Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Onun dışında böyle hayvanca araba kullanan, trafiğin içinden geçen angut biriyle evlenmesin kimse. Mıcır yolda hızlı gitmek için max 50 IQ olmak gerekiyor.
Ahahhahaha sence TR için geçerli mi dediğin cherry ? Bu ülkenin erkeği hızlı araba kullanmayı = iyi araba kullanmak sanıyor. Kendi canlarını hiçe saysalar sadece tamamız ama bizi de tehlikeye atıyorlar.

Senin benim olayı nedir ya evlilikte. Sizin aracınız arızalansa sonucta aynı evin gelirinden ödenecek bunlar çok ayrı.
Ancak panik atak dıyorsunuz ve buna rağmen dınlemedı bu önemli bir nokta. Aracımı kötü kullanıyor değilde arabayı hızlı ve dıkkatsız kullanıyor olarak bakarsanız olaya bunu eşinizle düzgünce konusup çözebilirsiniz. Çünkü oda korktugunuzu degil, arabayı düşündüğünüzü sanıp sınırlenmıs gıbı geldı.

Onun dışında böyle hayvanca araba kullanan, trafiğin içinden geçen angut biriyle evlenmesin kimse. Mıcır yolda hızlı gitmek için max 50 IQ olmak gerekiyor.
Bir erkeğin karakteri en çokta trafikte belli oluyor bence ...

Aynı ev içinde senin benim malım olmamalı sonuçta o arabanın masrafıni da eşiniz karşılıyordur
Kendi arabasında hız yapmayıp sizin arabanızda yapıyorsa terbiyesizlik anahtarını vermeyin sizde.
ikiside çalışıyor nur. Kendi ödediyse de ödemedyse de sonuçta onun, kendi arabası tabii ki

Ahahhahaha sence TR için geçerli mi dediğin cherry ? Bu ülkenin erkeği hızlı araba kullanmayı = iyi araba kullanmak sanıyor. Kendi canlarını hiçe saysalar sadece tamamız ama bizi de tehlikeye atıyorlar.
Ya var ya karsima kedi kopek çıkacak diye korkudan o kadar yavas gidiyorum ki nefret ediyorum hızdan

Hic arabam muhabbeti yapmadım asla öyle biri degilim ama kendi arabasi asiri kıymetli benimkini hoyratca kullaninca aklima kotu seyler geliyor

Arabayı siz kullanan bir daha eşinize vermeyin. Ben hiç hazetmem böyle trafikte düzgün araba kullanamayan insanlardan. Eşinizin hem size hem çevredeki insanlara saygısı yok.
Ben de ya neden hız yapılır bir de marifet gibi anlatılır

Bu sefer de malin kıymetli diye kavga cikarabilir
Çıkarsın. Evet malım kıymetli diyin. Kendi malını gözden sakınırken benimkini el arabası zannedersen yolları yalayarak gelirsin diyin. Adam sizi de hiçe sayıyor malınızı da niye kavga çıkarır diye çekineceksiniz ki ?

Hic arabam muhabbeti yapmadım asla öyle biri degilim ama kendi arabasi asiri kıymetli benimkini hoyratca kullaninca aklima kotu seyler geliyor
Her erkekte kendi arabası için bır takıntı vardır mutlaka gozardı edın demiyorum ama tartışmadan sakınce uyarın. Ama bu korkunuzu panıkledıgınızı konusmalısınız bunu çözmelisiniz.

Asla benim senin muhabbetine girmem her seyimi paylaşırım

Her erkekte kendi arabası için bır takıntı vardır mutlaka gozardı edın demiyorum ama tartışmadan sakınce uyarın. Ama bu korkunuzu panıkledıgınızı konusmalısınız bunu çözmelisiniz.
Öfke kontrol problemi var haksiz oldugunda surekli bagirir cagirir. Uygun zamanda konusacagim gerci bu konuda hassasiyetim oldugunu biliyor ama onemsemiyor

Ne arabası ya derdiniz araba mı? Resmen panik arak geçirmişsiniz bağırmış çağırmış arabayı hızlı sürmeye devam etmiş. Size kıymet vermeyen arabanıza mı verir?
Ne deseniz haklisiniz. Derdim araba degil sadece niyet kismina takildim ben mi fesatlik yapıyorum

Öfke kontrol problemi var haksiz oldugunda surekli bagirir cagirir. Uygun zamanda konusacagim gerci bu konuda hassasiyetim oldugunu biliyor ama onemsemiyor
Terapi almasını sağlayın. Yaşadığımız olaylar sonrası dünyanın en sakin insanı olan eşimde ofke kontrol problemi yasamaya basladı ozellıkle trafikte. Boyle kullanmıyor ama cok sınırlenıyor . Suan terapı alıyor bu yüzden toparlanmaya basladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…