Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Kıymetli dersiniz, kıymetsiz mi? Versin parasını kıtmetsizse? Canınız da malınız da kıymetli olsun
Haklısınız. Ama maddiyatci olarak algilanmak istemem hassasim bu konuda bazilari oyle algilamis sanirim

Hangi sehirdesiniz ben yeni tasindim sayilir bulundugum yere ben de terapiye goturmek istiyorum ama kime gideceğimi kimin faydali olacagini bilmiyorum

Yani bilmiyorum, ayılık adamın hamurunda bana kalırsa terapist ne yapsın ki... terapistten doktordan mucize beklemeyin, kimsede sihirli değnek yok ki değnegi dokundurup hanzoya değnegini dokundurup pırıl pırıl, yeni, düşünceli bir insan çıkarsın

degil mi ya ne desem hep farkli bir yere çevriliyor. Psikolojimi mi dusuneyim malimi mi bilmiyorum

Bende mi gariplik var sorguluyorum ya. Çoğu insanla iyi anlasirim ya gerçekten ben mi yanlisim diyorum

Haklısınız. Ama maddiyatci olarak algilanmak istemem hassasim bu konuda bazilari oyle algilamis sanirim
İyi de algılasın ne olur? Sıfır arabayı inşaat arabsı gibi kullanamaz. Hassas olmayın dişli olun biraz. Kolay mı alınıyor o araçlar? En kötü sıfır araba olmuş kaç bin.
Ayrıca maddiyat dediğiniz şeyin içinde can taşıyor etrafta başka canlar var. Magandalardan bıktık

bunu algilayamiyor iste o sinirle birine carpsa sucu yine bana atar

Bende mi gariplik var sorguluyorum ya. Çoğu insanla iyi anlasirim ya gerçekten ben mi yanlisim diyorum

Belki fazlla iyisindir ablacım, bu adamı da sırtına çıkardın belki de. Ben istediğim gibi davranayım nasılsa bu kadın bir şey demez kafasına gelmiş olabilir. Bu akşam çek, al karşına seni bir daha asla arabamın etrafında görmicem anahtar falan isteme neye binersen bin de. Paracı derse de ver cevabını, sen kendi malına iyi bakıyorsun benimkini hor kullanıyorsun paracı sensin, ebncil de sensin iğrenç herif de.

Size deger vermiyor bence. Baska konularda size davranisi nasil severek mi evlendiniz? Bence araba kullanmasindan daha buyuk problemler var gibi.
Severek evlendik cok hem de. Esimin ofke problemi oldugunu bilmiyordum evlendigimde bilseydim iki kere daha dusunurdum

Agzina edince de kavga alttan alinca da ben ne halt yiyecegimi sasirdim. Duzeliyoruz geri bozuluyo her sey

Aynı ev içinde senin benim malım olmamalı sonuçta o arabanın masrafıni da eşiniz karşılıyordur
Kendi arabasında hız yapmayıp sizin arabanızda yapıyorsa terbiyesizlik anahtarını vermeyin sizde.
Kendi arabasini tertemiz yapiyor ama arabasi 1 senedir yerinden oynamadi. Evlendiğimizden beri benim arabami kullanıyor. Temizlet vs diyorum temiz ya diyor. Senin benim muhabbeti olan biri degilim gerçekten ama kullanildigimi hissediyorum boyle durumlarda

Haklısınız

O kadar da degil canim.
Bencillik ve vurdumduymazlik asiri derecede de saygisizlik var. Ve bu tacizdir dogrudan. Hanimefendinin istemi disinda olan her sey mevcut ve eli kolu bagli bir durumda. Direkt taciz. Cok ciddi bir tepki koymali.
Panik anında ani kalp durmaları olabileceğini biliyorsundur diye düşünerek soruyorum.
Eşinin panik atak olduğunu bile bile o hareketi yapmanın başka bir açıklaması var mı sende?

Bu vicdansızlık. Arabanın kimin olduğundan öte korkam buna engel olamayan bir kadını görüp korkacağı şeyi devam ettirmek tamamiyle vicdansızlık. Panik atak olmayan insanlar da kasise hızlı girilmesini istemez bu genel bir hata yani siz panik atak olsanız da olmasanız da yapılmaması gereken bir davranış. Korkan kişiye avaz avaz bağırmak ise daha da kötü bir şey. Sağa çektirir arabadan inerdim( kendiniz kullanmıyorsunuz diye düşünüyorum yoksa sağa çektirir onu indirir kendim sürerdim)
Size bu şekilde davranamaz önce bu konuyu konuşmanız gerek, arabaya gelen zarar da sonraki konunuz.

Ay saga cektirmeyi düşündüm ama elim ayagim titriyordu bayılmaktan bile korktum

Panik anında ani kalp durmaları olabileceğini biliyorsundur diye düşünerek soruyorum.
Eşinin panik atak olduğunu bile bile o hareketi yapmanın başka bir açıklaması var mı sende?
Oldurme niyetinden ziyade, kendi arabasini duzgun kullanip hirslarini esinin arabasindan cikaran saygisiz ve bencil biri olarak yorumluyorum. Hiz tutkusunu gavurun mali gibi evin diger arabasindan cikarmasi aptalliktir. Esinin sorunlarina sagir kesilmesi ise bencillik ve sevgisizlik.

Ay saga cektirmeyi düşündüm ama elim ayagim titriyordu bayılmaktan bile korktum
Bayılmaktan korkacak kadar panik halinde olan bir kadını sakinleştirmek yerine bağırmak... Merhamet çok mühim bir duygu. Sonrasında nasıl düzeldiniz yani sizi gideceğiniz yere bıraktı eve tekrar dönerken konuştunuz mu

ben de bu sekilde düşündüm basligi yazarken. Gavurun mali diye dusunuyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…