- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygulandim resmenDüşünsene Allah senin için bambaşka bir plan yaratmış,
Ama hammışsın,
Pişmen gerekmiş,
Gönlünü ateşe yatırmış.
Az kalmış,
Hepsi geçecekmiş
Gun gelecek karnimizda pit pit minik bor kalp atarken bu sayfalari vay be diye okuyacagiz :)Duygulandim resmen
Ya insallah canim cok uzuluyorum. Bugun 6da psikolog randevum var insallah iyi gelir. 5 dusugun uzerine toparlanamiyorumGun gelecek karnimizda pit pit minik bor kalp atarken bu sayfalari vay be diye okuyacagiz :)
5 düşük mü ?Ya insallah canim cok uzuluyorum. Bugun 6da psikolog randevum var insallah iyi gelir. 5 dusugun uzerine toparlanamiyorum
Malesef5 düşük mü ?
cnm düşüklerinin nedeni neydi ? Kan pırtılaşması var mı sende ?Malesef
Sebep bulunamadi canim. O da yok. Esim hasar tedavisi goruyor ona da doktorlar inanmiyor bilmiyorum yani insallah ondandircnm düşüklerinin nedeni neydi ? Kan pırtılaşması var mı sende ?
Canim madem psikolojik destek alacaksin ise yaramasını istiyorsan burdan biraz uzaklaş nacizane tavsiyem çünkü sadece bu topige bakmiyorsundur eminim hamile topiklerine de girip uzuluyorsundur biraz kafani dagitSebep bulunamadi canim. O da yok. Esim hasar tedavisi goruyor ona da doktorlar inanmiyor bilmiyorum yani insallah ondandir
Yok yok girmiyorum buradan sadece dna hasari gorenleri takip ediyorum. Ama yabanci makale okuma isini abarttim. Onu birakmam lazimCanim madem psikolojik destek alacaksin ise yaramasını istiyorsan burdan biraz uzaklaş nacizane tavsiyem çünkü sadece bu topige bakmiyorsundur eminim hamile topiklerine de girip uzuluyorsundur biraz kafani dagit
Merhaba size sevindiricj bi haber vermek istiyorum.benim esimin morfolijisi 0 sifirdi sayisi sinirin altindaydi ve suan hamileyim insa saglikli bir srkilde bu sureci geciririm ben cok umutsuz okumadisgim site girmedigim yer yazmadigim doktor kalmamisti olmaz diyordum tup bebek belki ama hic ummadigim anda ogrndim hamileligimi sizde umudunuzh kaybetmeyin rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsin insallah
Insallah canim amin bizde morfoloji olsa tek çözülür belki dna hasari hiz morfoloji ve son testte sayida da sorun ciktiEsim folik asit kullandi c vitaniminj tableti aldik keci boynuzu pekmezi yedi birde balik cinko bakimindan biraz sebzeye agirlik verdik beslenmemizi degistirdik insallah bu sevinci hepiniz yasarsiniz ama insan inanamiyor