bende bu diyet konusunda bu sabah tartıya çıkınca şöyle düşündüm çünkü hiç kilo veremiyorum aylardır ve beni üzmüyor desemde yalan olur aslında psikolojimi bozuyor üzülüyorum karara aldım mart nisana kadar kilomu koruyup 65 500 65 700 geliyorum istanbuldan geldiğimden beri martta hem sporuma hemde diyete tekrar başlamak istiyorum bugünki düşüncem bu .nedersiniz bilmiyorum
Banum sen hafta sonları tartıl biliyorsunki hafta içi erken tartılınca şiş oluyorsun . Senin cumartesi kilonu çarşambaya yazarızgünaydın ctesi ye göre 1 kilo artıda çıktım
ctesi yaptıgım kaçagın artısımı bilemiyorum ama ben hafta içi tartılmıycam yoksa diyetim sekteye ugruycak
erken saatte tartıldıgım içinde olabilir
Insallah nazim vazgectigim zaman fazla fazla gelir biliyorum gr gr gidiyor ama kilo olarak donuyor.o yuzden hep dikkat etmek zorundayim.yasemin abla sen zaten sağlıklı beslenmekten vazgeçmezsin . bir süre diyete ara versen kafan rahatlamış olur . havalar ısındığında tekrar yürüyüşe başlayıp kalan bir kaç kilonuda verirsin İNŞALLAH
BAŞLANGIÇ | ilk kilo 12.01.16 | 20.01.16 | fark | 27.01.16 | fark | 03.02.16 | fark | 10.02.16 | fark | 17.02.16 | fark | 24.02.16 | fark |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
aeben | 70.0 | 69.0 | 1.0 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
yasom7272 | 66.0 | 64.9 | 1.1 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
kuzularinannesi | 73.2 | 73.0 | 0.2 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
naz | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
firuzew | 72.0 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
masumm | 71.0 | 69.8 | 1.2 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
sarayca | 63.5 | 63.9 | +0,4 | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
Firuze burdan başka yerlere bakıyormusun kız telden ? Sadece buraya bakmak çok zamanımı almıyor benim . Akşamları gir oku zaten 1-2 sayfa ancak oluyor takibi kolay . Menünü yazar bizede cevap verirsin 10-15 dk alır ...iyi akşamlar kızlar
tlfumun hem şarjı bitti hem de interneti.
iyice bağımlı oldum
bu yüzden bir süre internet paketi eklemiycem.
tefsir okumak istiyorum. hadis ezberlemek istiyorum.
ama tlf hepsine engel oluyo
akşamları girerim kızlar
bugüm diyet gümledi hem öğlen hem akşam cıslarla dopdoluydu
yarın yeni bir gün
bugünün tek artsı sporu yapmış olmam. spor salonu üyeliğim de bitecek ama aylık 95 tl olmuş. paraya üzülüyorum evde yapıcam artık sporumu. şubataın ilk haftasına kadar sürüyor.
kilomda bu sabah da değişiklik yoktu. yani 1 hafta oldu nerdeyse ama 72 71.5 bu da moralimi bozuyor ve diyeti bırakmama sebep oluyo
masumm bende cumadan cumaya tartılıp kilomu öyle yazıyorum, sende ctesi bildirimlerini bu gün yazarsın, çarşamba tartılmamış olursun... bence
moral bozmak yok bak 1.2 kg vermişsin, haftada bir tartılma iyidir :) akşam yemeklerimiz benzeşiyor, bende bu aralar ton balığı brokoli ye sardımöyle yapıcam cnm , valla kralim bozuldu yaa
iki akşam birinde brokoli yogurt yedim digerinde ton balıklı salata
yogurt üt geçiştiriyordum ondanmı oldu acaba dedim
moral bozmak yok bak 1.2 kg vermişsin, haftada bir tartılma iyidir :) akşam yemeklerimiz benzeşiyor, bende bu aralar ton balığı brokoli ye sardım
benim elimde menü yok maalesef, istedik bakalım ne zaman verecekler..öğlen yemeğe gidince öğreniyoruzsıkılmıyorumda çok fazlaçeşitli olunca
6 gibi iş yerinde yiyip çıkıyorum
bugün menüde ne var senin
bizde
mantar çorba, tavuk köfte sebzeli,makarna , salata
benim elimde menü yok maalesef, istedik bakalım ne zaman verecekler..öğlen yemeğe gidince öğreniyoruz
a sen akşamı da iş yerinde yiyorsun o zaman biraz zor olur senin için
bende akşam kendime özel hazırlamaya başlayalı 2 gün oldu, hem doyurucu oluyor, hemde evdeki yemeklerden gözüm kalmıyor, birde son zamanlarda akşam yeme ataklarım çoktu, hemen hemen her gün dü, 2 gündür kesildi ataklar, bakalım nereye kadar devam edecek :)aslında zor olmuyor
mesela brokoliyi haşlayıp gtiridm hemen züerine yogurt bitti gitti
ptesi salata vardı ondan ayırdım kedinme salı akşamı üzeirne bi kutu ton balıgı
bugün sadece yogurt getirdim baya yogun bir gün olacak
bana kalka sadece yogurt v e süt ile geçiştiririm ama sporda yapınca sıkıntı olur okadar az yemek diye
biraz zenginleştirdim akşam yemekleirmi ama hep aç yatardım iki gündür tok yatıyorum ondan gitiyor kilollar sanırsmm bilemedim
bende akşam kendime özel hazırlamaya başlayalı 2 gün oldu, hem doyurucu oluyor, hemde evdeki yemeklerden gözüm kalmıyor, birde son zamanlarda akşam yeme ataklarım çoktu, hemen hemen her gün dü, 2 gündür kesildi ataklar, bakalım nereye kadar devam edecek :)
bende çözüm olarak kendime özel hazırlamaya karar verdim bu aralarcnm bende sana yazıcaktım dün onunla ilgili kaldı
valla yeme atakları çok pis bişiy aylardır en fazla 3 gün dayanıp akşamına bozuyordum dyetlerimi
yedikten sonra pişman olup artık yemiycem diyordum kesin yarın başlıyorum diyordum ama bi bakmışımki akşam yine dtırtıklarken buluyordm kendimi
yılbaşına kadar yiiyp sonra başlıycaktım güya ilk gün yine bozdum 4 ocakp.tesi
sonra bi baktımki 5 ocak salı ve ben tam 6 yıl öncede 5 ocakta diyete başlamışım haydi bismillah dedim başladım yine..
ama şunu aladımki bu yeme olayı benim nüks ediyor hep tedbirli olmam lazım ,
mesela ctesi biraz poça yedim bozdum mesela tartı günü diye
hemen gece uyandım bişiyler yemek için akşamı geçtim gece yeme ataklarımda var benimçok şükür 3 haftaoldu diyete yeniden başlayalı ve bu kez sonuna kadar gidicem inşş
o ataklar yemeyince geçiyorr ama bir kez yeidnmide devamı malesef geliyor.
ben 5 gibi evde oluyorum en geç 5 i 10 geçe evdeyim,evet kendien özel hazırla kaçta evd oluyorsun sen
meselaben hergün illaki yeekolcak diyede kasmıyorum bugün sadece yogurt hgetiridm mesela
çok yogunolcak çünkü ancak onu yiyebiliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?