- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BiZim de ilk baş 2 çıktı 2 ay zeucit diye bi ilaç ti her akşam keçiboynuzu çayı bal polen propolis içti sonra başka doktora gittik 4 çıktı. Meğerse önceki ölçüm yanlışmış 3 hafta önce kürtaj oldum bebek oldu ama tutunamadıMerhaba iyi akşamlar hanımlar. Benim eşimin morfoloji sonucu 2 ve biz aşılamaya başladık. Doktor engel bir durum yok dedi . Tabi normalin altında ama engel olmaz dedi.
Çok üzüldüm canım Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla nasip etsin inşallah Keçiboynuzu kürü alıyor bir de promenK kullanıyor inşallah şifa olur Daha önce 1 mis bize iyi demişlerdi geçen hafta 2 çıktıBiZim de ilk baş 2 çıktı 2 ay zeucit diye bi ilaç ti her akşam keçiboynuzu çayı bal polen propolis içti sonra başka doktora gittik 4 çıktı. Meğerse önceki ölçüm yanlışmış 3 hafta önce kürtaj oldum bebek oldu ama tutunamadı
Amin inşallah sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Kaç ay kullandı onşarı peki? 2-3 aydan öncesinde etki göstermiyomuş. Yaş kaçtı? Aşılamaya başladınız mı?Çok üzüldüm canım Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla nasip etsin inşallah Keçiboynuzu kürü alıyor bir de promenK kullanıyor inşallah şifa olur Daha önce 1 mis bize iyi demişlerdi geçen hafta 2 çıktı
Bir buçuk ay kullandı ama daha önce promen K da kullanmıştı. Benim yaşım 28 evet başladıkAmin inşallah sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Kaç ay kullandı onşarı peki? 2-3 aydan öncesinde etki göstermiyomuş. Yaş kaçtı? Aşılamaya başladınız mı?
Sperm hızı ve sayısında problem var mı? Doktor aşılama için hamilelik oranına ne dedi peki?Bir buçuk ay kullandı ama daha önce promen K da kullanmıştı. Benim yaşım 28 evet başladık
Anladığım kadarıyla sadece morfolojisinde var ona da yükselebilir aşılamaya engel değil dedi . İlaçlarını kullan aşılamaya kadar dediSperm hızı ve sayısında problem var mı? Doktor aşılama için hamilelik oranına ne dedi peki?
Sayı ve hızda problem yoksa çok şükür olur allahın izniyle. Bu aşılama süreci nasıl işliyor? Adet olunca 1 hafta iğne vuruluyor sanırım sonra doktor uygun günde yumurtayı çatlatıp aşılamayı yapıyor. Doğru mu bildimAnladığım kadarıyla sadece morfolojisinde var ona da yükselebilir aşılamaya engel değil dedi . İlaçlarını kullan aşılamaya kadar dedi
İnşallah nasip olur 13 tane iğne verdi bana başladık bismillah deyip.Sayı ve hızda problem yoksa çok şükür olur allahın izniyle. Bu aşılama süreci nasıl işliyor? Adet olunca 1 hafta iğne vuruluyor sanırım sonra doktor uygun günde yumurtayı çatlatıp aşılamayı yapıyor. Doğru mu bildim
Doktorun aşılama yaptığı gün döllenme mi oluyor? Ne zaman sonra hamilelik belli oluyor? İğneler sancı yapacak tarzda mı? Soruyorum çünkü kürtajdan sonra korunma sürecin bitince hamile kalmazsam ben de aşılama yaptırıcam.İnşallah nasip olur 13 tane iğne verdi bana başladık bismillah deyip.
Evet adetliyken igneler veriliyor iki güne bir kontrole gidiliyor tabii uygun gördükçe iğneye devam ediliyor . Uygun seviyeye geldiginde çatlatma ve aşılama yapılıyor. Dediğiniz gibi doğru anlamışsınız. Sadece herkesin aynı olmuyor kullanılan iğne ,ilaç
İnşallah nasip olur 13 tane iğne verdi bana başladık bismillah deyip.
Evet adetliyken igneler veriliyor iki güne bir kontrole gidiliyor tabii uygun gördükçe iğneye devam ediliyor . Uygun seviyeye geldiginde çatlatma ve aşılama yapılıyor. Dediğiniz gibi doğru anlamışsınız. Sadece herkesin aynı olmuyor kullanılan iğne ,ilaç
[/
Bir de sizde düşükkürtaj varmıydıDoktorun aşılama yaptığı gün döllenme mi oluyor? Ne zaman sonra hamilelik belli oluyor? İğneler sancı yapacak tarzda mı? Soruyorum çünkü kürtajdan sonra korunma sürecin bitince hamile kalmazsam ben de aşılama yaptırıcam.
İnşallah oluyordur ve sağlıkla dollenir 14.gun belli oluyor. Her vücut ayni olmaz tabi çok az yakıyor gibi geliyor bana . İnşallah gerek kalmazDoktorun aşılama yaptığı gün döllenme mi oluyor? Ne zaman sonra hamilelik belli oluyor? İğneler sancı yapacak tarzda mı? Soruyorum çünkü kürtajdan sonra korunma sürecin bitince hamile kalmazsam ben de aşılama yaptırıcam.
[/QUO yok sadece kimyasal yasamisligim var.
İnşallah hayırlı haberleri bana da ver lütfen umut ol bize. Düşük ya da kürtaj var mıydı?İnşallah oluyordur ve sağlıkla dollenir ☺14.gun belli oluyor. Her vücut ayni olmaz tabi çok az yakıyor gibi geliyor bana . İnşallah gerek kalmaz
Aminnnn inşallah Yok çok şükür düşük,kurtajim yok sadece kimyasal yaşadım geçen sene . Gebelik hiç yasamadimİnşallah hayırlı haberleri bana da ver lütfen umut ol bize. Düşük ya da kürtaj var mıydı?
İnşallah kuzum Yok daha belli değil yarın ilk kontrolüm varİnşallah 14 gün sonra bana burdan hamileliğini haber verirsin güzel haberlere çok ihtyacım var. Aşılama hangi gün olacak belli mi
1 yıldır deniyor muydunuz peki? Özelde mi yaptırıyosun devlette mi ?İnşallah kuzum Yok daha belli değil yarın ilk kontrolüm var
1,5 senelik evliyim korunmadik ama düzenli bir ilişkimizde yoktu . Devlette yaptırıyorum hiç özele gitmedim .1 yıldır deniyor muydunuz peki? Özelde mi yaptırıyosun devlette mi ?
İnşallah hemen tutar aşılama da bana umut olursun1,5 senelik evliyim korunmadik ama düzenli bir ilişkimizde yoktu . Devlette yaptırıyorum hiç özele gitmedim .