Benim oğlumda cok esmer benim oğluma da kara çocuk falan cok esmer bilmem ne diyenler oluyodu bi azarladım yerin dibine girdiler.Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Adında ben Hürrem Hürremden de mi bir şey öğrenemedinKızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Benim annem abim ve ben doğduğumuz zaman çirkin seni diye seven olduğunda sensin çirkin neresi çirkin diye kavga edermiş. Hatta dedem abimi hep çakal seni çakal seni diye severmiş ona da küsermiş çocuğuma niye hayvan yakıştırması yapıyorsun diye....Muhtemelen çevrenizdeki densiz tipler nazar değmesin diye bebeğinizi çirkin deyip seviyor. Kimsenin böyle alenen zorbalayacağını sanmıyorum. Hele de esmer diye. Sokağa çıkın, insanların yarısından fazlası esmer zaten. Milletin garibine gidecek bir özellik değil. Sizin geçmiş travmalarınız sebebiyle güzellik takıntınız var belli ki, o yüzden bu kadar dertleniyorsunuz. Geçenlerde de eltim çok güzel, çok kıskanıyorum diye pürtelaş, anlamsız bir konu açmıştınız. Bolemojili. Bunu da ona benzettim. Terapi almanız lazım.
Olması gerektiği gibi.Benim annem abim ve ben doğduğumuz zaman çirkin seni diye seven olduğunda sensin çirkin neresi çirkin diye kavga edermiş. Hatta dedem abimi hep çakal seni çakal seni diye severmiş ona da küsermiş çocuğuma niye hayvan yakıştırması yapıyorsun diye....
. Sanki güzel bebek tatlı bebek deseler al karısı alıp götürecek nazardan çatlayacak sanıyorlar. Beni de küçükken uyarırlardı aa ne güzel bebek dediğimde öyle denmez nazar değer diye. Şimdi ben de bazen çirkin diye seviyorum bebekleri....Olması gerektiği gibi.
Benimkilerden bıktığım için bebek sevmeyi bıraktım, en temizi aksksksk. Sanki güzel bebek tatlı bebek deseler al karısı alıp götürecek nazardan çatlayacak sanıyorlar. Beni de küçükken uyarırlardı aa ne güzel bebek dediğimde öyle denmez nazar değer diye. Şimdi ben de bazen çirkin diye seviyorum bebekleri....
İlerde güzelliği ile başınızı döndürecek şimdi boş boş konuşun madem deKızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Yok eltisi Hande Erçel'e benziyormuş. Öyle yazmıştı.siz de mi bebeğiniz esmer olduğu için hayal kırıklığı yaşadınız diyenlere kızıyorsunuz ama uzaktan siz farkında olmasanız bile bana da öyle geldi açıkçası. geçende de eltim çok güzel konunuz vardı. eltinin açık tenli, renkli gözlü bir kadın olduğunu tahmin ediyorum. bence sizin de edinmiş olduğunuz çocukluktan getirdiğiniz güzellik ölçütleriniz var. bebeğinizin esmer olmasına da bu yüzden içten içe üzülüyor olabilirsiniz. bizim toplumda kaşının gözünün neye benzediğinin pek önemi yoktur aslında, renkli göz ve sarı saç güzel olmak için yeter. bu açıdan haklısınız. çocuğunuza saçmalayanlar olabilir ama siz böyle geçmişimde şunu yaşadım kızımda bunu yaşar vs demek yerine millete haddini bildirmezseniz zorbalarlar.
Katılıyorum yıllarca boyum kısa diye zorbalandım. Boyum ortalamanın altında 1.56 lise dönemlerimde özellikle çok üzerime gelinmişti. Asla önemsemedim. Kendimi sevmeyi ailem öğretmişti. Anne ve babalar çocuklarına özgüven inşa etmeliler. Zorbalık her yerde çünkü. Liseyi geçtim iş hayatımda bile boyun ne kadar kısa tepkisiyle karşılaşıyorum
Ne okudum ben dedim.. nasıl izin veriyorsunuz buna hala küsermişmiş çocuğuma böyle hakaret edecek birini kolundan tuttuğum gibi evden atarım ne münasebet buna müsama göstermiceksinizKızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mibuna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Bizim ailede ki kadınların hepsi minyon. Annem, teyzelerim kuzenlerim.Ya başka ulke olsa neyse de TR kadini genelde kisa zaten ortalamasi 162 filan.benim de boyum 158 hatta bazen daha kisa bile söylerim 32 yasimdayim herhangi bir ortamda bir kişiden bile ne kadar kisasin ya da kisasin lafini duymadim. Bursada Istanbulda yaşadim aksine cok begenildim hep. Çok ilginç ya
Bizim ailede de kisa boy çok fazla insanda yoktur Arnavut Bulgar Turk karisik bir aileyiz cok uzunnn olmasa da ortalama uzunlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?