Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zeyno aslında hiç acıkmıyorum onları yediğimde spora gittiğim zamanlar hele sonrasında hiç açlık olmuyor. sanırım benim bünyem alıştı artık bu olaya .

offf ama tam diyete başladım dün sabahtan akşama kadar iyiydi ama akşam bozdum yine spora başlasamda onunla beraber akşam cozutma olasıkları ortadan kalkacak

Nazlim spordan sonra kansekeri dengede oluyor acikilmiyor canim ....

aebenim başşladım platese aplam..akşam bile yaptım,birazdan yine yapaağım..ve şu 2-3 kiloyu vermeden çocuk mocuk yapmıycam..(kaç kaç nereye kadar kaçacaksam:) bi yapçam diyorum bi kilo veriim öyle yapçam diyorum,bende sapıttım:))
akşam pilates yaparken video arızalı çıktı takıldı başa aldı vs..ama devamını kendim getirdim 45 dk'ya tamamladım..
okullar kırtasiye işleri derken gündüzde çok yoruluyorum yahu..birde çocuk yaparsam seneye 1.sınıf olacak ğluş,yandımki ne yandım...su içmeye fırsat bulamam herhalde ücretsiz izinde almassam..

zeynım tatile giidiyormuşsun cnm güle güle git,yawruyu hasta etmeden gel:)) (annemin biz her tatile giderken söylediği bi anasözü:) açık büfe tuzaklarına da çok düşme..ızgaralarla salatalarla geçiştir..açıkbüfeler iyi hoşta,otel yemekleri lezzetli olsun diye çok yağlı oluyor.salataların bile dibinde yağ gölü oluşuyor resmen:) elime taze bi ekmeğin köşesni alıp bandrmamak içinj zor sabrettim ben walla:)) ve kzıarma oluyor bi çok şey...aman dkkat et..gerçi sen kolay almıyor fakat kolay veriyorsun...

bende geçen yıla kadar bile kolay verirdim ama bu yıl nolduysa öyle olmuyor ...valla şu tiroidin falan b ayar yeri olsa gidip ayar yaptıracağım..harıl harıl çalışsın,yiyeyim yiyeyim kilo almıyayım..oh ne güzel olur...

dışarda yiyenler evde yemek yyapmıyormu yahu?nasıl almadan duruyorlar?walla benim bi ev arkadaşım vardı ünv.'de yatsam yere beni yiycek kız o derece yiyiyor ...ekmeği bölmeye bile uğraşmayıp bütün ekmeğin içine domates,salatalık,peynir,mayonez,patates kızartması ne bulursa dolduruyor ve 1 lt'lik kolayı bardağa bile koymadan hüsmen dayı gibi elinde bütün ekmekle yapışık yaşıyordu :)) evde kimseye ekmek bırakmazdı,kim ekmek arasa yok....
doy artık bi yaa...kıtlık getirdin eve diye kızıyorduk..yarım paket makarnayı haşlayıp ,yarım pakete yakın tereyağıyla soslayıp tek seferde bitiriyordu..onu gördükçe nevrimiz dönüyordu..ne zaman görsek elinde illa bişey yiyyor olurdu.sınav dönemleri o bütün ekmeğin içine yarım kavanoz nutellayı sürüp yerdi...
diğer ev arkadaşlarımız aldıklarını saklıyordu:)))odaları karınca bastığı olurdu sakladıkları şeyler yüzünden:))))
ama kız hep 46 kiloydu ,2 doğum yaptı hala aynı..hatta 45 kg:))

bizim gibi bünyeler onun yediğinin yarısını yese 110 kg oluruz kesin...valla şu tiroidin bi ayarı olsaydı keşke...hep fabrika ayarlarına döndürürdüm:))

ayy gene çok yazdım çizdim...sporumu yapayım...yiyemiyorum bari spor yapayım:))

Zilim onlar gercekden normal degil ama sunu bil bukafar cok yiyince biryeren ariza cikiyor sonunda .. Birde soyle bisi var bunye cokk yemeyede alisiyor . Bi kitspta sunu ukumustum , mahkumlara yediklerini iki katini veriyorlar 3-5 kilo sonradinda kilo almalari duruyor 2 kati yemelerone ragmen .. Yani bunye kendini buna gore ayarliyor senin bunye nasil az yemeye alisti ise cok yiyeninde bunyesi ona alisiyor .

Zilim 2. Cocuk icin bukadar dusunme su akar yolunu bulur , sen zaten kiloda almazsin hamisken ne diye 3 kilo icin erteliyorsun ...

ohh be 1 kg gitmiş:))
yarın geri gelmesinde
walla aplam bende tırsıyorum 2.çocuktan..baktıracak kimsemin olmayışıda ürkütüyor...ben hamiş olursamda diyet modundan çıkmam zaten korkudan...

çok yiyenlerin bünyeleride ona göre hızlı çalışıp yakıyor gerçekten abla..ben hep okuldada diyorum çok yiyenlere.siz benzinli arabasınız ben lpg'li diye..benim gibi azla metoyu çalıştıranlar biraz fazla yakıt alınca araba şaşırıyor nereye gideceğini
hep fazla yakıtla gidenlerde ,biraz az yakıt alınca hızlıca inmeye başlıyor kiloları
oğluma okul alışverişi yaptım bu gün.hepsini bulamadım br ksımınıda hafta soonu tamamlarım ama uçmuş gitniş herşey yaa... okulda mübarek bir tek ebemizin nikahı kaldı istemediği..simli-simsiz eva kağıdından ,6'lı koli bandına,100'lü poşet dosyadan,akrilik boyaya,4 top A4 kağıt,2 top renkli A4, renkli karton 30 adet,simli keçeli kalem,simsiz keçeli k,pastel 24'lü,guaj 12'li,parmak boyası,kuru boya 24'lü,suluboya,6 adet fırça extradan,oyun hamuru 8'li ,3 gözlü kalem kutu vs.. 5 yaş çocuğunun kullanamıyacağı ne varsa istemişler..sanırım okulun malzeme deposu boşaldı onu dolduracaklar..geçen yıldan 2 gözlü kalemlik vardı olmaz dedi öğrt.bi kalemlik 25 lira yahu insaf...ana okulunda 6 sınıf ve 100 çocuk var..milyon tane poşet dosyayı ne yapacaklar acaba? 50 kalem malzeme ve ekstradan 24'lü wc kağıdı-12'li kağıt havlu,12 adet ıslak mendil,6 adet pompalı sıvı sabun vs..vs...hepsinede marka belirtilmiş ve hepsi en pahalısı... valla biz 2 kişi çalışırken aidat (900tl)'la birlikte çökertecek yahu ...birde okul kıyafeti standart olsun dedik veliler olarak.serbest olmasın diye...veliler birbiriyle s..d..k yarışındalar ...şaştım kaldım..polodan okul eşofmanı bakalım okulunkileri almayalım diyenler vardı düşünün...terliyor ,okulda boyalar batırır vs..diye zaten 4 takım aldım okul formasını bile(60 tl'den 240 tl)...kırtasiye malzemelerinin bir kısmı bile 260 tl tuttu..sanırım 350 tl falan olacak toplamı...kitapları alınacak yarın 210 tl'ymiş.
dünden beri maaşımı harcadım valla ekim ayında ingilizce ve halk dansları kursunada 100 tl ödemeye başlayınca 1000 tl okul aidatı... hani bunun servisi...valla bi maaş ancak okula denk gelecek..allah çocuk okutan herkese kolaylık versin rabbim...iyiki diyorum eşime medikal dükkanı için çektiği kredi bitti..valla daha bu anasınıfı..seneye koleje gidecek bende doğurursam ücretsiz izne çıkarsam ..eşime allah güç kuvvet versin çalışsın...

banum 1.sınıftada böyle çok uzunmu liste cnm
hem nerelerdesin sen yahu?2.çocukla buraya nasıl vakit kalsın gerçi...Allah herkese kolaylık versin...zor işler...
nazlış oğluşunun en gzel dönemleri valla tadını çıkart cnm...

zilim seninki anasınıfınd amı ben 1. sınıfta sanıyordum cnm
benimkiler daha oryantasyon haftasında asıld ersler haftaya başlayacak bakalım

Zilim o nasil liste oyle tum kirtasiyeyi isteselerdi bari ...
Cocuk okutmak zor bizim bu sene inuversite ozel ,aylik bir maas oraya gidecek , rabbim yardimcimiz olsun ..

Banum nasil gidiyor okul cocuklar iyce alistimi ?

güneydınlar

ziligurti senin o arkadaş neymiş öyle ya, feci bir istisna, o kadar yenirmi okurken yoruldum, nasıl bir miğde varmış:)) hemde incecik şaka gibi,

bugün 63,3 geldim, bir 63 bir 64 derken iki ay geçti 63 ü kıramadım yerimde sayıryorum, 5 kiloyu nasıl vercem ben acep?

Hayirli cumalar kizlar ..

Benden bu hafta 700 gr gitti 66.5 oldum ...
Bunda erken yiyip ac yatmanin etkisi cok oldu ..

Zeynomnolsun dedimya seninki kacamakla kilo koruma donemi oldu ...
Zeynom aksamlari ac yatmayi denedinmi hic ?.. 6 gibi aksami yiyip sonrasinda hic bisi yememeyi ...

dün bu gün net yoktu sorun vardı sanırım,telden girmeyi hiç sevmiyorum.ne çok alışmışız san kendimi ıssız bi adada yalnız kalmış gibi hissetim walla.kaldıki tüm gün nette takılan biride değilim..ama yokluğu büyük eksiklik..

banum 1.sınıfa kaydettirmiştim sonra ani bi karar değişikliği yaptım anasınıfına kaydettirdim.yarış atı gibi oluyor çoocuklar..kuzum zaten 5 yaşında daha kıyamadım...seneye bi başlayınca zaten uzun yıllar bu yarışın içinde olacak çocuk..varsın zamanında başlasın dedim..bu yıl 3.yılı kreş okul derken...2 yaşı bitirdiğnden beri erken mesaide çocuk...

walla aebenim bizim okul listesini kim görse kırtasiyemi açıyorsun hayırdır diye soruyor..biz velilere bi marakası,bi tefi zor aldırıyoruz 5 tl falandır üstelik...
özel ünv.'de masraflıdır abla,allah kolaylık versin...

zeynom valla öyle bünyelerde vr yani,bizzat gördüm..biz o şanslı guruptan değiliz malesef..sen gene iyisin walla...ama aebenin dediği gibi erken ye akkşam yemeğini,bende geçen hafta 6'da yedim bi daha yemmedim öyle gitti 1 kg...

gönderdigin kreş normal kreş degil dimi zilim ? ondan bukadar çok şey istemişlerdir .. senin oglanın durumu malum ....
evet ent öylebir yer etmişki hayatımızda 1 günde olsa eksikligi hemen beli oluyor ....

yok abla devlete bağlı ama özel eğitim kurumu diye geçiyor..bakalımm hayırlsı artık...Rabbim herkesin çocuğuna hayırlı bir ders yılı geçirmeyi nasip etsin,zihin açıklığı versin...
bende çıkayım evden arabanın arkasına bagaj dolusu yığdım aldıklarımı,oğlumu okuldan almaya giderken onlarıda götreyim vereyim...bu arada k tuşum takılıyor basmıyor vs..kusura bakmayın..bazen kelimeler anlamsız çıkıyor...laptop eskidi galiba...

Bende bugun sabah kucuk kizi goturdum okula ilk gun servis yok malum ....
Carsambada arkadaslar gelecek . Hazir rlim degmisken oturma odasinin perdelerini yikadim ...

Selamlarrr herkese tekrar uzun bir aradan sonraaa
Bişey sorucam bikaç bişi okudum da internette kafam karıştı.. Kırmızı ve yeşil Mercimeği tüketmemiz serbest mi acaba ben şüpheye düştüm.. Ben zeytinyagıyla pişirip tüketiyordum ama içime bir şüphe düştü...

Evet canim baklagil yeniyor
montide fakat haftada 3 ogunu
pek gecmemek gerek .z, yagla pisirilir canim baklagil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…