- 20 Haziran 2023
- 612
- 1.482
- 28
Ofke problemi de durduk yere arabayi kotu ve hizli kullanmasini aciklamiyor.Severek evlendik cok hem de. Esimin ofke problemi oldugunu bilmiyordum evlendigimde bilseydim iki kere daha dusunurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ofke problemi de durduk yere arabayi kotu ve hizli kullanmasini aciklamiyor.Severek evlendik cok hem de. Esimin ofke problemi oldugunu bilmiyordum evlendigimde bilseydim iki kere daha dusunurdum
Ben bunu kültüre bağlarım biliyo musunuz? Oyuncak ya da şakalık bir durum degil trafik onu uyarmam rahatsiz ediyorsa edeplice soylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Kaldi ki uyarmayip napacaktim birakayim kasise girelim ucuralim mi arabayi. Bagirinca tepki gosterdim sesi 30 kat arttı tartışmak bile bir kulturmus bu kulturu bulamadim esimde ne yazik ki. Ben de derdimi sizlere actimOfke problemi de durduk yere arabayi kotu ve hizli kullanmasini aciklamiyor.
Bir uzmandan yardim almasini yoksa boyle devam etmeyeceginizi soyleyin. Ofke problemi ciddi birsey bugun bagirir duygusal siddet uygular yarin fiziksele doner is.Ben bunu kültüre bağlarım biliyo musunuz? Oyuncak ya da şakalık bir durum degil trafik onu uyarmam rahatsiz ediyorsa edeplice soylemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Kaldi ki uyarmayip napacaktim birakayim kasise girelim ucuralim mi arabayi. Bagirinca tepki gosterdim sesi 30 kat arttı tartışmak bile bir kulturmus bu kulturu bulamadim esimde ne yazik ki. Ben de derdimi sizlere actim
Evet haklisinizBir uzmandan yardim almasini yoksa boyle devam etmeyeceginizi soyleyin. Ofke problemi ciddi birsey bugun bagirir duygusal siddet uygular yarin fiziksele doner is.
Kesinlikle sofor oldugu arabaya binmeyin. Arabanizi paylasmayin.
Ders oldu bana zaten. Bundan sonra kendi kullanmadığım arabaya asla binmemKesinlikle sofor oldugu arabaya binmeyin. Arabanizi paylasmayin.
Başka problemleri var o zaman. Bunu niye çekiyorsunuz? Sinirinden kendisini yesin başkasının başını yiyemez.bunu algilayamiyor iste o sinirle birine carpsa sucu yine bana atar
Kendi arabasini tertemiz yapiyor ama arabasi 1 senedir yerinden oynamadi. Evlendiğimizden beri benim arabami kullanıyor. Temizlet vs diyorum temiz ya diyor. Senin benim muhabbeti olan biri degilim gerçekten ama kullanildigimi hissediyorum boyle durumlarda
Beni tanıyor musunuz? Belki cok aktif oldugum icin bu sorunlari yasıyoruzdur
Pasif değilim işte bastiramadigi zamanlarda çıldıriyo ofkeden deliye dönüyo. Sinirlerimi bozdu iyice haklisinizBaşka problemleri var o zaman. Bunu niye çekiyorsunuz? Sinirinden kendisini yesin başkasının başını yiyemez.
Kullandırtmayın kendinizi. Senin benim yapan kişi siz değilsiniz, maddiyatçılık yapan da siz değilsiniz. Pasif görünüyorsunuz.
Ay ne guzel özetlemissiniz dogru söylüyorsunuz birebir uygulayacağımTam yorum yapacaktim bunu gördüm.
Esiniz asla hatasini kabul etmez, bide ustune sizi suclar. Beni sinir ettigin icin hız yaptim der. Sizde bu korkuyu yasatmasina ragmen uygun bir an kolladiginiz hala arabayi surmesine izin verdiginiz icin pasifsiniz.
Arabayi siz sürdüğünüz takdirde ozguveninizi dusuren bicok sey soyleyecek size. Süremiyosun, beceremiyosun, kaza yaptirracaksin gibi. O yuzden herkes kendi arabasiyla işe gitsin.
Esiniz gibi insanlarla konusarak anlasilmaz. Karar verin ve uygulayin
Doğru hissediyorsunuz bence.Kendi arabasini tertemiz yapiyor ama arabasi 1 senedir yerinden oynamadi. Evlendiğimizden beri benim arabami kullanıyor. Temizlet vs diyorum temiz ya diyor. Senin benim muhabbeti olan biri degilim gerçekten ama kullanildigimi hissediyorum boyle durumlarda
Su durumdan korkuyorum bana paragozsun muhabbetine girerse sinirlerim bozulur bu konu en hassas oldugum şeylerden biri. Direkt ben suriucu koltuguna gececegim artikDoğru hissediyorsunuz bence.
Birbirinizin arabasını kullanabilirsiniz ama eşiniz neden bir yıldır arabasını yerinden kaldırmıyor?
Madem arabayı o kullanmak istiyor kendi arabasını sürsün. Net olun bu konuda.
Paragöz, malı kıymetli olan belli aslında.Su durumdan korkuyorum bana paragozsun muhabbetine girerse sinirlerim bozulur bu konu en hassas oldugum şeylerden biri. Direkt ben suriucu koltuguna gececegim artik
Pasif değilim işte bastiramadigi zamanlarda çıldıriyo ofkeden deliye dönüyo. Sinirlerimi bozdu iyice haklisiniz
Benim basimi yiyemez
Öyle yapacak zaten. Malımı bilmez miyim benParagöz, malı kıymetli olan belli aslında.
Eşiniz ben süreceğinim deyince sizi sürüş üzerinden vurmaya kalkabilir, dikkat edin ona da.
Dogrudan cok korkuyorum güvende hissetmiyorum hem senin isine de karismamis olurum kendim surersem diycem%99 size maddiyatcisin vs diyecek. Esiniz benim eski eşin üst versiyonu, daha beter hali. Size tavsiyem uzun cumlelerle bisey anlatmayin, dinlemiyolar zaten. Manipülasyonlarına kulak asmayın. Kendinizi açıklamaya calismayin
Öyle bir durumda ona yarı arabalarla gitmeyi teklifi edin. Gitsin kıymetli arabasıyla, nasıl kullanıyorsa kullansın.Öyle yapacak zaten. Malımı bilmez miyim ben
Dogrudan cok korkuyorum güvende hissetmiyorum hem senin isine de karismamis olurum kendim surersem diycem
kiyamaz hic arabasina peşime takilir bakin da görün. Yarin tekrar yazicam bu durumuÖyle bir durumda ona yarı arabalarla gitmeyi teklifi edin. Gitsin kıymetli arabasıyla, nasıl kullanıyorsa kullansın.