Offfffffffff amma yazışmışsınız haa kusura bakmayın cvp yazamıycam hepsini okudum ama malum evde 2.5 yaşında bir canavar varrrr :) zaman emiciiiiiiiii :))) tüm zamanımı çalan bir kalp hırkızıııııııııııı
Aebenim tam 1 sene olmuş benimde dün gibi aklımda ama 1 senede sadece 6 kilo vermişim bakıyorumdaaaaaaaa :) ay napim beni takıma almazsınız diye korkup acele etmiş olmalıyımmmm, sonrada 8. takım çağırmıştı ama ben sizi seçmiştim heç unutmammmmmm pehhhhhhhhhhhhhh:hulya:
Bu arada üzümden eminmisin ben yasaklar arasında okudum sanıyorummmm kaçıncı sayfada nerd eyazıyor bende bakmalıyımmmm aklındaysa şeker değilse boşverrrrrrr zati sen diyorsan doğrudur hemen yerim bu akşam :))) bugün pazarda oğluş istedi ona almıştım az :))
Bu günkü menümmmmmmmmmmmm
Sabah: Elma ve mandalina suyu yarım bardak kadar
15 dk sonra kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği , bim light peyniri :) 2-3 zeytin , domates
Öğle: Sapagettiiii 4 dk ince olanından :) , ve malesef 2 tabak ( ne yaptıysam 2 tabak yemekten kendimi alamadım 5-6 yıldır hiç yememiştim sanırım onun etkisi var)
2 kaşık kadar yoğurt ve kırmızı lahana
Ara: 1 elma, yarım mandalina
Akşam: Yeşil mercimek çorbası, kabuska, 2-3 tane minik köfte evdeki herüfler yerken tutamadım kendimi aslında galete unu vardı içinde dışarıda yapılmış hazır köfteyi hatalıyım biliyorummmmmafoldumben ve light sütle kahve
Ara: Meyve olacak...