Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

naz canım dogru linki kopyaladın mı ?
imza seçenekleirne tıkla ön izleme yap anlarsın zaten

sen ve rbilgileirni ben sana dogru linki kopyalayım buradan al imzaya yapıştırrr

Halletinizmi kizlar çizelgeyi ??
Banusum yardımcı olmus .
Nazlisim çizelge icinde olsa seni burda gormek guzel . Ne zaman donuyorsun sahalara ... Gecengun nuro eski 6. Takımdan takımlara başvurmuştu oda anne artik :))

Okular açılsın diyet I'sini sikilastiracagim kizlar olmuyor boyle arafta

Selam eddoras abla aşağıda seni goruyorum .

Halletinizmi kizlar çizelgeyi ??
Banusum yardımcı olmus .
Nazlisim çizelge icinde olsa seni burda gormek guzel . Ne zaman donuyorsun sahalara ... Gecengun nuro eski 6. Takımdan takımlara başvurmuştu oda anne artik :))

ben bugünden itibaren başladım abla montiye artık menülerimi tekrar yazıcam İNŞALLAH . nuraya maşallah 2 evlat sahibi oldu oldu şimdi bir oğluşu bide kızçesi var :)

aebenim yok aplam tatile gitmedim.sık sık kk'ya girdim baktım ama bi kişi bile gelmemiş,yazmamış.kendim yazıp kendim okumayayım diye bişey yazamadım bende:)
herkes girsin yazsın yahu..yoksa sayfa kaçıncı sayfalara geriliyor...
banum karatay yapıyorsun sanırım,nasıl gidiyor?
nazlı sanada tatil yaramadı galiba..bana her yıl hiç ket vurmayan tatiller bu yıl çarptı geçti.belim bacaklarım kalınlaştı gibi...2 kiloda aldım(hamile kalmayı planlıyorum,kalmadanda eski halimden bile incelmek istiyoruuuum(... beni sporsuz yaşamak bu hale getirdi.bir haftadır her akşam çıkıp yürüyorum ama bu evimizin etrafında çokta yürünecek alan yok.yamaçlık her yanı..koşu bandımı bi arkadaşa vermiştim oda sağolsun bozmuş...astarı yüzünden pahalıya maloolacakmış istersen yenisini alırım dedi.nasıl evet diyeyim.oda gitti yani..şimdi yenisi almaya valla yüzüm tutmuyor.eşim akşam al yenisini netten dedi .alıcam bir iki binip onuda bırakacağım diye utandım artık..çok sıkılıyorum onun üstünde yürürken ..eskisi gibi istikrarlıda değilim işin kötü tarafı..eskiden 100 gr'cık alsam dnya başıma yıkılmış gibi hemen icabına bakardım.şimdi ne yapsam veremiycem gibi bi düşünceye kapıldım.offf....çok sinir bozucu bişey..eski evin orası tam yürüyüş yolunun üstündeydi.arkadaşta vardı apartmanda her akşamüstü çıkardık.şimdi hiç kimse yok.yalnız çıkıncada yürünecek yer yok..yinede çıkıyorum bi haftadır.okullar açılınca tempom artar bari...
yeme içme olayını abartarak almadım zaten bu 2 kiloyu..(tabi arada annemlere tatile gidince dondurmadır ufak tefek kaçamaklardır oldu)ama hareketsizlikten aldım ...bu gün ayran çorbası yaptım bakalım..gerçi bi şeftali yedim.eşimin dürümündende iki ısırık aldım öğlen..yani sanırım tehlike çanları iyice çalmadan ben alarma geçemiycem...biri beni sarsmalı....sopalamalı hatta..ben kilo aldığımdan ziyade kendime kızıyorum..ben acaip kurallı,dirençli biriyken nasıl böyle saldım kendimi..
eşiminde bunda biraz payı var sanırım.yıllık izni pazartesi bitiyor.işe başlasada şu durmadan atıştırıp yan gelip yatmaları bitse..oğlumla ikisi akşama kadar o kanepeden o koltuğa geçip kurabiye,meyvemısır patlağı,çerez ıvır zıvır hep tıkınıp tavla,satranç,jenga vs..oynuyorlar..akşam akşam elmalı kurabiye istiyorlar .akşam resmen nefis mücadelesi verdim ama 1 kurabiye yedim gece gece..yenildim yani nefsime..eskiden olsa hayatta yemezdim..evde sürekli otursam bende kuralsızlaşacağım sanırım..
offf günah çıkartır gibi hissetim kendimi.tövbe yarabbim...yazdım rahatladım yani:))
sizlerde ne var ne yok bacılar?

zilim mrb cnmm

demek yeni bebek düşünüyorsun hayılısı olsun inş, bende bu ay hapa başladım yoksa yine bir kaçak olmasın hamilelik filand aüdşünmüyorum çocukla rokula başlıycak vs..

zilim senin kilon ve boyun kaçtı şimdiki aparmanda 170 boyunda 54 kilo bir arkadaş var amn bir dikkat pür dikkkat ama bu konuda biraz opsesif olmuş..ben okadar zayıf olsam kenimi kasmazdım gerçi hep o yzüdne bu haldeyim ya neyse..

koşu bandına gelincede ben öyle birşey yapsam şahsen sormadan gider alırdım bir bant,
bebekte olursa çok ihtiyacın olcak zilim bende sevmiyorum evde sporu ama benimd eevmin etrafınd ayok malesef
evdeki bir aletide 40 dk yada 30dk bile yapmaktan acizim yani . ama bir yürüyüş parkuru olsa idyorum giysem ayakkabımı taksam müzigimi ohh

2 kilo hemen gider takma ama ben snei anladım eski iradem yok diyorusn ben onu uzun zmandır yaşıyorum..
karatay iyi gidiyor cnm 4. haftam ilk iki hafta iyi veridm ikinci hafta 200 gr veridm
bu haftada 600 gr artıdayım ama regli artısıdır büyük ihtimal takılmıyorum
karatayı sevdim montiden sonra en sevdigim diyet oldu

ben bugünden itibaren başladım abla montiye artık menülerimi tekrar yazıcam İNŞALLAH . nuraya maşallah 2 evlat sahibi oldu oldu şimdi bir oğluşu bide kızçesi var :)
bekliyoruz nazlım menülerini......
evet ya bir zamanlar yanip tutuşuyordu bir kız diye .rabbım gönlüne göre vermiş hemde fazlasıyla bide oglan vermiş

sen şikayetçisin ama ben bu halini çok sevdim zilim ciddiyim bak . biraz relaks ol canım böyle oh sefan olsun ne güzel eşinle çoçugunla ne güzel işte .. dert etme 2 kiloyu yarın okullar açılınca kendiliginden gider .. ama spora gelince haklısın sporsuz olmasın kimse .. yürüyüş bandınıda boş ver, platese başla sen en yisi o hemde yer kaplamaıyor hemde para verip almak gerekmiyor .

regl şişkinligidir banum olur arada devam et sen ...

kızlar bana gelince nerden baksam 1-2 aydır diyet yapmıyorum adam akıllı . tatilden tatile derken diyet yok ama abartmadım hiç ,kontrollu gidiyorum ve şükür kilo almıyorum ... okullar açılsın eski halime dönerim inşallah ...
kilomda bu sabah 67 2. dü ...

zeynom sen nasılsın epeydir sende yoksun ?

kızlar ben ayseli çok merak ediyorum ..

aeben ablacığım nasılsın? Ne güzel iraden sayesinde kilo almıyorsun tatilde bile Ben de banu gibi karataya başlayanlardanım.3.haftam ilk iki hafta gitti ama kaçamak yapmadığım halde 3.hafta +lara geçti anlamadım Neyse kk ya takılıp montiye uğramamak olmazdı.Aeben ablacım seni kocaman öpüyorum

Eminem hos geldin .. Canim nw diyet yaparsan yap bizide ihmel etme biliyorsun burda sedece diyet icin yokuz ...
Bekleriz ....

Tunaydin hanimlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…