Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Onda bu fesat ruh varken sizin ilişkiniz asla huzurlu yürümez, benden söylemesi. Allah yardımcınız olsun ama ilerisini olumlu göremiyorum.

Tas toprak yollarin oldugu bi muhitte niye sizin sıfır arabanizla geziosunuz onun külüstürü ne güne duruyor?

Aynen nedeni bu heralde. Sizin degil nasilsa diye umursamio. Ve kiskanio bile olabilir bence.
Kendi malları yada ortak olsa yapamaz.
Adamın durumu işyerinden kiralık araba alıp hor kullanan tipler gibi zaten trafikte hemen anlıyorsunuz bu tipleri,öyle umursamaz,öyle dikkatsizler ki. Kasislerden frene dokunmadan dan dun geçerler mesela dikkat et. Normal insanlar hafifce frene basıp arabanın altını vurmadan geçmeye çalışır ya(ben öyleyim en azından arabam alcak biraz)bunlar hiç umursamaz.
Ben anlıyorum artık kimin kendi arabası,kim kiralamış, kime şirketi vermiş kim acemi.
Bu adamda öyle. Benim değil nasılsa diyor.
Dikkatli ve özenli davranabiliyorsa kendi aracına acemi yada kötü bir sürücü değilse kendi aracını kullanirken demek ki eşinin aracına da davranabilir ama neden davransın zaten babasının.

Vermeyin arabayı eşinize malınızin düşmanımi nedir

Bi daha yaparsa panik atağınızı iyice salın, arabanın içinde bi kriz geçirin arabayı hastaneye çekmek zorunda kalsın doktora hemşireye de anlatın sebebi. Şöyle unutamayacağı bi kriz olsun bi daha sizin rahatsızlığınıza böyle umursamaz davranabiliyor mu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…