Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yirim ben sizi yirim..yeni halimi sevmişler walla kilo olarak dönmeseydi bende sevecektim bu yeni halimi de..sanki üst bacaklarım ağar kütüğüne döndü gibi geliyor bana...geçen oğlumun okulundan bi sınıf arkadaşının annesini gördüm yürüyüşten dönerken..öyle lafladık falan..aman zayıfsın niye yürüyorsun falan dedi.yok kilo aldım dedim.inan böyle daha güzel olmuşsun bak cnm,yüzün dolgunlaşmış çok hoş olmuşsun dedi..iyice moralimi bozdu kadın..bende galiba takık oldum kilo olayına..zayıfım = mutluyum kilo aldım=mutsuzum gibi olmuş beynimde... dün bu gün ayran aşı yaptım içtim...detox olsun bi nevii diye..
1 haftadır her gün yürüyüyorum dağ bayır demeden..kesseler bulamıycak eşimm valla .töbe yarabbim...heryer suriyeli olmuş..her yer inşaat...korkarak yürüyorum valla..evdede 2 gündür pilates yapıyorum..banum bende evde sporu sevmiyorum ama mecbur kalacağım 2.çocuğu yaparsam..ege bölgesi gibi sıcak bi yerde değilki burası.sonbaharda soğuyup taa yazın ısınıyor yani..izmirde 3 ay soğuk olmaz toplasan.oda ayaz falan değil yani..burdaki kasım ayı gibi falandır ...
boyum 180 cm banum,kilom 58'di 60 oldum...((((

walla ben kimseden bişey almam benim elimde patlar diye..ama herkes benim herşeyimi alır..biz doğu hizmetindeyken mutfak robotumu,blendırımı,halı yıkama makinemi bozup bırakmışlardı arkadaşlar:))
ablamla bile kıyafet ayakkabı alışverişi yapmam sevmem yani...ama etiketli kazağımı,hırkamı verip geri isteyemediğim oldu..hatta kazağımı arkadaşın evine gittiğimde kardeşi yatarken pijama niyetine giymiş olarak görmüştüm..hiçte bu senindi ,şu oldu bu oldu gibi bişeyde demediler yani...tipimde var galiba bi sorun..salağa benzemesem bunlar olmıycak diyorum artık kendime:))önüne gelen aptal yerine koyuyor walla..bişeyde diyemiyorum,isteyememde...varken asla yok ta diyemiyorum...

banum sana bu yıl Allah kolaylık versin cnm..ben bi hafta uğraştım oğlumun okuluyla ilgili 1.sınıftan sildirdik kaydını..özel eğitim veren başka bi okula aktarttık.bilmem nasıl olacak..ama seneye acaip yorucu olacak benim için hem bebek hem 1.sınıf öğrencisi bi çocukla uğraşmak nasıl yapacağım bilmem.oğlumu okula bebekle birlikte nasıl götürürüm.servise vermeye kıyamam gibi geliyo..kafam allak bullak kısacası..amma durdukçada cesaretim kırılıyor çocuk konusunda..bilmem ne yapçam..depresyona giresimm var ama o bile lüx benim için şu an...

geçen pazartesi başlayan seminerden bir haftacıkta olsa yırttım oğlumun okul işleri yüzünden.ama pazartesi startı veriyoruz bakalım hayırlsı...

bende diyarı merak ediyorum aebenim...

merhabalar, nasılsınız

zilügurti 180 boya 60 kilo mu??? sen bayaa mankensizn ozaman, ben senin yanında sanırım yusyuvarlak bişey kalırım:)9 valla süpersin ne güzel boy da var ben okadar boyu hiç tahmin etmiyordum, benim ablam 170 boyunda 55 kilo çok zayıf geliyor gözüme o bile, biriki kiloyu takıntı yapmamak lazım ama ablamda öyle, buraya geldiğinde tartıya bile çıkmaz benim yanımda sanki tartı 70 gösterek gibi:))

naz sen kaç kilosun sanırım aynıyız seninle

aeben abla sen nasılsın, iyisin inşallah

ben 63,8 de takıldım biraydır hatta daha fazladır, eskisi kadar kaçamaksız değilim ondan belki yada havalar kötü pek dışarı çıkamıyoruz ondan bilemiyorum ama artık pilavın falan tadına bakıp iki kaşık yer oldum, ama bir akşam iki kaşık pilav yediysem sonraki gün icabına bakıyorum ne alıyorum ne veriyorum, dinlenmedeyim bakalım ne olacak

Hosgeldin zeynom ... Zeynom senin su an yaptigin montinin 2. Asamasi yani kacamakli kilo
koruma ...

Zilimin boy ve kilosuna gelince biz 5 yuldir anlatamadik kendisine 2-3 kiloyu kafasina takmamasi gerektigini :))

Eh onuda anlamak lazim bi ucunu kacirdikmi toplayamiyoruz ..

Hadi sende tekrar yuruyuslerine basla . Kuzucuk nasil ?

Zilim bebis kokusu duydum burnumda oh miskiamber .. hadi hayirlisi hakkinda

ben geldim .

zeyno ben bir ara 64,7 ye kadar indim ama bu 1 ay içinde tatildi falan derken 67,7 leri gördüm tekrar dan başladık bakalım diyete bu akşam spor solonunada yazılıcam tekrardan bugünkü menümüde yazayım hemencik

3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
koca bir kase cacık

ara
1 adet nektari

akşam
1 avuç fındık
1 kutu süt

yine 17:30 dan sonra bişey yememeye başlıycam erken yemeği kesince güzel kilo veriyorum ben

Cok guzel olmus spor isi nazlim ..
Bense bugun toparlanican biraz diyet adina takima yeni gelen arkadaslar bende etkilediler saggolsun onlari oyle gorunce ...
Nazlim takima bir bak istesen . Tekrar gelmeyi dusunmezmisin . Seni anliyorum ama takim eski takim deyil yeni arkadaslar var . Karar senin tabiki .

çok sağol ablacığım . takıma girmek için çok az daha bekleyeyim ben abla en azından almış olduğum kiloları vereyim ondan sonra gelirim İNŞALLAH

naz tatilde alınıyor sanıırm, biz daha çıkmadık ama 10 gün sonra antalyaya bedava tatil fırsatımız var, bir arkadaşın tanıdğının otelinde, açık büfe bide, tam oazamanda regl olacağım, gidebilirsek tabi, kısmet olursa, oradanda köye gidecez, eşim bayramdan sonra dönecek biz kızımla kalacaz, köyden de mersine derken buraya dönüşte kaç kilo almış olacağım acaba

slm herkese... el sallayan smiley göremedim ,karışmış yerleri bende bunu buldum:)
zeynom kendim bir an ablan sandım walla:))ama kız kardeşim yok ablam var.. bende aynıyım,ablama veya anneme gidince biraz fazla yesem yada wc olayını halledemesem hemen tartıda buluyorumm kendimi:)ve biri görecek diye ödüm kopuyor hatta oğlum rakamları harfleri vs..okumayı öğrendi dite çocuğun yanında bile tartılamaz oldum kilo aldığımdan bu yana60 olduğımı gördü sıpa,bana oooo anneeee sen çok büyümüşsün afferim sana kocaman olmuşsun dedi eşşek sıpası benden duyduğunu bana sattı ama iyi gelmedi bana bu laf:)))
ben 56-57 olduğum günleri çok özledim..bu gün kendi okuluma yeni gelen bi öğretmen arkadaşla konuşurken 56 kiloyum dedi..ne güzel inceciksin dedim içimdenama veremiyorumda işin kötüsü...
ve tüm zayıflamaya çalışan herkese tek tavsiyem şudur..kendi yaptığım bi hatayı söyliyeyim siz sakın yapmayın..
zayıflamak yada zayıf kalmak adına yediklerinizi iyice kısıtlamayın..ben şu aldığım 2-3 kiloyuu vermek içn nereden kısacağımı şaşırdım..sabah ekmek yemiyorum ekmeği kısayım,yağlı yemyorum yağı kısayım,fazla yemiyorum azaltayım...
çok düşük kalorili beslenerek vermeyin kilolarınızı..hareketi arttırın ve az az azaltın..ve çok aza indirgemeyin...sonra hep o rutinde gitmek gerekiyo,biraz ucu kaçınca hoop almaya başlıyorsunuz..toplamda bir yıldır çok spor yapamadım.fakat hareketli bi yaşamım var işimden dolayı..ama sporu kestim hoop artmaya başladı kilom..yediklerim artmadı aslında..yazın ufak tefek dondurmadır,meyvedir vs...ramazanda bile ekmek yemedm neredeyse..
nazlımın kahvaltısında 3 dilim ekmeği görünce sevindim gerçekten..sakın çok fazla azaltarak devam etmeyin..

ve yazdıklarımızın tamamından çıkan sonuç bizim gibi bünyeler hep azmı yiycek yaaa bak nazlı hafif tozutmuş almış,aebenim öyle,zeynom öyle,ben ,banu.....yani şu millet lüp lüp ne bulursa yutuyor hep çıtır hep çıtır...yada okuldan arkadaşları görüyorum bir tenefüs boş durmuyorlar yahu..her gün biri bişey yapıp getiriyor.börek çörek ,kurabiye ,pasta..her öğlen dışardan ne yesek nereye gitsek...yağlı yağlı ,mayonezli,ketçaplı...biz iki öğün canımızın istediğini yesek kilo olarak geri dönüş yapıyor..çıldırıciiiiiiiimmmmmmmm

Zeynom kiz masallah tatilin bizimki gibi ordan oraya uazayacak desene :)
Canim abartmazsan almazsin merak etme .... Zaten su gunlerde kacamdkli devam adiyorsun bunyen alisik . Alsanda sefan olsun nadil
Olsa donunce verirsin

Zilim canim benim bir an seni 90 olmus sandim amaninnnnn . Ama oglana cok guldum he ...

Zilim ben artik o tuzaga duuyorum bak tatiller baslamadan hatta ramazandan oncede 67 li kilolardaydim simdide kac tatil gecti . Cokta cis yedim ama bunye cisa alisinca yesrnde birden firlamiyor ..

Ama artik verme zamani tekrar diyete adrpte olucam vermem gereken biraz kilom daha var ...
Ayrica srnin boyunda bir hatunda 3 kilo cok gostermez zilim seninki bence psikolojik birazda ... Dusun ben 1.57 boyundayim 60 kiloda super oluyorum 38 nerdeyse sen1.80 boyla 60 da sikayetcisin .. Bence sen diyeti degilde sporu dusun . Bence seni rahatsiz eden kilon degil sporu biraktigin icin gevseyen vucudun oda sana cok kilo almis gibi hissrtiriyor .
Hadi pilatese ...

evet abla bünyem alıştı hafif kaçamaklılığa ama kilo almıyorum gerçekten, ama beni açık büfe olayı korkutuyor, ilk defa tatile gidiyoruz biz, balayına bile gidemedik, bu tatilde bedava olduğu için ve alanyadan bizin köye vasıta olduğu için yani yoksa nerdee, orada gözüm dönebilir çeşit çeşit yemeklerde bir de regl olayı var, köy desen akşam yemeği çok geç yeniliyor, birde köyün havası bir iştah açıyorki akıllara zarar, neyseki elma toplama zamanı olacak sanırım bol bol yeşil elma yeme fırsatım olur belki yırtarım

zilurti yok yahu öyle ancecik çıtıpıtılar dışarda iştahla yiyor ama evlerinde akıllarına yemek gelmiyor, ya da benim gördüğüm bütün zayıflar öyle,:)) dışarıda onları öyle görünce sanıryoruzki evde 3 öğün böyle şeyler yiyıorlarda kilo almıyorlar, yok yok yemiyorlar evde vallahi acıkmıyorlar bizim gibi:))

Cogu oyle zeynom ama bazi sanslilar var her ogun cok yeselerde kilo almayan . Onlar pankreas sanslilari :)
Canim simdiden iyi tatiller . Zeynom regl olacaksan gitmeden tampon al rahat edersin denizde havuzda ... Benimde bu yaz oyle denk geldi tamponla kurtardim ...
Ben acik ve tamiz havada ne kadar yesem Kilo yapmiyor cok ilginc ...
O zwman seni cok ozliycez yazma firsatin olmazmi oralardan , ne zaman donersinki ?

evet zeyno herzaman tatilde kilo alanlardanım malesef sanırım ömrümün sonuna kadar diyet yapıcam ve diyet modundan hiç çıkamıycam .

zilli sorma az bişey tozutsam bana + olarak dönüyor hemen meret . o yiyipte kilo almayan tiplerden biride benim kız kardeşim :)

abla kasımda gelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı, mersini çok özledim hem oralar ekim kasımda şahen olur, benim kız oynasın dursun istiyorum,
naz sen benden daha tecrübelisin şu diyet işlerinde ama akşam fındık ve sütle nasıl doyuyosun ya, ben ana öğünleri öyle yapamıyorum başım ağrıyor halsizleşiyorum,
bende iki gündür daha dikkatliyin hemen tartı da gösterdiyor zaten bakalım gitmeden bir kilo vereyimde bari:) dönüşüm muhteşem olmasın

KASIMA KADAR SENİ ÖZLİYCEZ DESENE ZEYNOM ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…