• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Pinkcim tam kilonu vede haftalik bildirim yapmak istermisin ?

Birde ogun satlerini menunun yanniba yazman mumkunmu ?
Aksamlari meyveye cok yogunlasmamaya calis :KK66:
Ok yazarım saatleri..
İyi de meyve ara oğunu akşam yemegınden önce yapmazsam başka zaman kalmıo ki... Genelde saat 6-7 ye kadar akşam yemei yemiş oluorum daha öncesinde meyve sra öğun yapıorum

slm hepinize:KK52: el sallayan smmileyi kaldırmışlar galiba göremedim:)
banum maşallah cnm,ne yaptında gitti bu kadar kilo?süpppersin cnm..tebrikler..
bende bu ay sonu eski okulumdan beden eğitimi öğretmeni arkadaşın açacağı spor salonuna yazılacağım.pilates vs.hepsi olacak hocam dedi..kendime göre bi proğram yapacağım bakalım bi açsınlarda..
spora alışan vücut bıraktığında hiç iyi olmuyor gerçekten..yumuşadı heryerim :mad:
aebenim kolay gelsin aplam..yatayım,sabah tonla işim var okula gitmeden evvel şu an kuruyan formasını ütüleyeceğim,birde oğlumun ikindi kahvaltısı için krep yapıp,portalak sıkacağım..yedeklerinide kirletmiş okulda,aklıma bu gün akşamüstü geldi yıkamak:KK43:
haydin görüşürüz:KK55:
kolaygelsin zilim . salon iyi olmuş mecbur gidersin ..lakın sen zaten sürekli ayaktasın senin için artıdan yorucu olmasın ?

zilim ocean balık kapsulünü açmı öneriyor eşim tokmu .? kilo vermek içinde farkl bir kulanımı varmıki ?

Ok dir sagol aeben imm yemedim zati sorum dedim:))
Sabah iki minik tost yagsz peynirle bi domates bir biber
Oglen tavuk donerin etleri ve bi kutu ayran az parca karper peynir
Aksam yemeinden 1 saat once 1 tane hurma
Aksam salata ve iki bucuk parca tavuk yagsiz yogurt ve 2 adet ev yapimi biber tursusu
Yemekten dort bucuk saat sonra cok minik bir elma bir mandalina
Bol su ictim bugun ve kiş cayi bitkilerden olusan sekersiz cay..
pinkim kırmızılı olan yeri demiştim ...gece yedigin meyveyi .:KK56:
biliyorum kola ve tatlandırıcıyı kestiginden mecburen yiyorsun ..ama gece geç saatte yemeyip aç yatabilsen süper sonuçlar olur ...

hiç kilo bildirmiyorsun canım hatta ben senin kaç kilo oldugunu bile bilmiyorum :eek:..

günaydınnnn

zilimm kolay gelsin cnm , aben abla ben yogun oldugun biliyordum
sadece okur dedimdi zaten :)

ben cuma günü lapa yaptım onun için bukadar gitti
çünkü cidden şişleirm vardı , bir ara psküüt her tartı günü öncesi yapıyordu
bendemi yapsma diye düşündüm :)

Bu hafta 1 kg vermiştim gibi görünüo ama her gün farkli çıktı doğrusu
canım ama ben şimdi bu haftadan sonra kilo verişlerimi daha düzenli yazarım çünkü tatlandırıcıyı dahayeni bıraktığım için saçmabi dengesizliğim var :)) cumaları bildiriroruz di mi

Bu hafta 1 kg vermiştim gibi görünüo ama her gün farkli çıktı doğrusu
canım ama ben şimdi bu haftadan sonra kilo verişlerimi daha düzenli yazarım çünkü tatlandırıcıyı dahayeni bıraktığım için saçmabi dengesizliğim var :)) cumaları bildiriroruz di mi
hangi gün istersen bildrebilirsin pinkim.. bende cumaları bildriyorum .. yakında başlıycam tekrardan diyete.. banumda cumartesi bildiriyor ...
1 kilo gayet iyi canım tebrikler :)

günaydınnnn

zilimm kolay gelsin cnm , aben abla ben yogun oldugun biliyordum
sadece okur dedimdi zaten :)

ben cuma günü lapa yaptım onun için bukadar gitti
çünkü cidden şişleirm vardı , bir ara psküüt her tartı günü öncesi yapıyordu
bendemi yapsma diye düşündüm :)
bende bugun lahana çorbasına başladım kıznlar 2 gün yapıcam .. malum misafirlerle bende yedim şiştim yerleşmeden atmam lazım ...

Selamlarr.. Sabah 8 çeyrek karbonatlı su iki bardak

9 a doğru 3 dilim tb ekmegi (oldukça minik) yağsız peynir sekersz cok açık çay 1 adet kırmızı biber

Öğlen 12 :15 az bi parça tavuk
az ton balıklı salata beyaz peynir şekersiz acık cay

Selamlarr.. Sabah 8 çeyrek karbonatlı su iki bardak

9 a doğru 3 dilim tb ekmegi (oldukça minik) yağsız peynir sekersz cok açık çay 1 adet kırmızı biber

Öğlen 12 :15 az bi parça tavuk
az ton balıklı salata beyaz peynir şekersiz acık cay
Menu simdiye kadar superrrrr pink. Aksamda guzel bir menu oldumu super olacak bu is :)
Henuz meyvede yememisin .ikindi arandami yiyceksin ?

Saat 17 de kucuk bir elma ve portakal yedim. Aksam yemegini cok az bisile gecistirebikirsem ne mutlu bana:)
Bu arada gece yatmadan sut icio musunuz?? Oyle bi durum var mi bizim montide??

17 ara 19- 20 gibide aksam yemegimi ?...

Kisiden kisiye deegisir tabide benim 9 dan sonra uykudan badja bisi cekmiyor canim ...

Kilo verme hizina gore kendin bilirsin pinkim gece sut icmeyi . Ama unutma sutbir icecek degil baya agir bir yiyecektir :)

Yok doğru anladınn canım ben o manada sormuştum. Hep dietlerde olur ya gece yatmadan atıyorum bi saat önce süt ya da meyve falan olurdu ama bence de yatmadan bişi yiyip içmemek daha mantıklı senin fikrini de merak ettim soru işaretlerim çözüldü :))

dünki menümm

kahvaltı
1 dlm ekmek
peynir
yeşillik
7 zeytin

ögle
sütlü kahve
4 ceviz

akşam
2 baget
bol limonlu troka yogurt

gece
1 minik kase nar
1 portakal ( içim yanmıştı isteyerek olmadı )

Back