• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben abla valla unutmuşum ben ya :(
bende yogurt kuruyemiş ikilisini çok seviyorum
sütle içtigim zman tok tutmuyor beni sanki ..:KK51:

zeyno hoşgeldin eski kilonu bilmiyorum ama çok kilo almışsın gibi gelmedi bana .

ben cumartesileri tartılıyorumm :cool::cool::cool:

hoşbulduk ablacım, valla sefam oldu ne yapalım ama iştah açıldı bu mersin beni mahvetti:)) ama olsun ablamı da nişanladık yorulduk üstüne hep yedik ama değdi:))

masum 63 ile 64 arasıydım ama bu iki kilo bile farketti giydiklerimden anlıyorum, eşimde diyor kilo aldın gene diyete başla diye:)) o da montiyi sevmişti ondan diyor, aç kalmıyoruz ya stres de olmuyor ya işine geliyor:)

Ok dir sagol aeben imm yemedim zati sorum dedim:))
Sabah iki minik tost yagsz peynirle bi domates bir biber
Oglen tavuk donerin etleri ve bi kutu ayran az parca karper peynir
Aksam yemeinden 1 saat once 1 tane hurma
Aksam salata ve iki bucuk parca tavuk yagsiz yogurt ve 2 adet ev yapimi biber tursusu
Yemekten dort bucuk saat sonra cok minik bir elma bir mandalina
Bol su ictim bugun ve kiş cayi bitkilerden olusan sekersiz cay..

Gunaydin kizlar . İyi pazarlar dilerim .

Burda bahsetmismiydim bilmiyorum dun misafirlerim varda yemekli . Asimin vr arkadas gurubumuz 3 gundur hazir laniyordum.
O yuzden gelemedim ..

Esimide sabah sehir disina yolcu ettim , size bakayim dedim :)

slm hepinize:KK52: el sallayan smmileyi kaldırmışlar galiba göremedim:)
banum maşallah cnm,ne yaptında gitti bu kadar kilo?süpppersin cnm..tebrikler..
bende bu ay sonu eski okulumdan beden eğitimi öğretmeni arkadaşın açacağı spor salonuna yazılacağım.pilates vs.hepsi olacak hocam dedi..kendime göre bi proğram yapacağım bakalım bi açsınlarda..
spora alışan vücut bıraktığında hiç iyi olmuyor gerçekten..yumuşadı heryerim :mad:
aebenim kolay gelsin aplam..yatayım,sabah tonla işim var okula gitmeden evvel şu an kuruyan formasını ütüleyeceğim,birde oğlumun ikindi kahvaltısı için krep yapıp,portalak sıkacağım..yedeklerinide kirletmiş okulda,aklıma bu gün akşamüstü geldi yıkamak:(
haydin görüşürüz:KK55:

Back