Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slmlar herkese

1 haftadır yoktum topik hala aynı sayfada kalmış yahu:44: yazın çizin azıcık,nerde hareket orda bereket....

ben tatilde yedim,içtim,gezdim,tozdum,düğün dernek ,çarşı pazar ne varsa yaptım yani:)) ama kilo almadan geldim..hemde çok dikkat etmediğim halde..çünki düğünlerde yemesen ayıp kaçıyor,mecbur yedik.ertesi günde komşu düğünü vardı ordada yedim,içtim...valla mide fesadı geçirmeden geldiğime şükür ediyorum..çünki ben tatlıyı,tuzluyu,yağlıyı vs..hepsini aynı anda yiyemem normalde ama düğünlerde ayranı,yemeği,pilavı,tatlısı,helvası vs..hepsi aynı anda geliyor..midem resmen sirke küpüne döndü:))

bu gün sabahtan geldik oğlumla.valiz boşalt,çamaşırları yıkat-as..ayakkabıları-abiyeleri-alışverişleri çekmece -dolaplara yerleştir..yemek yap derken bu saat oldu walla...yatıp uyumadan dinlenemiycem sanırım...

aebenim kızının sınav sonucu nasıl aplam?

herkes iyidir umarım....kaçtım ben

Selamlar ...

Annemler var on gundur gelemedim zilim :))) ama bizin kizlarda yuazmamis (.

Tatile gitmissin ne guzel :))

Annemler biraz daha burdalar . Diyet yapmiyorum o yuzden ....

Zeynom sen nasilsin ?

Sinavlar fena degildi zeynom ve zilim . Sonuc iyi olur insallah ..ay basinda acikanir sanirim sonuclar . Hayirlisi bakalim .....
Zeynom diyetin nasil biz yazmayinca sende yazmamissin ...

Eddaras abla seyda coskun diyeti zor bayav yahu . Menuler kus kadar doyabiliyorsan surun yok :) durumdan bizide haberdar et ...

Gelmaye calisirim gene bu hafta hidecek annemler ...

burdayımmmmnasılsın zilim tatiller, düügn , alışverişşşş
okudum senii güzel geçiyordur tatil inşş cnmm

merhaba arkadaşlar, abla iyiyim burada sen nasılsın iyisin umarım

yarın annem gelecek, perşembe günü sabah ameliyat olacak benim kız, o gece hastanede yatacağız, sabah temizlik işlerini yapıyorum sonra park sonra kızı uyut, akşam yemeğini hazırla sonra ye sonra hoop akşam gezmesi derken günleri bitiriyoruz, koltuk silmekten cam silmekten mutfak dolabı vs.. derken epey spor yapıyorum:))annem yabancı değil ama belki kaynana da kalır diyerekten temizliği abarttım azcık, gerçi benim kaynana kalmaz yatıya sabah gelir akşam gider ama olsun, zaten temzilik dayanmıyor ya koltuklar yine oldu boya izi, dolaplar parmak izi, bu böyle bir kısırdöngü:))

yakın bir arkadaşımın 1,5 yaşındaki kızı 37 derece ateşle havale geçirdi çok kötü oldum ya bu yıl çok hastalanmıştı okadar yüksek ateş yaşadı havale geçirmedi şimdi 37 dereceyle soğuk havale geçirmiş çok üzüldük, benim kızında ameliyatı biran önce gelsin geçsin de ateş görmeyelim artık ya hiçbir çocuk görmesin,

slmlar hepinize..

walla topik ıssız sessiz hiç iyi gelmiyor bana yahu...

banum başka topiklerdemisin cnm,hiç bakamıyorumda ...nerdeyseniz gelin burayada yazın azıcık yahu...

zeynom işlerinde kolay gelsin cnm,yawrunun ameliyatıda kolay geçer inşallah.rabbim şifalar versin kızına ve bütün çocuklara..kimseyi yawrusuyla sınamasın mevlam..

sıcak havaleden korkmayın 5.yaşından sonra geçirmiyor zeten çocuklar ve sıcak havale sekel bırakmaz vücutta demişti bize çocuk prof'u..

soğuk havale ciddi anlamda korkutucuymuş..vücutta sekel bırakma olasılığı yüksekmiş..inşallah arkadaşının evladındada bişey yoktur ileriye yönelik..

bende evi köşe bucak geçtim bu gün bir kez daha..evde oluncada zor yahu,okul varken tatil isterim,tatilde işsizmişim ,bomboşmuşum gibi iş bulmaya çalışırım kendime...

pilates yaptım bu gün..dünde yürümüştüm..şimdide çıkıp biraz temiz havadan istifade edeyim ,yürüyeyim biraz..

catherina ve diyar nerde yine yahu?

slm kızlar iyi geceler hepinize

masumm canım nasılsın

hipoglisemi topiğinde gezerken aebenin yazdıkları dikkatimi çekti ve buralara kadar geldim.

öncesinde de diyet topiğindeydim ama kılo veremedikçe utanıyordum kendimden.
oysa hipoglisemiden çekiyormuşum.

şimdi hastalığımı biliyorum ama dikkat edemedim. ve bugün çok kötü bir kriz geçirdim.

şimdi kaç saattir internette takılıyorum. okumakla hallolmuyor ama
hayatıma çeki düzen vermek için belki beni motive eder diyorum.

çok sıkıntım var şu an kızlar.

daha sonra yine yazarım size. yaz günlerindde topikler ıssızlaşıyor.
herkese hayırlı geceler

Gunaydin .

Zeynom ameliyat yakinmis rabbim sifasini versin insallah kuzunun . Annenlerde geliyormus oh ne guzel .

Zilim inan firsat buldukca gelmeye calisiyorum . Pc elime almayali 2 hafta oldu teldende ancak bu kadar .

Yeni arkadas gelmis hosgelmis .
Canim hipon varsa tek care gl endeksine yonelik beslenme .
Keske hep oyle beslenebilsek ama nafia tadiyoruz iste .
Herzaman bekleriz ..

Zilin banum ve nazlim diger topige yaziyor cadilarda burda kimse yok diye yazmayi aksatiyorlar sanirim :))

günaydınnnnn

zilim geldim cnm ya sorma bend iger yerede giremiyorum pek , vucudumd abirşeyler çıkıyor
durmadna kaşınıyorum. kuru fasulye gbi kırmızı kırmızı oluyor..
önce aile merkezine gittim bir ilaç veridler ama kesmedi.
yumurtadan mı diyorum ama umaırmd degildir dün bi hastaneye gittim tahlili filan
üretiker çıktı sonuç...(

hedeka slm cnm biz sneinle hangi topikte yazışıyorduk?? hatırlayamadımm

günaydınlar herkese nasılsınız dünkü raporumu yazayım hemen aeben ablacığım kızma burayada yazacağım artık .

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe domates çorbası
5 yemek kaşığı orman kebabı ( sadece etleri yedim )

ara
1 kutu ayran

akşam
1 kutu süt

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş
1 saat plates

Banu aci eksi vede yumurtayi kes bakalum bir hafta degisiklik olacakmi .
Bence strestende olabilir . Esimdede oluyor butur seyler .
Gecmis olsun .

yumurta dün yemeidm sabah azck bacagımda oldu geçti ,stresten büyük hitimalle

banum çok geçmiş olsun cnm...
ürtiker bende olmuştum..tamda kuzenimin sünnet günüydü..ben konservatuvar son sınıftaydım,sınavlar vs..acaip stresliydim ..her tarafm krmzı krmzı para para kabardı.aldğım kıyafet asklıydı..allahm ne fondöten ne pudra kapatamadı o kırmızılıkları..gören nooldu sana diye sordu durdu daha düğüne gitmeden..boynum, kollarım ,omuzlarım her yerim.....düğün için koştura koştura başka elbise almştım kollu ve yakası daha kapalı bişey...

normaldede cildim çok hassastır zaten..arada buna benzer şeyler yaşarım bende...polen,toz ıvır zvır her şeye tepki veren bi cildim var..oğlumda bana benzemiş maledef..bu arada klavyede ı tuşu ağırlaşmş basmyor çok bastrmaynca:))

bende gidip pilatesimi yapaym bari..sonrada duş alır ,oğlumu parka götrürüm....

iyi akşamlar..

annemler gitti bugun . küçük kız ve oglanda onlarla gitti evde büyük kızım ve ben kaldık . eşimi saymazsak tabi

zeynom ne yaptın amaliyat oldumu yavrun ?

banum sen nası oldun ?

zilim tatilin tadını çıkarıyorsun

Selam kızlarrr

valla hep burda görmek sizi ne güzelll:)) Aeben ablam, zili, banu, naz nasılsınız?

Size güzel haber vermek için yaazıyorum paylaşmak istedim..

Ben Hamileyim..Çok yeni daha 2. transferimiz tuttu çok şükürler olsun..

İnşallah sonu gelir Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin inşalalhh.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın..
Biz çok bekledik ben halen inanamıyorum çok şaşkınım..

neslihan senin yazını görünce açmadan hamilemi acaba dedim.
çok sevindim cnm allahh kucagına almayı nasip etsin. darısı olmayanlara olsun inşş

bu çok güzel bir haber neslihan inan çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım

süper haber neslişim rabbım sagsaglım dogumunuda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…