Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Slmlar herkese..
Güzel görüşleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim.ben ne yapsam degistiremiycem zaten galiba kendimi.sinifimda sene basinda okula gelmeyi istemeyen,annesine babasina bana etmediği eziyet kalmayan bir çocuğum vardi.çalişcam ben,okula gitmiycem diye kan ağlatiyordu annesine.kadin oğlu kaçacak diye tum gun okulda bekliyodu.otistik bu arada bu çocuğum.annesine bana güven bana birak dedim.okulun arka tarafinda bi kahvehane var.sahibini tanimiyorum ama gittim anlattim durumu,anlastim adamla.çocuğa ertesi gun tamam oğlum bende uğraşamiycam senle,işte buldum sana hadi bakalim işe git sen dedim.bi heweslendiki sormayin.gozum pencerede kahveyi izledim tum gun:)
Kahveci abi,bizim haylazin canina okudu.süpürttürdü,bulasiklari yikatti,çay servis ettirip tabağina çay dökünce onca insan içi de azarladi etti ne dediysem yapti.2.gun yine sabah okula gelmis çocuk yuru oğlum işe dedim.sirf sözüne yenilmemek icin gitti yine.ayni seyler o gunde dewam etti.ertesi gun nasil yalwariyor nolur öğretmenim okula geri aldirin beni diye.ve o gun bu gundur ne dersem aninda yapiyo.derslerine çok ilgili.okumasi yazmasi çok guzellesti. Bunun bi kardesi daha var benim baska sinifimda oda.benzer rahatsizliği var onunda.bir ara ewde tableti elinden birakmiyomuş ve uyumuyomuş gece oyniycam diye.1 ay boyunca her gun ewini aradim uyku saatinde.çabuk yat diye ve 1 ay sonunda artik 9:30'da şıp diye yatan bi çocuk oldu çikti.annesi ellerimi opmeye kalkti okulda.utancimdn kipkirmizi oldum.bunlar sadece birer ornekti sadece bu doneme ait.bunlar gibi daha neler yaşiyorum gun icinde...kendi hayatimdan ödün veriyorum çocuklarimin eğitimi için ama inanin zerre kadar pisman degilim,aksam yastiğa yorgun ama huzur içinde koyuyorum başimi. Benden hawadisler bunlardi.
Sizler nasilsiniz?valla az girebilsemde inanin aklima geliyorsunuz sık sık..konserwatuar işim 24 nisanda son inşallah.kendime daha çok vakit ayirabilicem 25inden sonra.23 nisanida atlatmis olacagim.daha çok girerim kk'ya artik.sewiyorum burayi walla.optum herkesi...

Cok dua aliyorsun zilim . Bundan buyuk
Mutluluk varmi ? Allah razi olsun senden ...

Bugünkü menüm, dün akşam biraz karıştırdım diye bugün midemi rahatlatmak istedim, İşteki yemeklerde pek uygun değildi. Montiyede uymadım haliyle

Sabah 07.30 1 elma

Kahvaltı 08.30 1 kase yogurt+ 1 dlm tam bugday ekmeği

Öğlen 12.00 1 elma

12.30 : çeyrek kase ezogelin+1 kase yogurt

Ara: 15 çig badem+10 fıstık

Akşam: 18.30 yarım kase tavuk suyu çorbası+1 kase yogurt+yeşillik

Su:2 lt olur.

Dün nikahda böyleydim, sizle de paylaşmak istedim :)

Eklentiler

• IMG-20150413-WA0013.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 56
Tahmin ettigim gibi hanim hanimcik cok oturakli bir kizsin :)
Ogluma alayim seni diycemde
sahibin var biliyorum ...

Ahaha ilahi ablam ya, evet hanım hanımcığımdır azcık hazır cevabım ama onu laf arasında yavaştan sokuşturuyorum Zaten dünden sonra bana eş arayanların sayısında artış var

İyi aksamlarrr
Zilimmmm çok ozlemisim semi nasılsın cnm ayrıca tebrik ederim sabrını ve ozverin için

Aben ablam yürüyüş devam

İyi aksamlarrr
Zilimmmm çok ozlemisim semi nasılsın cnm ayrıca tebrik ederim sabrını ve ozverin için

Aben ablam yürüyüş devam
Havalar duzelsin bende tekrardan basliycam ... Hasta etmisti beni bu havada yurumek ..
Diyetde ne yapiyorsun banum ?

Gunaydin :)

Bugun ayran detoksu yapiyorum
Kizlar son donemde diyet olmadi biraz toparlayip sisligi atayim, havalarda isiniyor yuruyuslere tekrar start vericem insallah ...

kb sayıyorum abla
40 puanı geçmeyeyeçalışıyrum 3 gün oldu başladım
Hadi hayirli olsun ..
İnsalah ise yarar ...

Sabah seni izleyip bakmistim
O konuya . Konu sahibi cok vermis ama herkeste o etkiyi yapmaz .

Bende menümü yazayım,

Sabah: 1 bardak süt+2 ceviz+1 kk peynir+1 salatalık

Öğlen: 1 tabak mantarlı tavuk sote+salata+1 kase yogurt

Ara:10 çig badem+1 tane kepekli bisküvü (farklı zamanlarda)

Akşam: yarım kase mercimek çorbası+yarım tabak kabak yemeği+1 kase yogurt+salata

su:2.5 lt olur
spor: 2 mil power walk+30 dk bacak,karın,kalça egzersizi.

Akşam biraz fazla mı oldu ne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…