Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu günde yiyebilirdin aslında proteini az aldın sen bugün . hala yemek yiyyorsan 2 yumurta kırda ye ( eger seviyorsan ) biraz purotein almış olursun .hı .yerimseniben

yumurta sevmem ki hiç :1rolleyes:ayy ne kılım kaydirigubbakcemile3

ıspanağımda 1 tabak buarada kaydirigubbakcemile3 , eşim yemediği için sebze yemekleri kendime kadar oluyo

ton balığı mı yesem, sanki çok acıkmışım :kedi:

benimde mercimek dikkatimi çekmişti

ev yapımı mercimek çorbası serbest diyo ya, ben normalde havuç ve patates bi de soğan koyar öyle pişiririm mercimeği

havuç ve patates koymadan yapsam diye düşündüm ama mercimek yine çok pişmeli

kafam karıştı bu konuda fisfisfis
normal pişmesinden dayilde çok aırı iyce hamur olmasından yana deyilim ... ben genelde yeil merçimek yiyyorum
yumurta sevmem ki hiç :1rolleyes:ayy ne kılım kaydirigubbakcemile3

ıspanağımda 1 tabak buarada kaydirigubbakcemile3 , eşim yemediği için sebze yemekleri kendime kadar oluyo

ton balığı mı yesem, sanki çok acıkmışım :kedi:
ee o zaman yemegin yanına güzel tonlu bir salata yapsaydın sade ıspanak yedin .....:oklava:lülülülülülü

hazır sitede sorun yokken bende bu günün menüsünü yazayım ..

7.30.. mandalina ..

8.30.kavaltı..
3 dl. ekmek .. k.k peynir ... sögüş .. 2 yeşil zeytin .. az marmelat ......
,
13.00 öğlen
1 tb. pırasa....8.10 hamsi .. az karnıbahar hş... 1 kş. yogurt .......1 avuç leblebi..

17 15.. ara.,
1 hurma . (refimin dedigi gibi meyve olan .).

17 :45..akşam .
mantar ve domates sosla spagetti. büyükbi tabak ......2 kş. yogurtla... 5 üzüm tanesi ..

sonrada ya meyve yada süt olur büyük ihtimal .. yada ikiside ......

bende menümü yazayim
sabah
2 adet kuru incir
2 dilik ekm.0,2 yagli peynirden biraz marmelat ( domaetes salatalik falan sabah yemegi hic sevmiyorum :( ama azda olsa yerim ne yapayim)
öglen
nohut 1 tabak
1 kase yogurt (salata yine yok :( ama söz domates falan götürücem yanimda is yerine)
aksam
biraz tavuk,biraz mercimek püresi (artik corbasini icerim) biraz pirasa yemegi,1 kase yogurt
ara 1 elma 2 ceviz ici
3,5 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
beni uyardigin icin tsk ederim aebencim ayrica senin menülerin masallah harikasin canim :)

bende menümü yazayim
sabah
2 adet kuru incir
2 dilik ekm.0,2 yagli peynirden biraz marmelat ( domaetes salatalik falan sabah yemegi hic sevmiyorum :( ama azda olsa yerim ne yapayim)
öglen
nohut 1 tabak
1 kase yogurt (salata yine yok :( ama söz domates falan götürücem yanimda is yerine)
aksam
biraz tavuk,biraz mercimek püresi (artik corbasini icerim) biraz pirasa yemegi,1 kase yogurt
ara 1 elma 2 ceviz ici
3,5 litre su
40 dk yürüyüs bandi
30 dk agirlik egzersizi
beni uyardigin icin tsk ederim aebencim ayrica senin menülerin masallah harikasin canim :)
MENÜN GÜZEL BÖCÜK ,,HATALARINI YAZMIŞIN BU GÜNDEN SONRA O EKSıKLERıNıDE TAMAMLARSIN SÜPER OLUR ....

BıDE SANA Bı TAVSıYE BU SPORU HERGÜN YAPMA ..:olmaz: BıR GÜN YÜRÜYÜŞ. BıRGÜN AGIRLIK KALDIR ... HAFTAYA PAYLAŞTIR 3 GÜN BıRıNı 3 GÜN BıRıRNı ...HATTA BıR GÜNDE HıÇ BıŞı YAPMA DıNLEN ...
BAK O ZAMAN DAHA DENGELı OLURSUN . a.s

MENÜN GÜZEL BÖCÜK ,,HATALARINI YAZMIŞIN BU GÜNDEN SONRA O EKSİKLERİNİDE TAMAMLARSIN SÜPER OLUR ....

BİDE SANA Bİ TAVSİYE BU SPORU HERGÜN YAPMA ..:olmaz: BİR GÜN YÜRÜYÜŞ. BİRGÜN AGIRLIK KALDIR ... HAFTAYA PAYLAŞTIR 3 GÜN BİRİNİ 3 GÜN BİRİRNİ ...HATTA BİR GÜNDE HİÇ BİŞİ YAPMA DİNLEN ...
BAK O ZAMAN DAHA DENGELİ OLURSUN . a.s

bende öyle düsünüyordum aebencim haftada 3 gün spor salonuna gidieyim 2 günde evde 1 saat plates yapayim diye düsünüyordum.Bir ara 2 ay boyunca düzenli plates yaptim cok faydasi gördüm vücut cok SIKILASIYOR göbek gidiyor herkese tavsiye ederim ben baslicam en yakin zamanda hihoyyyt

menümü düzenenmiş halde tekrar yazayım bende

08:30 1 mandalina

09:00 1 dl tam buğday ekmeği , 1 domates, 1 salatalık , 5-6 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay

13:00 salata ve 200 gr ayran ( öğle yemeğinde pilav ve tavuk ciğeri vardı malesef)

15:30 bir avuç ceviz , 1 çb şekersiz çay

17:30 1 tabak ıspanak ve light yoğurt ve ton balığı (yağı süzülmüş, bol limonlu)

gece de meyve suyu içicem

Offfffffffff amma yazışmışsınız haa kusura bakmayın cvp yazamıycam hepsini okudum ama malum evde 2.5 yaşında bir canavar varrrr :) zaman emiciiiiiiiii :))) tüm zamanımı çalan bir kalp hırkızıııııııııııı:emir_bebek:

Aebenim tam 1 sene olmuş benimde dün gibi aklımda ama 1 senede sadece 6 kilo vermişim bakıyorumdaaaaaaaa :) ay napim beni takıma almazsınız diye korkup acele etmiş olmalıyımmmm, sonrada 8. takım çağırmıştı ama ben sizi seçmiştim heç unutmammmmmm pehhhhhhhhhhhhhh:hulya:

Bu arada üzümden eminmisin ben yasaklar arasında okudum sanıyorummmm kaçıncı sayfada nerd eyazıyor bende bakmalıyımmmm aklındaysa şeker değilse boşverrrrrrr zati sen diyorsan doğrudur hemen yerim bu akşam :))) bugün pazarda oğluş istedi ona almıştım az :))

Bu günkü menümmmmmmmmmmmm
Sabah: Elma ve mandalina suyu yarım bardak kadar
15 dk sonra kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği , bim light peyniri :) 2-3 zeytin , domates

Öğle: Sapagettiiii 4 dk ince olanından :) , ve malesef 2 tabak ( ne yaptıysam 2 tabak yemekten kendimi alamadım 5-6 yıldır hiç yememiştim sanırım onun etkisi var)
2 kaşık kadar yoğurt ve kırmızı lahana
Ara: 1 elma, yarım mandalina
Akşam: Yeşil mercimek çorbası, kabuska, 2-3 tane minik köfte evdeki herüfler yerken tutamadım kendimi aslında galete unu vardı içinde dışarıda yapılmış hazır köfteyi hatalıyım biliyorummmmmafoldumben ve light sütle kahve

Ara: Meyve olacak...

Offfffffffff amma yazışmışsınız haa kusura bakmayın cvp yazamıycam hepsini okudum ama malum evde 2.5 yaşında bir canavar varrrr :) zaman emiciiiiiiiii :))) tüm zamanımı çalan bir kalp hırkızıııııııııııı:emir_bebek:

Aebenim tam 1 sene olmuş benimde dün gibi aklımda ama 1 senede sadece 6 kilo vermişim bakıyorumdaaaaaaaa :) ay napim beni takıma almazsınız diye korkup acele etmiş olmalıyımmmm, sonrada 8. takım çağırmıştı ama ben sizi seçmiştim heç unutmammmmmm pehhhhhhhhhhhhhh:hulya:

Bu arada üzümden eminmisin ben yasaklar arasında okudum sanıyorummmm kaçıncı sayfada nerd eyazıyor bende bakmalıyımmmm aklındaysa şeker değilse boşverrrrrrr zati sen diyorsan doğrudur hemen yerim bu akşam :))) bugün pazarda oğluş istedi ona almıştım az :))

Bu günkü menümmmmmmmmmmmm
Sabah: Elma ve mandalina suyu yarım bardak kadar
15 dk sonra kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği , bim light peyniri :) 2-3 zeytin , domates

Öğle: Sapagettiiii 4 dk ince olanından :) , ve malesef 2 tabak ( ne yaptıysam 2 tabak yemekten kendimi alamadım 5-6 yıldır hiç yememiştim sanırım onun etkisi var)
2 kaşık kadar yoğurt ve kırmızı lahana
Ara: 1 elma, yarım mandalina
Akşam: Yeşil mercimek çorbası, kabuska, 2-3 tane minik köfte evdeki herüfler yerken tutamadım kendimi aslında galete unu vardı içinde dışarıda yapılmış hazır köfteyi hatalıyım biliyorummmmmafoldumben ve light sütle kahve

Ara: Meyve olacak...

menün güzel refim . arada olsun okadar köfte öglen yememişin et türü zati ..:jeyyar: bak bu tür kaçamaklarda o ögünde salatayı bol tut arada kaynasın . salatanın endeksi çok düşük o yuzden dengeler bak akşam salata yememişin .. yerimseniben
2 tabak spagettiye hiç takma bende yiyyorum koca bi kase ...lülülülülülü 2 tb kesin olur . yanında salata yemekle iyi yapmışın ..a.s spagetti yediginde yagı az kullan .

bende öyle düsünüyordum aebencim haftada 3 gün spor salonuna gidieyim 2 günde evde 1 saat plates yapayim diye düsünüyordum.Bir ara 2 ay boyunca düzenli plates yaptim cok faydasi gördüm vücut cok SIKILASIYOR göbek gidiyor herkese tavsiye ederim ben baslicam en yakin zamanda hihoyyyt
evet sporun böyle daha güzel olur ....vereliniortak

canım pilatesi banamı öneriyorsun ...kaydirigubbakcemile3kıs ablan pilatesci zaten ...kaydirigubbakcemile3
böcük 6. takımda yazabilirsin kıs bilmedigin yer deyil zati ..yerimseniben
menümü düzenenmiş halde tekrar yazayım bende

08:30 1 mandalina

09:00 1 dl tam buğday ekmeği , 1 domates, 1 salatalık , 5-6 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay

13:00 salata ve 200 gr ayran ( öğle yemeğinde pilav ve tavuk ciğeri vardı malesef)

15:30 bir avuç ceviz , 1 çb şekersiz çay

17:30 1 tabak ıspanak ve light yoğurt ve ton balığı (yağı süzülmüş, bol limonlu)

gece de meyve suyu içicem
kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaaa bende üzüm yasaklı listesinde diye düşünüyodum :1rolleyes:

selam aşkçiçeği

ben hiç sevmiyorum şu yeşil mercimeği :bbo:
melegim bende öyle biliyodum ..... 132 sayfadaki gl. endeks listesine bakın kurusununki baya yüksek ama tezesininki 40 mış .. bu demek oluyoki yemeklerin arkasına 3..5.. tanesinden zarar gelmez .. amaaa oturupta bi salkımını yemeyinnn .:olmaz:bizim için 35 altı önemli öyle beslenmemiz lazım ..opuyorumnanaktan

akannehiryeşilmercimegidemi yemiyorsun elifff kuzum sen ne yiyorsunnnn :olmaz::oklava:

Selammmmmmmm şekerlerrrrrrr
Melek gerçekten sen çok yemek seçiyorsun , böyle çok seçiyorsn ilerde zorlanırsın kuzum biraz et , mercimek flan yesen aslına vitaminleri açısından iyi olurdu :)
Kaynana gibiyim diimi :)

selam refim

ya sorma çok fazla yemek seçiyorum beni görende her yemeği yiyo sanar kaydirigubbakcemile3

kıslar linkin başına haftalık kilo çizelgesi ekledim eger isterseniz sizlerin çizelgesinide eklerim .. refim nor tuttu isen başlangıç ve haftalık kilo durumunu yazda ekleyim canım .8 aa sordugum şeye bak haftalık repor veriyorsun zeten takıma dimi )hehe ..

böcük ve melek kıslar sizde başlangiçkilolarınızı verirseniz ekleyim ..

72,35 le bismillah diyelim aebencim

öğle yemeğinde taze fasulye varmış

demekki akşama karnıbaharı kıymalı yapabilirim kaydirigubbakcemile2 dün gece sadece haşlayıp bırakmıştım, bu akşam pişiririm artık

pazar günü kahvaltıda yumurta yicem :bbo: protein deposu zemuszemus

öğle yemeğinde taze fasulye varmış

demekki akşama karnıbaharı kıymalı yapabilirim kaydirigubbakcemile2 dün gece sadece haşlayıp bırakmıştım, bu akşam pişiririm artık

pazar günü kahvaltıda yumurta yicem :bbo: protein deposu zemuszemus
Evet bugünkü menünde güzel olacak .....

melek yumurta ekmekle yenmiyor biliyorsun dimi eger kavaltıda yiyceksen menemen yap bol bol ye sakın onuda yemem deme.:oklava: 2.3 yumurta yiyebilirsin mesela yanında peynirde yiyebilirsin ..cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Evet bugünkü menünde güzel olacak .....

melek yumurta ekmekle yenmiyor biliyorsun dimi eger kavaltıda yiyceksen menemen yap bol bol ye sakın onuda yemem deme.:oklava: 2.3 yumurta yiyebilirsin mesela yanında peynirde yiyebilirsin ..cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

menemen de yemem :kedi:

yumurtayı sadece içine baharat ve maydanoz koyar kardeşim omlet yapar öyle yerim

bende öyle yapçam ama 1 yumurtayı bitirebilir miyim bilmiyorum :bbo:

ekmek yemicem için yumurta yicem dedim, pazar kahvaltısı değişik olsun

menemen de yemem :kedi:

yumurtayı sadece içine baharat ve maydanoz koyar kardeşim omlet yapar öyle yerim

bende öyle yapçam ama 1 yumurtayı bitirebilir miyim bilmiyorum :bbo:

ekmek yemicem için yumurta yicem dedim, pazar kahvaltısı değişik olsun
akannehirakannehirakannehir
Buldum 77. 400 müşüm
tamam canım her cumadan baz alıyorum .. tam kaç hafta oldu ..
refim eger not tuttu isen her hafta hangi kilo aldugunu bana yazarmışın yok not tutmadı isen ben bakayım cuma listelerinden .. montiye kaçıncı haftada başlamıştın cuma yarışlarında :uhm:

süt içmem, yumurta yemem, yoğurtla pek aram yok

bi peynirden alıyodum hayvansal proteini onu da monti amca yasakladı

haftasonu bi de nohut pişireyim bari

08:15 1 br meyve suyu ( elma, havuç, mandalina, greyfurt, limon)

09:30 1 dl tam buğday ekmeği, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin, 1 şekersiz çay

13:00 1 tabak taze fasulye, 1 domates, maydanoz, 1 br ayran

ara bikaç ceviz ,1 bardak şekersiz çay

19:00 1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği, 3 kaşık light yoğurt, salata (havuç, kırmızı lahana, maydanoz, az zeytinyağlı)

gece 1 yeşil elma

bugünkü menüm bu

bi de birazdan şekersiz türk kahvesi içicem çok canım istedi bugün otobüs buram buram kahve kokuyodu kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar.bu dieti daha once bende yapmistim ve gercekten ise yariyor,kitabim yoktu o zaman saolsun abeen bana cok yardimci olmustu.kas kaybi cok az oluyor bu diyette,yag kaybi daha cok vucudunuz sekilleniyor ve cok güzel inceliyosunuz.ben 3 hafta yapmistim ve yaklasik 4 kilo vermistim,ama gorenler cok inceldigimi söyluyodu.ve diyeti biraktiktan sonra kilo geri gelmiyor.ben su an 15 haftalik hamileyim ve 65 kiloyum.su an diyet yapmiyorum ama dogumdan sonra kesinlikle bu diyeti tekrar yapicam.sizi hep takip ediyorum,umarim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz ve bunu basaracaginizdan eminim.

merhaba arkadaslar.bu dieti daha once bende yapmistim ve gercekten ise yariyor,kitabim yoktu o zaman saolsun abeen bana cok yardimci olmustu.kas kaybi cok az oluyor bu diyette,yag kaybi daha cok vucudunuz sekilleniyor ve cok güzel inceliyosunuz.ben 3 hafta yapmistim ve yaklasik 4 kilo vermistim,ama gorenler cok inceldigimi söyluyodu.ve diyeti biraktiktan sonra kilo geri gelmiyor.ben su an 15 haftalik hamileyim ve 65 kiloyum.su an diyet yapmiyorum ama dogumdan sonra kesinlikle bu diyeti tekrar yapicam.sizi hep takip ediyorum,umarim hepiniz istediginiz kiloya ulasirsiniz ve bunu basaracaginizdan eminim.

sağol canım inşallah başarırız, aeben sağolsun sayesinde bende başladım

bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim

Back
X