Erkek İnfertilitesi Morfoloji azlığına bitkisel çözümle gebe kalma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Storycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
1.994
1.699
34
Merhaba. Morfoloji %2. Bitkisel olarak keçi boynuzu kürü, keçi boynuzu özü, zeucit vitamin, arı polen bal propolis ve arada çakşır suyu kullanıyoruz. Henüz 10 gün oldu başlayalı. Sigara bırakıldı. Beslenmeye dikkat ediliyor. Gebelik imkanı var mı sizce ? Böyle durumda olup gebe kalan arkadaşlarım yazabilir mi?

Benim eşimin de %2 den %4e çıktı, keçi boynuzu kürü + doktorun verdiği ilaç vitamin takviyeleriyle oldu bu. Kullandığı ilk ay hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı malesef umarim hamile kalırsınız.

Kimyasal hamilelik nasıl oluyor? Sayı nasıldı peki? Ve vitamin ismi neydi

Döllenme oluyor ama bebek rahime tutunamadan vücut atıyor bir nevi erken düşük oluyor canim. Sayıda bir sıkıntımız yoktu sadece morfoloji. Vitaminin ismi Türkiyede farklıdır ben yurtdışındayım ama içeriği şöyle : vitamin C, E, çinko ve selenyum. Doktora göründü mü eşin? Takviye yazması lazımdı sizede.

Göründü göründü. Ultrason da çektirdik ameliyatlık olmayan bi varikosel var. Zeucit diye bir vitamin verdi onda da bayağı şeyler var. Allahım sana da en kosa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

ben ancak recep ergun beyi öneriyorum kendisinin 0 ken düzelmiş ve çok güzel diyet listesi veriyor gönderdigim çok arkadaşlara sbeb oldu ve 2 ay korunma öneriyor yoksa düşük olurmuş

Ben de hamile kaldım ve 10 gün önce düşük oldum. Araştırmaşarını yaptırdın mı
Yaptırdım benim hormonlar da sıkıntı yok. Eşimde sperm kalitesizliği olduğu için kalitesiz sperm döllenmiştir dedi vücudunda onu beğenmediği için sonlandırmıştır dedi. Sana ne dedi. Kaç hafta da düştü senin beta kaçtı

7 haftalık kalbini duydım sonra ölmüş. Benim eşimde de morfoloji sıkıntıydı ama bana da doktor kromozomal olarak sıkıntı vardı dedi. Kalbi duran benekler genelde pıhtılaşmadan oluyo diye okudum. Genetik ve kan pohtılaşma testlerini verdim bekliyorum. Tabi bu sürede eşim yine hapını ve keçiboynuzu kürünü kullanıyo

Sadece kromozomdan kaynaklı olsaydı bence zaten kalbi dahi oluşmazdı. Eşinden kaynaklı olsaydı o kadar bile yaşanmazdı. Benim 6. Hafta içinde düşük oldu kimyasal dedi dr. Bence seninki eşinden dolayı değil senden dolayı olmuş. Ama tabi belki sperm daha kaliteli olsaydı Bi nebze tutunma ihtimali olurdu bence. Çünkü çoğu hamile bile lan sulandırıcı falan alıp bunla baş ediyor hamileyken. Sizin şanssızlık 2 taraflı olmuş bu sefer. İnşallah bundan sonraki bebeğin sağlıklı olur kucağına alırsın inşallah

İnşallah öyledir. Ama doktor hiç eşimle ilgili bişey demedi. Döllendiyse tutunma sorunu kadında oluyo. Sen tekrar gebelik düşünürsen kan pıhtılaşma testlerine baktır. Ben şuan rahmin toparlanmasını bekliyorum

Aynen bencede de eşimden dolayı olsaydı çocuk hiç oluşmazdı benim bata 1660 oldu düşük oldu. Ben de tekrar başladım düşünmeye vücudum ve psikolojim yeni düzeldi aralıkta oldu benim düşük. Hormon testi yaptı bi şey çıkmadı. Ama hamile kalırsam kan pohtılaşma baktırcam hemen. İnsan yaşadıkça tecrübe kazanıyor yaa

Bana kalırsa hamile kalmadan önce baktır. Ben cumartesi günü 25 farklı değere baktırdım. Çıkması 2 ayı buluyo. Kaç yaşındasın?

ben ancak recep ergun beyi öneriyorum kendisinin 0 ken düzelmiş ve çok güzel diyet listesi veriyor gönderdigim çok arkadaşlara sbeb oldu ve 2 ay korunma öneriyor yoksa düşük olurmuş
Morfoloji sıfırken nasl yükselms. Bizim iki yldr sıfırdan yükselmyo ne denediysek olmadı tüp bebeklerde tutmuyo. Varikosel de grade1 doktor sakın ameliyet olmasn diyor. Çaresiz bi dert resmen bu morfoloji. Bişey bilen varsa bi öneri çok iyi olur

Bu morfoloji ile kruger aynı şey mi bizdede bu değer 3 yazıyor anlamadım

Anladım canım sağol yani ikisi farklı şeyler ama birbiri ile bağlantılı değil mi
Canm kruger bi doktor ve morfolojiyi onun referanslarna göre baktrmamz lazm. Yani onu baz almamz lazm. Bide dünya sağlık örgütü var who diye ifade edilyor ona göre baktrrsan who yüzeysel bakıyor. Yani önemli olan krugere göre baktrman zaten kruger morfolji yüzde4 ve üzeri normaldr diyor. Sizinki yüzde3 çıkmış bi problem yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…