• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ee o zaan kaan aydos niye her gun havuc suyu diyor?
Arkadaskmla mesajlastim bebegi 6 aylik oldu kizi olacak gozlerim doldu agladim annemle konustum agladim. Off cok kotuyum gercekten
Canim onu bilmiyorum ama cok arastirdim gercekten hepsinde her gun havuc suyu tüketmenin diger kullanilanlara yan etki yapacagi sonucu cikti .Burdaki dr a da sormustum o da soylemisti .Her gun yapacaksan da bence yogunlugu az olmali su cok olmali

Kızlar ben brokoli ile havucu azıcık suda üzerine zeytin yağı gezdirip suyunu cekene kadar pişiriyorum.fok lezzetli oluyor hemde bol bol havuç yiyor tavsiye ederim:KK68:

Cnm Kaan hoca suyunu içsin demiyor havuç tüketin diyor. Hatta bende dinledim günde 3/4 tane al eline ye dedi
Yiyorsa sorun yok :) Benim esim aksam en erken 8 de geliyor yemek ye cay ic emodex bal derken çakşır isirgan cayi ve havuc suyu ust uste olmuyor .Su an evde bile degil. Isirgani paketledim is yerinde içmiş devam eder mi bilmiyorum gelince de havuc suyuni icip uyur.Bu duzensizlik beni cok endişelendiriyor

Kızlar merhaba herkes bir dolu galiba Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonu güzel olur hayırlı sağlıklı Salih evlatlarımız olur inşallah.Bende aynı şeyleri yaşıyorum benimlebirlikte hamile kalanlar gözümün önünde bebeklerini büyütüyor lar okulda bebek muhabbeti.birinin bebeği hakkında bahsedilince burnumun direği sızlıyor.Ama imtihan.
Ah o imtihan ahh .Benim is arkadaşım her gun cocuguna yaptirdigi etkinlikleri anlatiyor fotoğraf gosteriyor fikrimi soruyor sence bunu nasil geliştirebilirim falan diye .icimden diyorum keske sormasa hic anlatmasa

Kızlar ben brokoli ile havucu azıcık suda üzerine zeytin yağı gezdirip suyunu cekene kadar pişiriyorum.fok lezzetli oluyor hemde bol bol havuç yiyor tavsiye ederim:KK68:
Super tarif .Zeytinyağında incir yapiyordum ya esim zeytinyagindan tiksindi inciri de yemiyor .Brokoli sever ama onu yapsam eminim ondan da bunalır :(

Ah o imtihan ahh .Benim is arkadaşım her gun cocuguna yaptirdigi etkinlikleri anlatiyor fotoğraf gosteriyor fikrimi soruyor sence bunu nasil geliştirebilirim falan diye .icimden diyorum keske sormasa hic anlatmasa
Bu acıyı yaşamayan başına böyle birşey gelmeyen anlamıyor. Benim arkadaşım 2bebeginin kalbi durmuştu duyduğumda üzülmüştü m ama okadar da etkilememişti.yani üzüntüm kısa sürmüş tü.basima gelince anladım şimdi onun iki çocuğu var.o yüzden bu acıyı yaşamayan anlamıyor onlar bence düşünemiyorlar

Bu acıyı yaşamayan başına böyle birşey gelmeyen anlamıyor. Benim arkadaşım 2bebeginin kalbi durmuştu duyduğumda üzülmüştü m ama okadar da etkilememişti.yani üzüntüm kısa sürmüş tü.basima gelince anladım şimdi onun iki çocuğu var.o yüzden bu acıyı yaşamayan anlamıyor onlar bence düşünemiyorlar
Evet canim ama Allah nasip eder de bebegim olursa asla is ortaminda olsun sosyal ortamda olsun cocugumu ballandira ballandira anlatmayacagim cocuksuz birinin yanda

Şu öğretmenler odası ne pis bir yer ya kimi dedikodu yapar kimi çocuğunu anlatır ay benm de içim şişti her gün iki oğlunun yaptıklarını anlatan 3.ye hamile olan hocanın muhabberlerinden senin yaşın da tam geldi demelerinden bıktığım için odaya girmiyorum artık ben. Ben de haftada 2 ya da 3 kez havuç sıkıyorum eşime ama malesef benm de eşim her akşam evde olmuyor :( kaderimiz aynı hepimizin :(

Yaninda değilken icmiyor ya bence dengeler anladigim kadariyla senin esin de haftanin 7 gunu evde olmuyor benim esim gibi kuzum
bazen 1 -2 hafta il disinda oluyor bazen yanimda olsada aksamlari gec geliyor bizimde duzensiz yani. Sanirim dengeler ama dikkat ederim eger oyleyse gunasiri iciririm

Şu öğretmenler odası ne pis bir yer ya kimi dedikodu yapar kimi çocuğunu anlatır ay benm de içim şişti her gün iki oğlunun yaptıklarını anlatan 3.ye hamile olan hocanın muhabberlerinden senin yaşın da tam geldi demelerinden bıktığım için odaya girmiyorum artık ben. Ben de haftada 2 ya da 3 kez havuç sıkıyorum eşime ama malesef benm de eşim her akşam evde olmuyor :KK43: kaderimiz aynı hepimizin :KK43:
senin yasin kacti canim. Aynen benimde oyle bende insanlarla bu muhabbetten cok bunaldim

Şu öğretmenler odası ne pis bir yer ya kimi dedikodu yapar kimi çocuğunu anlatır ay benm de içim şişti her gün iki oğlunun yaptıklarını anlatan 3.ye hamile olan hocanın muhabberlerinden senin yaşın da tam geldi demelerinden bıktığım için odaya girmiyorum artık ben. Ben de haftada 2 ya da 3 kez havuç sıkıyorum eşime ama malesef benm de eşim her akşam evde olmuyor :KK43: kaderimiz aynı hepimizin :KK43:
Cok sukur ki ogretmenler odasiyla hic bir baglatim yok degilse depresyona girerdim .Bizim teneffus hakkimiz yok ya hep sınıftayım cocuklarla ugrasirken biraz uzaklasiyorum bu dusunceden ama bazen misafir olarak gelenler sagolsun laflari eksik olmuyor moral bozmaya yetiyor

senin yasin kacti canim. Aynen benimde oyle bende insanlarla bu muhabbetten cok bunaldim
28 oldum canım valla 4 yıldır bu bebek meselesi yüzünden muhabbet konusunda asosyal oldum gerçekten başına gelmeyen bilemez bizim derdimzi. Hele bugün haberlerde 18 yaşında bir kızın 6 aylık doğum yapıp bebeği camdan attığını görünce ağlaya ağlaya bi hal oldum :( ben de sen gibi bir başıma ağla ağla dur modundayım :(

Cok sukur ki ogretmenler odasiyla hic bir baglatim yok degilse depresyona girerdim .Bizim teneffus hakkimiz yok ya hep sınıftayım cocuklarla ugrasirken biraz uzaklasiyorum bu dusunceden ama bazen misafir olarak gelenler sagolsun laflari eksik olmuyor moral bozmaya yetiyor
öğretmenler odasında bağın olmaması ne kadar güzel canım valla çok şanslısın ben de dolabımdan bir şey almak zorunda kalmadığım sürece sınıfta çocuklarla muhabbet ediyorum

Aglamaktan uzulmekten basim agridi
Yapacak bir sey yok ama
Allahim insallah bizede nasip eder

bir de kendime dizi buluyorum tek kaldığım akşamlar düşünmemek için :) şimdilik perşembe cuma ve pazar akşamları dizi takip ediyorum tavsiye ederim kızlar vakit geçiyor böylece :)

Kızla tahlil sonuçlarını yolladik ya mesajı yeni gördüm 20aralikta cevap verecekmiş 40 günden fazla var neredeyse gerçekten 40 gün sonra mı cevap verecek:KK42:

Back