Moralim çok bozuk günlerdir ağlıyorum.Hakarete maruz kaldığımı hissediyorum artık.Bu psikolojik şiddet mi ? Bunlar hakaret mi ? Ben mi alınganım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende öyle düşünüyorum ..Konu sırf hoca degil, arka planda birde bu var.Öğrenciler neden gülüyor ? bana dokunmayan yilan bin yaşasın modunda hepsi.

Kendi egosunu tatmin etmek, can sıkıntısını içindeki mutsuzluğu kusmak için resmen sizi seçmiş.
geç dönebiliyorum yazılanlar şu an için müsaitliğim kısıtlı fakat hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum gerçekten,ilgilendiniz ve destek oldunuz..Farklı bakış açılarıda geldi mesajla.. :)

sizin olayınızda çok can sıkıcı..Ama siz tepkinizi koymuşsunuz..Ben sınıf ortamında ne yazık ki iyice pasifleştim.. ve evet, boşanmış erkeklerde nedense bu tarz davranışlar olabiliyor nedenini bilmiyorum

geç dönebiliyorum yazılanlar şu an için müsaitliğim kısıtlı fakat hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum gerçekten,ilgilendiniz ve destek oldunuz..Farklı bakış açılarıda geldi mesajla.. :)
Henüz gençken çözün bu sorununuzu. İnsanlar değişir . Geç değil. İnanıyorum değişeceksiniz

Hocadaki de iyi cesaret, elinde bıçak tutan öğrencilere hakaret edip duruyor. Hasta.
Di mi? Kimden ne çıkacağı belli olmaz, bıçakla üstüne yürüse ne olacak?
Ama hep erkekler cinnet getiriyor bacımsu, kadının üstüne git gidebildiğin kadar. Nasıl olsa sana fiziksel şiddet uygulamaz, neden? Çünkü kadın.

Ağlamak yerine haddini bildirseydiniz iş buralara gelmezdi. Biraz sert olun, böyle giderse çok üzülürsünüz. Lanlı lunlu nasıl konuşabilir sizinle? Hem de bir kadınsınız! Ben delirdim burda.

Evet anlatınca bile gerildim şu an sinirden ağlamamak için zor tutmuştum kendimi.Babama veya dayıma anlatsam o adamın içinden geçerlerdi ama kendim halletmek istedim.Siz hala kursa devam ediyor musunuz ? hala rezil edebilirsiniz ki.

Ülkece zorbalık artmış . Adamdaki cesaret çok şaşırtıcı değil mi? Tek de değil tüm sınıfın önünde yapıyor.
Zorba erkekler ne yazıkki var hep denilir ya kadın kadının kurdu diye, bu erkeklerde hiç az değil ya.Benim hoca müsveddesi de benden istediği ilgiyi alamayınca böyle kudurmuştu.

Rica ederim sakın kendini üzme lütfen. Onu şikayet et ve paranı al ordan. Hadsiz saygısız herif ya.

Yüzde onluk kesinti yaparlar belki. Ama durumu anlatıp şikayetçi olabilirsiniz. Yapılan saygısızlık. Yada başka hoca varsa onun dersine katılın. Gereksiz herif.

Bilemiyorum ben delirdim burda okurken. Sabah da otopark yerini çalan davarın üzerine 5-10 kez sürdüm arabayı hayalimde. İnsanlar iyi sakin kalıyor.

Bu üye mesela 3 ay sonra farklı bir derdini anlatsa, zorba hemen gelir, vayyy sen zaten kurs hocana da pasif kalmıştın. Sen zaten eziksin vs derler. Oysa üye destek istiyor fikir istiyor . Zaten birşeyler yanlış , biliyor kendisi.

Bilemiyorum ben delirdim burda okurken. Sabah da otopark yerini çalan davarın üzerine 5-10 kez sürdüm arabayı hayalimde. İnsanlar iyi sakin kalıyor.
Bacım ben de dün birine patladım. Bir alışveriş sitesinde iademi alamadım, 2 hafta süresi var diye oyaladılar. Mesajlaşma şeyi var, oradan yazışılıyor. Hem oyalıyorlar hem de temsilcileri bir acayip.
Benim ismim unisex, o yüzden konuşmanın başında bey deyince hanımım dedim uyardım. İşte hem işi çözemiyor hem de daha bey de bey deyip duruyor.
Dedim siz benimle kafa mı buluyorsunuz, uyardığım halde dalga geçer gibi bey diyorsunuz. İyice patladım buna. Büyüttüm mü bilmiyorum ama sabrımla oynarlarsa aha böyle olur.

Yarısına kadar okuyabildim gitmeyin. Başka kursa yazılın. Bu adam yemekten soğutur insanı. Hödük

Adın bosandigi eşinin adımı acaba hadsize bak...en iyimser dusundugum hal aklima gelen şu seni gozune kestirdi sende ki isigi fark etti senin duruşuna gore seni yanina alacak suan sinirlarini gormek istiyor bu degilse adam mal

Yapay zeka konuşuyor artık sanırım o canlı mesajlaşmalarda. Çok yapmacık geliyor bana verilen cevaplar. Belki sana da öylesi denk gelmiştir.

Yapay zeka konuşuyor artık sanırım o canlı mesajlaşmalarda. Çok yapmacık geliyor bana verilen cevaplar. Belki sana da öylesi denk gelmiştir.
Yok bacım adı yazıyordu, yapay zeka değil. Bir de büyük bir site zaten. İstersen yazışan kişi telefonla falan arayabiliyor.

Adam bosandi diyorsun, sana yavsamis bariz sekilde ama sen yuz vermemissin. Yuz bulamayinca da sinirlenmis olay bundan ibaret. Parani iste baska kursa git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…