Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Tabii ki. Yoksa araba nedir ki orda cok ozur dilerim biraz hiz yaptim farketmeden dese olay kapanacakti
Farketmeden mi ? Siz dur diye bağırdıktan sonra inadına bağıran hızlı süren biri nasıl olayın ciddiyetini fark etmez

Farketmeden mi ? Siz dur diye bağırdıktan sonra inadına bağıran hızlı süren biri nasıl olayın ciddiyetini fark etmez
Değil mi. Bir de bana şoförün isine karisilmaz diyor. Ya karsina kedi çıksa yarali kus ciksa üzerinden mi gececeksin o hizla panik atak yasama sebeplerimden biri de bu hayvanlara carpacagim diye aklim çıkıyor nefesim kesiliyor

Arabayı da düşünür neden düşünmesin?
Kendi malına öyle özensiz değil diyor üstelik konu sahibi.
Tabi ki öncelik güvenlikleri,sağlıkları ama bir araba olmuş ne kadar, bir yerini vursa yaptırması dünya para artık.
İnsan gibi kullanmak varken zarar vermenin manası yok.
Eminim kendi sıfır arabası olsa öyle abaza gibi davranmaz.

Hangi sehirdesiniz ben yeni tasindim sayilir bulundugum yere ben de terapiye goturmek istiyorum ama kime gideceğimi kimin faydali olacagini bilmiyorum

Hangi sehirdesiniz ben yeni tasindim sayilir bulundugum yere ben de terapiye goturmek istiyorum ama kime gideceğimi kimin faydali olacagini bilmiyorum
Ben kendım online terapı alıyorum, eşim iş yerinde ıstanbuldan gelme bır ekıpten terapı alıyor. Onlıne arastırın bulundugunuz yer sart degıl.

Kendi arabasi eski model o arabaya o kadar ozenli davraniyor ki. Benim icin para pul mal mülk olaylari cok onemli değil ama dediginiz gibi bir araba ne kadar olmus. Yani arabaya gosterdigi ozen bana gosterdigi ozenle bence esdeger sevdiklerimizin deger verdigi seyler bizim icin daha değerli olmaz mi mantiken

Evet oyle soyleyecegim

Kendi arabasına özenli olup sizinkine olmaması çok sinir bozucu. Kompleks yapmış muhtemelen aradaki model farkını.
Kullanmasın o zaman bir zahmet.
Her türlü haklısınız..
Korkmaniza rağmen oralı olmaması, bağırıp çağırması da başlı başına bir sorun.

Arabayı da düşünür neden düşünmesin?
Düşünmesim demiyorum ki. Sonucta orda bı hasar olsa yine ikisinin evindeki paradan cıkacak. Yanı tek konu sahibi degıl eşide aynı sekıl maddı zarar ugrayacak. Benım arabam olayı olarak bakması tuhaf geldi.karımın arabası arızalansın benimkine bısey olmasın demıyordur yanı umarım ha ılla dırekt kendıne aıt olana ayrıcalık tanıyorlar temızlıgı vs takıntı yapıyolar erkekler ama masraf konusu ikisini ılgılendırır karısı tek ödese bıle evden gıdecek para.

Kendi arabasına özenli olup sizinkine olmaması çok sinir bozucu. Kompleks yapmış muhtemelen aradaki model farkını.
Kullanmasın o zaman bir zahmet.
Her tülü haklısınız.
haklı olduğumu bir anlasa keşke

Yok canim benim arabam olarak bakmıyorum. Ama bu durum yasaninca istemsizce sorguladım biliyo musun

Esiniz sizi panik ataklariniz korkulariniz kaygilariniz uzerinden taciz ediyor bilmem farkinda misiniz? Sifir arabanin altinin pert olusunu dusunmektense, psikolojiniz nasil pert olmus ve olmaya devam edecek ona dikkat kesilin bence.

Kendi arabasına özenen adam karısının arabasını özensiz kullanıyorsa art niyetiyle yapıyordur bunu. Senin araban benim arabam yapan asıl kişi eş bence. O arabayı kendisine sürdürmemek icin yeterli bir sebep benim açımdan.
Korku, panik kısmı da ayrı üstelik.

Esiniz sizi panik ataklariniz korkulariniz kaygilariniz uzerinden taciz ediyor bilmem farkinda misiniz? Sifir arabanin altinin pert olusunu dusunmektense, psikolojiniz nasil pert olmus ve olmaya devam edecek ona dikkat kesilin bence.
Yok yok yanlış anlaşılma var onemli olan benim psikolojim farkindayim araba nedir ki

Yani ayrı ayrı varken kendisi sürmeli bence de. Ama cidden böyle oldugunu dusunmek istemiyorum yani adam bu kadar düşüncesiz olmamalı. Millet elâlemin arabasına bınse dıkkat eder zarar gormesın dıye. Karısının yapacagı masraf kendını de zorlayacak bunu akıl edemıyordur o zaman ne diyeyim

Konu maddiyat da degil baska yorumlarda oyle algılanmış. Dediginiz gibi benim malima gosterdigi özen aslinda bana gosterdigi ozenle esdegerdir bence uzuluyorum ne diyeyim

Yok yok yanlış anlaşılma var onemli olan benim psikolojim farkindayim araba nedir ki

Neden, senin araban bedavaya mı geldi, sen ağactan mı para topluyorsunn konu sahibesi? Sen çalışırken yorulmuyor musun, senin canın yok mu? Eşşek olsa, bu araba bu kadının parası, yeni de kırılmasın dökülmesin der. O araba kırılsa bozulsa bu ayı kendi arabasına biner gider sen yayan kalırsın inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…