• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim bizim asil sikintimiz sperm hareketsizliği, yerinde hareket bile yok hiç... Dün sperm testi yaptik yine hareketsiz O yüzden emodeks ya da proxeed almayi düşünüyorum. Hocadan cevap gelene kadar impryl bitecek yeniden alasim gelmedi acikcasi..
Biz emodexi çok beğendik. Eşimde bariz bi fark var :halay:1. Kutu bitmek üzere. O zamana kadar DNA hasar testi de çıkar. Ona göre ilaç kullanıcaz. Eğer DNA hasarı varsa Promotil M forte ve klomen kullanıcaz. Acaba bu ilaçlarla beraber emodexte kullanabilir miyiz ?

Biz emodexi çok beğendik. Eşimde bariz bi fark var :halay:1. Kutu bitmek üzere. O zamana kadar DNA hasar testi de çıkar. Ona göre ilaç kullanıcaz. Eğer DNA hasarı varsa Promotil M forte ve klomen kullanıcaz. Acaba bu ilaçlarla beraber emodexte kullanabilir miyiz ?
klomenle kullanabilirsin promotilin de içeriğine bir bak ayni şeyler varsa çok olur

Merhaba kızlar bizde 3 yıldır bekliyoruz meleğimizi eşimde DNA hasarı hız problemi sayı problemi ne ararsanız var 32 yasında Kaan aydos başta olmak üzere birçok ürologla görüştük aklınıza gelen her macunu vitamini ilacı kullandık maalesef her sonuç bir öncekinden kötü geldi önümüzdeki ay tüp bebek başlıycaz son çare

günaydın kizlar, eşimin test sonucu cikmiş.
sayi mililitrede 10 milyon
yüzde yüz hareketsiz
morfoloji 0

sayi son testte mililitrede 45 milyon cikmisti, diğerleri ayniydi, o da düşmüş sağolsun. :KK42:
canım sayıya takılma arkadasların deıdıgı gıbı onemlı olan dna hasarının duzelmesı. bıze promen k vermıs bu vitamınde hareketı arttırmak ıcınmış aslında. bırde daha tedavının basındayız oyle dusun
benım de eşim sehır dısında ne yıyor ne ıcıyor bılemıyorum ama dun ısırgan ıcerken resım gondermıs bana bak ıcıyorum dıye sagolsun yapıyor dedıklerımı :)

Merhaba kızlar bizde 3 yıldır bekliyoruz meleğimizi eşimde DNA hasarı hız problemi sayı problemi ne ararsanız var 32 yasında Kaan aydos başta olmak üzere birçok ürologla görüştük aklınıza gelen her macunu vitamini ilacı kullandık maalesef her sonuç bir öncekinden kötü geldi önümüzdeki ay tüp bebek başlıycaz son çare
hoşgeldın canım carenın nerede oldugunu bılemeyız ınsallah sızınde yuzunuz tup bebekten yana guler...

Dna
dna hasarınz % kaç üzülmeyin bizim dna hasarı % 65 ten % 7 ye düştü

Kizlar emodex.in yanina pharmaton eklesem nolur icindekiler benziyor fazla mi olur

Iyi akşamlar herkese. Takip ediyorum hepinizi. Ins herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bizde 20 gündür klomen emodex kullanıyoruz. Ama eşim isteksizlik yaptığını ve ölümü düşündürecek kadar psikolojisini çıkarttığını söylüyor. Isteksizlik klomen başladıktan sonra olmuş. Kaan beye yazdım ama aralık 22 de cvp gelecek. Sizde böyle şikayetler duydunuzmu eşlerinizden. Ayarlarımı bozdun diyor fabrika ayarlarıma dondur beni böyle yaşanmaz diyor napsam ki

F7399F4B-9155-462D-816E-0A433967195A.png
Yok canim kuruydu kokteyl yaptim hatta elmali falan en iyi havucu sıktı
Canım bu mu senin sıkacak fiyatı çok iyi ama dayanıklı mı iyi mi acaba

Iyi akşamlar herkese. Takip ediyorum hepinizi. Ins herkesin tedavisi olumlu sonuçlanır. Bizde 20 gündür klomen emodex kullanıyoruz. Ama eşim isteksizlik yaptığını ve ölümü düşündürecek kadar psikolojisini çıkarttığını söylüyor. Isteksizlik klomen başladıktan sonra olmuş. Kaan beye yazdım ama aralık 22 de cvp gelecek. Sizde böyle şikayetler duydunuzmu eşlerinizden. Ayarlarımı bozdun diyor fabrika ayarlarıma dondur beni böyle yaşanmaz diyor napsam ki
Cinsel isteksizlik mi? Benimkinde de var

Kizlar emodex.in yanina pharmaton eklesem nolur icindekiler benziyor fazla mi olur
bize de dr. Promen k.yi verdi. Ancak suanda emodex kullaniyor. Fazla gelmesin diye emodex bitsin oyle kullanacak onu da. Benziyorsa icindekiler bitsin oyle ver canim

esimde oyle bir sknti oldugunu soylemedi hic canim

benim esim de klomen kullanmisti ama hiç öyle bir etki olmadı. Bebek olayina kafayı cok takiyor olabilir mi?

canim bizim asil sikintimiz sperm hareketsizliği, yerinde hareket bile yok hiç... Dün sperm testi yaptik yine hareketsiz O yüzden emodeks ya da proxeed almayi düşünüyorum. Hocadan cevap gelene kadar impryl bitecek yeniden alasim gelmedi acikcasi..
Canım her akşam havuç suyuda gücü çok artiriyormus bence her akşam bir bardak içsin havuç suyu

Kızlar eşimin kan sonuçlarını ilk kez gönderdik Kaan hocaya kayıt yaptırıp.ama bize cevap gelmedi şu tarihte cevap vereceğiz diye.kac gün sonra cevap vereceğini söylüyor bilginiz var mi

Back