Evet 65 im, 62 veya 60 olsam simdilik yeter, normalde 50 kiloydum da hep, bakalım rahat gider de yemeklere geri saldirmazsam o kilolara da yaklasabilirim yaz sonuna kadar, simdlik hayal gibi ama belki olur, kimbilir.Verecek cok kilon yokmus alara , epeydirde diyet yapmiyorsan birkac haftada gider 3 kilo..
Evet corek otu cok faydali imis bende aradi kullaniyorum ..
Evet 65 im, 62 veya 60 olsam simdilik yeter, normalde 50 kiloydum da hep, bakalım rahat gider de yemeklere geri saldirmazsam o kilolara da yaklasabilirim yaz sonuna kadar, simdlik hayal gibi ama belki olur, kimbilir.
Sabah yumurta yedim 2 yymurta, yarım kase lor, domates, semizotu, limonlu alkali su,
biberiye cayi ve nornal cay ictim. İyiyim bence:) ekmek beyaz ekmek vardi o yuzden yememek icin yymurta kirdim hemen, kahvaltidaki hata domates mi? Hatam var mı
acaba?
Iyiyim canım.uğraşıyorum ana bıktım artık.Seni gorduk daha iyi olduk eddaras abla ..
Sen nasilsin ? Kilo vermeye devammi ?
Hoşbuldum banum.selammm
eddoras ablaaa nasılsın hşgeldin
Ablacım ya, kendimi kontrol edemiyorum resmen, yemeklere saldırmak istiyorumSelinim afiyet olsun ...
Oylenki ekmegin bir zarari yok takilma
Reglinmi yakin selin ?Ablacım ya, kendimi kontrol edemiyorum resmen, yemeklere saldırmak istiyorum
Alaracim beyaz ekmek cis canimSbh: bir ince dilim kızarmış beyaz ekmek
Lor+peynir+4siyah zeytin+domates
Cay+biberiye çayı
Aralarda limonlu su ve çay
Öğlen: hindi mantar sote+yeşil salata+yoğurt
Akşamüstü: 2greyfurt
4-5 adet yerfıstığı
Akşam: 1tstlikasigi corekotuna 1yk yoğurt+salata yoğurt
Alaracim beyaz ekmek cis canimmontide beyaz unlu gidalar tamamen yasak ...
Gerisi iyi menumun
İlahi alara ne atmasi canim ya ne haddime :)))o beyaz unlu ekmeği yedim diye mi canım unlu şeyler çekti önce pide çekti evde de ev yemeği vardı dünden onu da yedim halbuki ama yetmedi işte gözüm dönmüş gibiydi yemeklere saldırasım geldiher zamanki gibi, ühüüü. neyse bişey olmaz demi bugun haftasonu ? yoksa baslıktan atmıycan demı benı :)
[QUOTE="aebensöylemeye y6155, member:akşamüstüdlaracim beyaz ekmek cis canimmontide beyaz unlu gidalar tamamen yasak ...
Gerisi iyi menumun
Reglinmi yakin selin ?
Kansekerin dengesizlesmis demekki . Gecen 2 gun benimde oyle oldu sebebsiz hemde . Şimdi iyiyim cok sukur seninkide gecer
Bu mevsimde olabiliyor selinim . Nar yeAblacım reglim geçen aya göre 10 gün gecikti, neden hala olmadım bilmiyorumBenimki öne atıyor ama böyle gecikmiyordu. Neyse geldiği zaman gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?