• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Moralim çok bozuk😢😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çektirdin mi canım rahim filmini çok merak ediyorum...
Canım saat 2de çektirdim bugün inan ki hiç korkulacak birşey yok 3-4 dakika kadar sürdü ben üstümü giyinene kadar sonucum çıktı. Çok kolay geçti sadece spekulumu takarken birazcık yanma gibi bişey hissettim kateteri hiç hissetmedim ilaç yolladıgı zaman çok hafif bi ağrı hissettim kasıklarımda adet sancısından daha hafif emin ol canım. Sen çektirecekmiydin

15 aydır hamile kalamıyorum hiç sebep yokken.. Bu ay hiç kafama takmamıştım 3-4 gün de gecikmişti adetim. Tam acaba mı diye düşünmeye başlamışken adet oldum. Sanırım benim de bebeğim olmayacak...
Rahim filmi çektirdin mi canım. Öyle düşünme iyi düşün iyi olsun karamsar olma ❤️

Canım saat 2de çektirdim bugün inan ki hiç korkulacak birşey yok 3-4 dakika kadar sürdü ben üstümü giyinene kadar sonucum çıktı. Çok kolay geçti sadece spekulumu takarken birazcık yanma gibi bişey hissettim kateteri hiç hissetmedim ilaç yolladıgı zaman çok hafif bi ağrı hissettim kasıklarımda adet sancısından daha hafif emin ol canım. Sen çektirecekmiydin
3 ay daha zaman verdi, 3 ay femera kullancam sonra film isteyecek heralde. C life macun aldım onu da kullanıyorum.

Sebepsiz infertilite işte tamamen kafaya takmaktan kaynaklanıyor diyor uzmanlar. Bu kadar karamsar olma canım. Allah2ın izniyle olur.
Taksam da takmasam da olmayacak noktasına geldim. Çok sıkıldım artık bu konu
Rahim filmi çektirdin mi canım. Öyle düşünme iyi düşün iyi olsun karamsar olma ❤
Çektirdim. Çok şükür tüplerimde hiçbir problem yok. Vakti saati henüz gelmedi diye avunuyorum. Karamsar olmamaya çalışacağım 🙏🏻

Önemli olan doğru zamanda sağlıklı olması. Enfeksiyon varken belki sağlıklı olmayacaktı. Doktor da sorun yok demiş hem de daha önünüzde uzun bir zaman var hayırlısı olsun.
Aynen canım zamana bırakmak lazım hayırlısı olsun inşallah.enfeksiyonum söküldü gibi

Çok kötüyüm kızlar adetime 3 gün kala adet oldum bu gece. Bu ay umutluydum bazı belirtilerim vardı ama yine yanıldım hep düşüyorum bu yanılgıya ve kendime çok kızıyorum. 18 aydır hamile kalamadım ve artık kalacağımı hiç düşünmüyorum çok karamsarlaştım bu ay rahim filmi çekilicektim ama idrar enfeksiyonum 10 gündür geçmedi ve hala devam ediyor. Yani öbür aya kaldı anlayacagınız. Çok üzgünüm hep zaman kaybediyorum. Eşime bu sabah işe giderken adet oldugumu söyledim o da çok üzüldü sonra sarıldık o da bende bu ay çok umutluyduk ama benim belirtiler her zamanki gibi psikolojik. Böyle giderse psikolojimin bozulmasından korkuyorum.Benim hiç bebeğim olmayacak sanki:KK61::KK61::KK61:
Merhaba, ben de eşimde de bende de bütün testlerde sorun olmamasına rağmen tam tamına iki senedir hamile kalamıyorum. Bunun yanında 18 ay birşey değil yani, çok takma bu kadar.

Ben de bu ay umutluydum, hatta günü gününe gelen hiç aksamayan reglim bu ay ilk defa 5 gün gecikmişti, aynı sizin gibi sevinmiştik. Sonrası hüsran. Eşim de çok umutlanmıştı, üzüldü o da .

Hatta bdv’de konu açmıştım “bu ay çok umutluydum gene olmadı” diye. Sağolsunlar birçok insandan rahatlatıcı yorumlar aldım. Ben de az miktarda haşimato var ama onun çok engel olduğunu sanmıyorum.Bu perşembe rahim filmi çektireceğim, bir o kaldı. Sen bütün testlerini yaptırdın mı? Tiroidler vs bakıldı mı ve rahim filmi?

Merhaba, ben de eşimde de bende de bütün testlerde sorun olmamasına rağmen tam tamına iki senedir hamile kalamıyorum. Bunun yanında 18 ay birşey değil yani, çok takma bu kadar.

Ben de bu ay umutluydum, hatta günü gününe gelen hiç aksamayan reglim bu ay ilk defa 5 gün gecikmişti, aynı sizin gibi sevinmiştik. Sonrası hüsran. Eşim de çok umutlanmıştı, üzüldü o da .

Hatta bdv’de konu açmıştım “bu ay çok umutluydum gene olmadı” diye. Sağolsunlar birçok insandan rahatlatıcı yorumlar aldım. Ben de az miktarda haşimato var ama onun çok engel olduğunu sanmıyorum.Bu perşembe rahim filmi çektireceğim, bir o kaldı. Sen bütün testlerini yaptırdın mı? Tiroidler vs bakıldı mı ve rahim filmi?
Bende bugün rahim filmi çekildim canım.Tüplerimden şüpheleniyodum ama çok şükür açık çıktılar. Nerede çekileceksin. Tiroidlere ve hormonlarıma henüz baktırmadım.

Bende bugün rahim filmi çekildim canım.Tüplerimden şüpheleniyodum ama çok şükür açık çıktılar. Nerede çekileceksin. Tiroidlere ve hormonlarıma henüz baktırmadım.
Ben doktorum da orda olduğu için İzmir’de özel bir merkezde anestezi ile çektireceğim. Öyle yapıyorlarmış, benim için daha iyi zaten normalde muayenede bile kasıyorum kendimi çünkü.

Ben doktorum da orda olduğu için İzmir’de özel bir merkezde anestezi ile çektireceğim. Öyle yapıyorlarmış, benim için daha iyi zaten normalde muayenede bile kasıyorum kendimi çünkü.
Ben anestezisiz oldum çok zorlanmadım kolay geçti tabi insandan insana değişir

Back