Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Laylumloy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
317
222
103
Kızlar merhaba. Sabah sabah eşimle birbirimize girdik. Evimiz iş yerimize uzak tek arabayla gidiyoruz. Her gün benim arabamla gidiyoruz hic sorun yok ama esim benim arabami cok kotu kullaniyor sifir arabanin alti perisan oldu. Asiri hiz yapıyor ve panik atak durumum var ciglik cigliga kalıyorum. Sabah kasise girecekti öyle hizli girdi ki ben de panikten ölecektim kalbim durdu sandim duuuur dedim aniden. Bana cok kotu kizdi avazi ciktigi kadar bagirdi ve arabayi hala hizli kullanmaya devam etti. Mucurlu yolda hiz yapti. Gerçekten anlayamiyorum ve cok kırılıyorum kendi malina o kadar özenli davraniyorken konu benim arabam olunca hoyrat davranmasi gücüme gidiyor ve korktugum seyleri onemsemez gibi davraniyor. Sizce ne yapmaliyim

Arabayı siz kullanan bir daha eşinize vermeyin. Ben hiç hazetmem böyle trafikte düzgün araba kullanamayan insanlardan. Eşinizin hem size hem çevredeki insanlara saygısı yok.

Eşiniz size değer vermiyor arabanıza değil. Normal bir insan eşini korkutmaz

Bu erkeklerin yarısı kendini rallici sanıyor. Hastalık durumunuzu hiçe sayıyor hem de anlaşılan trafiğe saygısı yok. Ben olsam arabayı kendim kullanırım. Eşime de genelde arabamı vermem zaten.

++++
kendim vınlar giderim, adam da artık otobüsle mi gider, kendi arabasıyla mı gider ne yaparsa yapar.

Bence de mevzu araba değil. Size değer vermiyor,korktuğunuzu bile bile hala aynı tavırda olup bir de size bağırması bunu gösteriyor. Ciddi ciddi konusun gerekirse büyük kavga edin ama çözün bu durumu. Kendi arabana yapmıyorsun vs demeyin. Konunun öznesi size vermediği değer olsun

++++
kendim vınlar giderim, adam da artık otobüsle mi gider, kendi arabasıyla mı gider ne yaparsa yapar.
Kesinlikle. Kendi arabaları olunca çok dikkatli davranan herifler kadının arabasi olunca el arabası zannediyor. Ben hiç vermiyorum o yüzden. Trafiğe saygısızlık yapacaksa da kendi arabası ile yapsın.

Onun arabasıyla gidin ya da herkes kendi arabasıyla gitsin işe

Aynı ev içinde senin benim malım olmamalı sonuçta o arabanın masrafıni da eşiniz karşılıyordur
Kendi arabasında hız yapmayıp sizin arabanızda yapıyorsa terbiyesizlik anahtarını vermeyin sizde.

Sorun araba mı Allah aşkına bu barzo ile evli olmak başlı başına büyük bir sorun , eminim evde de berbat bir adamdır...

Eşiniz size değer vermiyor arabanıza değil. Normal bir insan eşini korkutmaz
Kesinlikle öyle, ben bu yaz ki Muğla tatilinde arabada iken eşim trafikte biraz hız yapınca korktum panik yaptım , adam beni sakinleştirmek için çekti arabayı benle ilgilendi , sakinleştirdi ki zaten ben trafikte çok panik bir insanım , yani konu araba mı asla değil, adam sevmiyor saygı duymuyor ve de değer vermiyor, böyle adamlara ömür harcanmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…