abla kasımda gelmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı, mersini çok özledim hem oralar ekim kasımda şahen olur, benim kız oynasın dursun istiyorum,
naz sen benden daha tecrübelisin şu diyet işlerinde ama akşam fındık ve sütle nasıl doyuyosun ya, ben ana öğünleri öyle yapamıyorum başım ağrıyor halsizleşiyorum,
bende iki gündür daha dikkatliyin hemen tartı da gösterdiyor zaten bakalım gitmeden bir kilo vereyimde bari:) dönüşüm muhteşem olmasın
Nazlim spordan sonra kansekeri dengede oluyor acikilmiyor canim ....zeyno aslında hiç acıkmıyorum onları yediğimde spora gittiğim zamanlar hele sonrasında hiç açlık olmuyor. sanırım benim bünyem alıştı artık bu olaya .
offf ama tam diyete başladım dün sabahtan akşama kadar iyiydi ama akşam bozdum yine spora başlasamda onunla beraber akşam cozutma olasıkları ortadan
kalkacak
Zeynomnolsun dedimya seninki kacamakla kilo koruma donemi oldu ...güneydınlar
ziligurti senin o arkadaş neymiş öyle ya, feci bir istisna, o kadar yenirmi okurken yoruldum, nasıl bir miğde varmış:)) hemde incecik şaka gibi,
bugün 63,3 geldim, bir 63 bir 64 derken iki ay geçti 63 ü kıramadım yerimde sayıryorum,
5 kiloyu nasıl vercem ben acep?
gönderdigin kreş normal kreş degil dimi zilim ? ondan bukadar çok şey istemişlerdir .. senin oglanın durumu malum ....dün bu gün net yoktu sorun vardı sanırım,telden girmeyi hiç sevmiyorum.ne çok alışmışız san kendimi ıssız bi adada yalnız kalmış gibi hissetim walla.kaldıki tüm gün nette takılan biride değilim..ama yokluğu büyük eksiklik..
banum 1.sınıfa kaydettirmiştim sonra ani bi karar değişikliği yaptım anasınıfına kaydettirdim.yarış atı gibi oluyor çoocuklar..kuzum zaten 5 yaşında daha kıyamadım...seneye bi başlayınca zaten uzun yıllar bu yarışın içinde olacak çocuk..varsın zamanında başlasın dedim..bu yıl 3.yılı kreş okul derken...2 yaşı bitirdiğnden beri erken mesaide çocuk...
walla aebenim bizim okul listesini kim görse kırtasiyemi açıyorsun hayırdır diye soruyor..biz velilere bi marakası,bi tefi zor aldırıyoruz 5 tl falandır üstelik...
özel ünv.'de masraflıdır abla,allah kolaylık versin...
zeynom valla öyle bünyelerde vr yani,bizzat gördüm..biz o şanslı guruptan değiliz malesef..sen gene iyisin walla...ama aebenin dediği gibi erken ye akkşam yemeğini,bende geçen hafta 6'da yedim bi daha yemmedim öyle gitti 1 kg...
Evet canim baklagil yeniyorSelamlarrr herkese tekrar uzun bir aradan sonraaa
Bişey sorucam bikaç bişi okudum da internette kafam karıştı.. Kırmızı ve yeşil Mercimeği tüketmemiz serbest mi acaba ben şüpheye düştüm.. Ben zeytinyagıyla pişirip tüketiyordum ama içime bir şüphe düştü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?