merhabalar, nasılsınız
zilügurti 180 boya 60 kilo mu??? sen bayaa mankensizn ozaman, ben senin yanında sanırım yusyuvarlak bişey kalırım:)9 valla süpersin ne güzel boy da var ben okadar boyu hiç tahmin etmiyordum, benim ablam 170 boyunda 55 kilo çok zayıf geliyor gözüme o bile, biriki kiloyu
takıntı yapmamak lazım ama
ablamda öyle, buraya geldiğinde
tartıya bile çıkmaz benim
yanımda sanki tartı 70 gösterek
gibi:))
naz sen kaç kilosun sanırım aynıyız seninle
aeben abla sen nasılsın, iyisin inşallah
ben 63,8 de takıldım biraydır hatta daha fazladır, eskisi kadar
kaçamaksız değilim ondan belki
yada havalar kötü pek dışarı
çıkamıyoruz ondan bilemiyorum
ama artık pilavın falan tadına
bakıp iki kaşık yer oldum, ama
bir akşam iki kaşık pilav
yediysem sonraki gün icabına
bakıyorum ne alıyorum ne olacak
Afiyet olsun nazlim starti vermissin ...
Cok guzel olmus spor isi nazlim ..
Bense bugun toparlanican biraz diyet adina takima yeni gelen arkadaslar bende etkilediler saggolsun onlari oyle gorunce ...
Nazlim takima bir bak istesen . Tekrar gelmeyi dusunmezmisin . Seni anliyorum ama takim eski takim deyil yeni arkadaslar var . Karar senin tabiki .
Cogu oyle zeynom ama bazi sanslilar var her ogun cok yeselerde kilo almayan . Onlar pankreas sanslilari :)evet abla bünyem alıştı hafif kaçamaklılığa ama kilo almıyorum gerçekten, ama beni açık büfe olayı korkutuyor, ilk defa tatile gidiyoruz biz, balayına bile gidemedik, bu tatilde bedava olduğu için ve alanyadan bizin köye vasıta olduğu için yani yoksa nerdee, orada gözüm dönebilir çeşit çeşit yemeklerde bir de regl olayı var,
köy desen akşam yemeği çok
geç yeniliyor, birde köyün havası
bir iştah açıyorki akıllara zarar,
neyseki elma toplama zamanı
olacak sanırım bol bol yeşil elma
yeme fırsatım olur belki yırtar
zilurti yok yahu öyle ancecik
çıtıpıtılar dışarda iştahla yiyor
ama evlerinde akıllarına yemek
gelmiyor, ya da benim gördüğüm
bütün zayıflar öyle,:)) dışarıda
onları öyle görünce sanıryoruzki
evde 3 öğün böyle şeyler
yiyıorlarda kilo almıyorlar, yok
yok yemiyorlar evde vallahi
acıkmıyorlar bizim gibi:))
naz tatilde alınıyor sanıırm, biz daha çıkmadık ama 10 gün sonra antalyaya bedava tatil fırsatımız var, bir arkadaşın tanıdğının otelinde, açık büfe bide, tam oazamanda regl olacağım, gidebilirsek tabi, kısmet olursa, oradanda köye gidecez, eşim bayramdan sonra dönecek biz kızımla kalacaz, köyden de mersine derken buraya dönüşte kaç kilo almış olacağım acaba
KASIMA KADAR SENİ ÖZLİYCEZ DESENE ZEYNOM ....abla kasımda gelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı, mersini çok özledim hem oralar ekim kasımda şahen olur, benim kız oynasın dursun istiyorum,
naz sen benden daha tecrübelisin şu diyet işlerinde ama akşam fındık ve sütle nasıl doyuyosun ya, ben ana öğünleri öyle yapamıyorum başım ağrıyor halsizleşiyorum,
bende iki gündür daha dikkatliyin hemen tartı da gösterdiyor zaten bakalım gitmeden bir kilo vereyimde bari:) dönüşüm muhteşem olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?