• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim dr her aksam havuc suyu karacigeri yorar sekere bile neden olur dedi her aksam yapmayın. Biz balli karisim da kullandigimiz icin haftada 1 yapiyorum siz de gun asiri yapabilirsiniz

Sebep bulunamadi canim. O da yok. Esim hasar tedavisi goruyor ona da doktorlar inanmiyor bilmiyorum yani insallah ondandir
Canim madem psikolojik destek alacaksin ise yaramasını istiyorsan burdan biraz uzaklaş nacizane tavsiyem çünkü sadece bu topige bakmiyorsundur eminim hamile topiklerine de girip uzuluyorsundur biraz kafani dagit

Canim madem psikolojik destek alacaksin ise yaramasını istiyorsan burdan biraz uzaklaş nacizane tavsiyem çünkü sadece bu topige bakmiyorsundur eminim hamile topiklerine de girip uzuluyorsundur biraz kafani dagit
Yok yok girmiyorum buradan sadece dna hasari gorenleri takip ediyorum. Ama yabanci makale okuma isini abarttim. Onu birakmam lazim

Merhaba size sevindiricj bi haber vermek istiyorum.benim esimin morfolijisi 0 sifirdi sayisi sinirin altindaydi ve suan hamileyim insa saglikli bir srkilde bu sureci geciririm ben cok umutsuz okumadisgim site girmedigim yer yazmadigim doktor kalmamisti olmaz diyordum tup bebek belki ama hic ummadigim anda ogrndim hamileligimi sizde umudunuzh kaybetmeyin rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah

Cok iyi yaa bize de moral oldunuz Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bize de dua edin
Merhaba size sevindiricj bi haber vermek istiyorum.benim esimin morfolijisi 0 sifirdi sayisi sinirin altindaydi ve suan hamileyim insa saglikli bir srkilde bu sureci geciririm ben cok umutsuz okumadisgim site girmedigim yer yazmadigim doktor kalmamisti olmaz diyordum tup bebek belki ama hic ummadigim anda ogrndim hamileligimi sizde umudunuzh kaybetmeyin rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah

@ayşefaruk Canım hayırlı olsun çok sevindim. Benim eşimin de morfoloji sıfır moral oluyor böyle duyunca neler yaptınız peki kaan hocaya gittiniz mi

Arkadasim eczaneye gitcekti ben de ne alcan dedim istemsiz gebelik testi dedi 2.ye o an icim burkuldu.:( bana da al diyecektim az kalsin sonra sacmalama dedim test yapinca. Daha çok üzülüyorsun

Yok turkiyede hic gitmedim dojtora yurtdisjnda yasiyorum burada tedaviye badlamistik ama kaan beye yazmistim cagirmisti muayeneye

Ben evde 10 tane alip yedeklemistim gebelik testi ama hic kullanamamistim ne zaman bu ay kullanicam drsrm 1 gun erken adet aluyordum

Esim folik asit kullandi c vitaniminj tableti aldik keci boynuzu pekmezi yedi birde balik cinko bakimindan biraz sebzeye agirlik verdik beslenmemizi degistirdik insallah bu sevinci hepiniz yasarsiniz ama insan inanamiyor

Esim folik asit kullandi c vitaniminj tableti aldik keci boynuzu pekmezi yedi birde balik cinko bakimindan biraz sebzeye agirlik verdik beslenmemizi degistirdik insallah bu sevinci hepiniz yasarsiniz ama insan inanamiyor
Insallah canim amin bizde morfoloji olsa tek çözülür belki dna hasari hiz morfoloji ve son testte sayida da sorun cikti

Back