ohh be 1 kg gitmiş:))
yarın geri gelmesinde
walla aplam bende tırsıyorum 2.çocuktan..baktıracak kimsemin olmayışıda ürkütüyor...ben hamiş olursamda diyet modundan çıkmam zaten korkudan...
çok yiyenlerin bünyeleride ona göre hızlı çalışıp yakıyor gerçekten abla..ben hep okuldada diyorum çok yiyenlere.siz benzinli arabasınız ben lpg'li diye..benim gibi azla metoyu çalıştıranlar biraz fazla yakıt alınca araba şaşırıyor nereye gideceğini
hep fazla yakıtla gidenlerde ,biraz az yakıt alınca hızlıca inmeye başlıyor kiloları
oğluma okul alışverişi yaptım bu gün.hepsini bulamadım br ksımınıda hafta soonu tamamlarım ama uçmuş gitniş herşey yaa...
okulda mübarek bir tek ebemizin nikahı kaldı istemediği..simli-simsiz eva kağıdından ,6'lı koli bandına,100'lü poşet dosyadan,akrilik boyaya,4 top A4 kağıt,2 top renkli A4, renkli karton 30 adet,simli keçeli kalem,simsiz keçeli k,pastel 24'lü,guaj 12'li,parmak boyası,kuru boya 24'lü,suluboya,6 adet fırça extradan,oyun hamuru 8'li ,3 gözlü kalem kutu vs.. 5 yaş çocuğunun kullanamıyacağı ne varsa istemişler..sanırım okulun malzeme deposu boşaldı onu dolduracaklar..geçen yıldan 2 gözlü kalemlik vardı olmaz dedi öğrt.
bi kalemlik 25 lira yahu insaf...ana okulunda 6 sınıf ve 100 çocuk var..milyon tane poşet dosyayı ne yapacaklar acaba? 50 kalem malzeme ve ekstradan 24'lü wc kağıdı-12'li kağıt havlu,12 adet ıslak mendil,6 adet pompalı sıvı sabun vs..vs...hepsinede marka belirtilmiş ve hepsi en pahalısı...
valla biz 2 kişi çalışırken aidat (900tl)'la birlikte çökertecek yahu ...birde okul kıyafeti standart olsun dedik veliler olarak.serbest olmasın diye...veliler birbiriyle s..d..k yarışındalar ...şaştım kaldım..polodan okul eşofmanı bakalım okulunkileri almayalım diyenler vardı düşünün...terliyor ,okulda boyalar batırır vs..diye zaten 4 takım aldım okul formasını bile(60 tl'den 240 tl)...kırtasiye malzemelerinin bir kısmı bile 260 tl tuttu..sanırım 350 tl falan olacak toplamı...kitapları alınacak yarın 210 tl'ymiş.
dünden beri maaşımı harcadım valla
ekim ayında ingilizce ve halk dansları kursunada 100 tl ödemeye başlayınca 1000 tl okul aidatı... hani bunun servisi...valla bi maaş ancak okula denk gelecek..allah çocuk okutan herkese kolaylık versin rabbim...iyiki diyorum eşime medikal dükkanı için çektiği kredi bitti..valla daha bu anasınıfı..seneye koleje gidecek bende doğurursam ücretsiz izne çıkarsam ..eşime allah güç kuvvet versin çalışsın...
banum 1.sınıftada böyle çok uzunmu liste cnm
hem nerelerdesin sen yahu?2.çocukla buraya nasıl vakit kalsın gerçi...Allah herkese kolaylık versin...zor işler...
nazlış oğluşunun en gzel dönemleri valla tadını çıkart cnm...