• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Zaten onu anlatmaya calistim babam aşırı ilgi sevgi gosterir Allaha şükür hic maddi zorluk görmedim beni en iyi okullarda okuttu ablam ve ben ikimiz de kariyerimizin en ust noktasindayiz. Ama onun ailesi 1 lira vermemis kendi soylemedi ben anladim hep esirgemis ve hala da esirgiyorlar ordan anliyorum
Onda bu fesat ruh varken sizin ilişkiniz asla huzurlu yürümez, benden söylemesi. Allah yardımcınız olsun ama ilerisini olumlu göremiyorum.

Kendi arabasi eski model o arabaya o kadar ozenli davraniyor ki. Benim icin para pul mal mülk olaylari cok onemli değil ama dediginiz gibi bir araba ne kadar olmus. Yani arabaya gosterdigi ozen bana gosterdigi ozenle bence esdeger sevdiklerimizin deger verdigi seyler bizim icin daha değerli olmaz mi mantiken
Tas toprak yollarin oldugu bi muhitte niye sizin sıfır arabanizla geziosunuz onun külüstürü ne güne duruyor?

Aynen nedeni bu heralde. Sizin degil nasilsa diye umursamio. Ve kiskanio bile olabilir bence.
Kendi malları yada ortak olsa yapamaz.
Adamın durumu işyerinden kiralık araba alıp hor kullanan tipler gibi zaten trafikte hemen anlıyorsunuz bu tipleri,öyle umursamaz,öyle dikkatsizler ki. Kasislerden frene dokunmadan dan dun geçerler mesela dikkat et. Normal insanlar hafifce frene basıp arabanın altını vurmadan geçmeye çalışır ya(ben öyleyim en azından arabam alcak biraz)bunlar hiç umursamaz.
Ben anlıyorum artık kimin kendi arabası,kim kiralamış, kime şirketi vermiş kim acemi.
Bu adamda öyle. Benim değil nasılsa diyor.
Dikkatli ve özenli davranabiliyorsa kendi aracına acemi yada kötü bir sürücü değilse kendi aracını kullanirken demek ki eşinin aracına da davranabilir ama neden davransın zaten babasının.

Kızlar merhaba. Sabah sabah eşimle birbirimize girdik. Evimiz iş yerimize uzak tek arabayla gidiyoruz. Her gün benim arabamla gidiyoruz hic sorun yok ama esim benim arabami cok kotu kullaniyor sifir arabanin alti perisan oldu. Asiri hiz yapıyor ve panik atak durumum var ciglik cigliga kalıyorum. Sabah kasise girecekti öyle hizli girdi ki ben de panikten ölecektim kalbim durdu sandim duuuur dedim aniden. Bana cok kotu kizdi avazi ciktigi kadar bagirdi ve arabayi hala hizli kullanmaya devam etti. Mucurlu yolda hiz yapti. Gerçekten anlayamiyorum ve cok kırılıyorum kendi malina o kadar özenli davraniyorken konu benim arabam olunca hoyrat davranmasi gücüme gidiyor ve korktugum seyleri onemsemez gibi davraniyor. Sizce ne yapmaliyim
Vermeyin arabayı eşinize malınızin düşmanımi nedir

Bi daha yaparsa panik atağınızı iyice salın, arabanın içinde bi kriz geçirin arabayı hastaneye çekmek zorunda kalsın doktora hemşireye de anlatın sebebi. Şöyle unutamayacağı bi kriz olsun bi daha sizin rahatsızlığınıza böyle umursamaz davranabiliyor mu bakalım

Back