen
Bizde 5 6 tane vardi bir kac tanesi dogum iznine ayrildi .Allah tan cok karsilasmiyoruz .Ama su an burnumun diregi sizliyor resmen 3 4 saattir icim parcalaniyor Gittim yüncuden katalog aldim bebek battaniyesi yapacağım .Bebegimi düşünüp ona birseyler hazırlamak desarj ediyor ama yapıp hemen kaldiriyorum sadece yaparken mutlu oluyorum

Teşekkürler canım...

Bizim okulda 11 bayan hamile hemde aynı devredeyiz. Öğretmenler odasında sadece çocuk konuşuluyor. Sonrada ara ara sende var mı bişey , sen çok tembelsin deyip gülüşüyorlar. Önceden çok canım yanıyordu eve gelince eşime sarılıp ağlıyordum bi o beni motive edebiliyordu. Ama artık bağışıklık kazandım galiba artık acıtmıyor Çan'ımı. Bazen gülümsediğimi fark ediyorum onlar tembelsin dediklerinde.

Bizim okulda 11 bayan hamile hemde aynı devredeyiz. Öğretmenler odasında sadece çocuk konuşuluyor. Sonrada ara ara sende var mı bişey , sen çok tembelsin deyip gülüşüyorlar. Önceden çok canım yanıyordu eve gelince eşime sarılıp ağlıyordum bi o beni motive edebiliyordu. Ama artık bağışıklık kazandım galiba artık acıtmıyor Çan'ımı. Bazen gülümsediğimi fark ediyorum onlar tembelsin dediklerinde.

O kadar bos gereksiz insanlar var ki marifetten sayip guluyorlar iste sanki kendi becerileri cocuk yapmak Allah verdi de oldu diyen yok hic .Ya o degil bir de soruyorlar o cok sinir bozucu sana ne yani olsa ne olmasa ne sen mi hazirliyacaksin bebek ceyizini

Bende cok kotuyum
Esimde yanimda degil
Unutmak icin agladim esim aradi ona da agladim
Herkesin soyledigi kiriyo uzuyo beni
Cok fenayim bu aralar

Bu havalar bizi hepten karamsarliga sürükledi. Bu aksam ben de yalnızım kalktim havuc suyu yaptim esim gelince icsin diye o da 15 dk mi aldi yine aklimda yine ...

Bu arada havuc suyuna dikkat edin
Havucun içeriğinde bol miktarda lif bulunduğundan, fazla şekilde havuç suyu tüketimi bu liflerin vücutta diğer besinlerle alınan çinko, bakır, kalsiyum ve demir gibi içeriklerin emilimini de zorlaştırabilmektedir. Hatta buna dikkat edilmeden bu şekilde devam edilirse metabolizmada kaçınılmaz olarak çoğu mineralin eksikliği yaşanmaktadır.

Bizim kullandigimiz emodex proxeed vs icinde cinko falan var emilimini zorlaştırıyormus bir yeri yaparken bir yeri yikmayalim aman .En basindan beri haftada bir kez havuc suyu yapiyordum iyi ki oyle yapmisim

Benim eşim de günde 3 tane havuç yiyor. Suyunu içmek istemiyor.

ee o zaan kaan aydos niye her gun havuc suyu diyor?
Arkadaskmla mesajlastim bebegi 6 aylik oldu kizi olacak gozlerim doldu agladim annemle konustum agladim. Off cok kotuyum gercekten

Ben her gun icirmeye calisiyordum havuc suyunu ama tabi yanimda yokken iciremiyorum.

Cnm Kaan hoca suyunu içsin demiyor havuç tüketin diyor. Hatta bende dinledim günde 3/4 tane al eline ye dedi
evet canim bizede oyle dedi. Ama 3 4 tane havuc yiyemezdi esim bende havuc suyunu icebilir mi diye sordum. Evet tabiki icebilir dedi.bende esimle birlikte gitmistim

Kızlar merhaba herkes bir dolu galiba Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonu güzel olur hayırlı sağlıklı Salih evlatlarımız olur inşallah.Bende aynı şeyleri yaşıyorum benimlebirlikte hamile kalanlar gözümün önünde bebeklerini büyütüyor lar okulda bebek muhabbeti.birinin bebeği hakkında bahsedilince burnumun direği sızlıyor.Ama imtihan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…