Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yasemin abla sen zaten sağlıklı beslenmekten vazgeçmezsin . bir süre diyete ara versen kafan rahatlamış olur . havalar ısındığında tekrar yürüyüşe başlayıp kalan bir kaç kilonuda verirsin İNŞALLAH

Banum sen hafta sonları tartıl biliyorsunki hafta içi erken tartılınca şiş oluyorsun . Senin cumartesi kilonu çarşambaya yazarız

Insallah nazim vazgectigim zaman fazla fazla gelir biliyorum gr gr gidiyor ama kilo olarak donuyor.o yuzden hep dikkat etmek zorundayim.

BAŞLANGIÇilk kilo
12.01.16
20.01.16fark27.01.16fark03.02.16fark10.02.16fark17.02.16fark24.02.16fark
aeben70.069.01.0..........
yasom727266.064.91.1..........
kuzularinannesi73.273.00.2..........
naz.............
firuzew72.0............
masumm71.069.81.2..........
sarayca63.563.9+0,4..........

Son düzenleme:
Firuze burdan başka yerlere bakıyormusun kız telden ? Sadece buraya bakmak çok zamanımı almıyor benim . Akşamları gir oku zaten 1-2 sayfa ancak oluyor takibi kolay . Menünü yazar bizede cevap verirsin 10-15 dk alır ...
Diger yönden haklısın netden daha önemli şeyler olmalı hayatımızda

Kilona gelince .
Menülerini biraz esnek yap belliki sıkınca sapmaların çok oluyo . Aklın kalmasın 1-2 çatal ye bu sana engel olacaktır .

Yo yo diyeti fiye birşey var duymuşsundur . Bünye diyete alıştımı her seferinde yeniden başlayınca ilk diyeti deki hibi cevap vermez baskülde . Çünki bünye daha önce tanık oldugu durumları hafızasına almış ona göre gardını almıştır . O yüzden hiç diyet yapmamış biriyle sürekli diyet yapan birinin kilo verimi bir olmaz .
Artı olarak senin kilo vemeye engel saglık durumların var . Vucudundaki bu eksikliklerin tedavisini bırakma lütfen .

Bütün bunların sürecinde eskisi gibi kilo veremesekte yılmadan devam etmeliuiz bacım yoksa 80 ne doğru yolumuz var

masumm bende cumadan cumaya tartılıp kilomu öyle yazıyorum, sende ctesi bildirimlerini bu gün yazarsın, çarşamba tartılmamış olursun... bence

Saraycam elifim listeler pek güzel elinize sağlık

Tartı günü nası işinize geliyorsa bacılar nasılsa liste sizde istediğini vakit ekleyin

masumm bende cumadan cumaya tartılıp kilomu öyle yazıyorum, sende ctesi bildirimlerini bu gün yazarsın, çarşamba tartılmamış olursun... bence

öyle yapıcam cnm , valla kralim bozuldu yaa
iki akşam birinde brokoli yogurt yedim digerinde ton balıklı salata
yogurt üt geçiştiriyordum ondanmı oldu acaba dedim

öyle yapıcam cnm , valla kralim bozuldu yaa
iki akşam birinde brokoli yogurt yedim digerinde ton balıklı salata
yogurt üt geçiştiriyordum ondanmı oldu acaba dedim
moral bozmak yok bak 1.2 kg vermişsin, haftada bir tartılma iyidir :) akşam yemeklerimiz benzeşiyor, bende bu aralar ton balığı brokoli ye sardım

moral bozmak yok bak 1.2 kg vermişsin, haftada bir tartılma iyidir :) akşam yemeklerimiz benzeşiyor, bende bu aralar ton balığı brokoli ye sardım

sıkılmıyorumda çok fazlaçeşitli olunca
6 gibi iş yerinde yiyip çıkıyorum

bugün menüde ne var senin
bizde
mantar çorba, tavuk köfte sebzeli,makarna , salata

sıkılmıyorumda çok fazlaçeşitli olunca
6 gibi iş yerinde yiyip çıkıyorum

bugün menüde ne var senin
bizde
mantar çorba, tavuk köfte sebzeli,makarna , salata
benim elimde menü yok maalesef, istedik bakalım ne zaman verecekler..öğlen yemeğe gidince öğreniyoruz

a sen akşamı da iş yerinde yiyorsun o zaman biraz zor olur senin için

benim elimde menü yok maalesef, istedik bakalım ne zaman verecekler..öğlen yemeğe gidince öğreniyoruz

a sen akşamı da iş yerinde yiyorsun o zaman biraz zor olur senin için

aslında zor olmuyor
mesela brokoliyi haşlayıp gtiridm hemen züerine yogurt bitti gitti

ptesi salata vardı ondan ayırdım kedinme salı akşamı üzeirne bi kutu ton balıgı
bugün sadece yogurt getirdim baya yogun bir gün olacak

bana kalka sadece yogurt v e süt ile geçiştiririm ama sporda yapınca sıkıntı olur okadar az yemek diye
biraz zenginleştirdim akşam yemekleirmi ama hep aç yatardım iki gündür tok yatıyorum ondan gitiyor kilollar sanırsmm bilemedim

bende akşam kendime özel hazırlamaya başlayalı 2 gün oldu, hem doyurucu oluyor, hemde evdeki yemeklerden gözüm kalmıyor, birde son zamanlarda akşam yeme ataklarım çoktu, hemen hemen her gün dü, 2 gündür kesildi ataklar, bakalım nereye kadar devam edecek :)

cnm bende sana yazıcaktım dün onunla ilgili kaldı

valla yeme atakları çok pis bişiy aylardır en fazla 3 gün dayanıp akşamına bozuyordum dyetlerimi
yedikten sonra pişman olup artık yemiycem diyordum kesin yarın başlıyorum diyordum ama bi bakmışımki akşam yine dtırtıklarken buluyordm kendimi

yılbaşına kadar yiiyp sonra başlıycaktım güya ilk gün yine bozdum 4 ocakp.tesi
sonra bi baktımki 5 ocak salı ve ben tam 6 yıl öncede 5 ocakta diyete başlamışım haydi bismillah dedim başladım yine..

ama şunu aladımki bu yeme olayı benim nüks ediyor hep tedbirli olmam lazım ,
mesela ctesi biraz poça yedim bozdum mesela tartı günü diye
hemen gece uyandım bişiyler yemek için akşamı geçtim gece yeme ataklarımda var benimçok şükür 3 haftaoldu diyete yeniden başlayalı ve bu kez sonuna kadar gidicem inşş

o ataklar yemeyince geçiyorr ama bir kez yeidnmide devamı malesef geliyor.

bende çözüm olarak kendime özel hazırlamaya karar verdim bu aralar

evet kendien özel hazırla kaçta evd oluyorsun sen
meselaben hergün illaki yeekolcak diyede kasmıyorum bugün sadece yogurt hgetiridm mesela
çok yogunolcak çünkü ancak onu yiyebiliim

evet kendien özel hazırla kaçta evd oluyorsun sen
meselaben hergün illaki yeekolcak diyede kasmıyorum bugün sadece yogurt hgetiridm mesela
çok yogunolcak çünkü ancak onu yiyebiliim
ben 5 gibi evde oluyorum en geç 5 i 10 geçe evdeyim,

daha önce diyet yaparken kendime özel bir hazırlığım olmamıştı, evdeki yemekleri yerdim hep, yani yağı tuzu salçası yerinde yemekler :) bir süre hafif yemekler denemek istiyorum akşamları bakalım bana iyi gelecek mi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…