- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
Günaydinlar
Bu sabah tartildim 0.5 kg eksilmişim
Aeben ablama masum ablama desteklerinden dolayi tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydinlar
Bu sabah tartildim 0.5 kg eksilmişim
Aeben ablama masum ablama desteklerinden dolayi tesekkur ederim
Ben ekmek yerine onu yiyorum diye düşünmüştüm neden öyle ekmek yerine gecmiyormuBatucum menünün başını okurken gözleme konusuna değinecektimki mesajın sonunda zaten değinecegim şey ortaya çıkmış
Canım benim tb. Olsada artının büyük sebebebi üst üste sabahki gözlemelerin . Bugun yada yarın sabah ekmeksiz yumurtalı kahvaltı yap ertesi gün baskülün eksildigini göreceksin .
Birde süt egerki yagı alınmamışsa tb ekmekle birlikte yenmez .
Yumurtalı kahvaltıdan sobraki günler klasık kahvaltıya geç .
1-2 dl tb . Ekmek . Yeşillik az yaglı peynir .birkaç zeytin
Sonuçta gözleme . Ayrıca ekmek 1-2 dl. yenir kilon çok fazla değilse .Ben ekmek yerine onu yiyorum diye düşünmüştüm neden öyle ekmek yerine gecmiyormu
Tabiki ekle kuzum bende ilk mesaja eklerim .Buğday ruşeymini (ingilizcesi wheat germ) ve kinoayı (quinoa) araştıracağımı söylemiştim. montignac.com sitesinde glisemik indeks değerini buldum.
buğday ruşeymi: 15
kinoa : 35 (al dente yani az pişmiş)
buğday ruşeymi buğdayın emriyosudur ve en değerli kısmıdır. un yapılırken bu değerli kısım çıkarılıyormuş. 1 ton buğdaydan 1 kg ruşeym elde ediliyor. E ve B vitaminleri, lif, bitki storelleri, sağlıklı yağ asitleri içeriyor. Ben yoğurda karıştırıp yemeyi baya seviyorum tadı da kesinlikle kötü değil ekmeği anımsatan bir tadı var diyebilirim.
Bu arada eğer sizlerden talep gelirse montignac.com daki ingilizce glisemik index tablosunu zaman içerisinde tamamen çevirebilirim. İlk sayfada aeben ablanın eklediği birçok besin var fakat sitedeki liste çok kapsamlı.
blacım bugunki menünde montiye yanlış bir şey var . Etle ekmek asla birleşmez helede sucuk gibi doymuş yog oranı yüksek etMerhabalar Bugün yediklerim;
08.30
yoğurt karışımı : yoğurt,3 kuru kayısı, 1 paket buğday ruşeymi, 3 ceviz, çörek otu
10.30
1 dilim ekmek
3 ince dilim sucuk
1 kibrit kutusu kadar kaşar
1 zeytin
siyah çay
12:00
1 sade türk kahvesi
15:30
ızgara kırmızı et
salata
turşu
2 parça közlenmiş patlıcan
Akşam ilerleyen saatlerde birşeyler atıştırırsam yazarım.
Bugun menün süper olmuş batuBugün sabah
İki yumurta
Yesillik
Peynir zeytin
Öğlen
Kiymali ıspanak
Yogurt
Akşam az kıymalı ıspanak
Tabiki ekle kuzum bende ilk mesaja eklerim .
Ruşeym arada bende kullanıyorum .
Hatta krep yaparım oda güzel olur .
1 kş ruşeym
1 kş. Saf yulaf kepegi
Az süt
1 yumurta .
Minnak tuz .
Bunları çırpıp çok az yah koydugum tavada omlet yaparım . Oldukça doyurucudur .
blacım bugunki menünde montiye yanlış bir şey var . Etle ekmek asla birleşmez helede sucuk gibi doymuş yog oranı yüksek et
Etle ekmegi sakın aynı öğünde tüketme bu montinin en acık kurallarındandır ve ayrıca şişkinlik ve hazm sorunu yapar .
Az , çok değil olay kimyası bozuluyo :SGünaydınlar, denerim aeben abla.
Tamam yemem bir daha, 3 dilim yazmıştım ya hani sucuklu yumurta yaparken incecik keseriz yuvarlak, işte öyle yani baya az yedim
Tamam belki az diye kurtarırım sandım ama olmadıAz , çok değil olay kimyası bozuluyo :S
Kuzum geceki aran olmamış !bugünkü menüm:
sabah:
2 yumurtayla omlet (tereyağlı)
1 küçük salatalık
ara:
1 kare %70 kakaolu bitter çikolata
10-12 badem
öğlen:
2 dilim ekmek
peynir
sütlü kahve
ara: