- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bu çiçekler size balkonumdanEki Görüntüle 1170913 Eki Görüntüle 1170915 Eki Görüntüle 1170916 Eki Görüntüle 1170919 Eki Görüntüle 1170923
çok güzeller ablam
nasılsın ablacım çocuklar nasıl?
benim son 13 günüm inşallah 2. oğluşumun gelmesine
Selam kızlarrr
valla hep burda görmek sizi ne güzelll:)) Aeben ablam, zili, banu, naz nasılsınız?
Size güzel haber vermek için yaazıyorum paylaşmak istedim..
Ben Hamileyim..Çok yeni daha 2. transferimiz tuttu çok şükürler olsun..
İnşallah sonu gelir Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin inşalalhh.Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın..
Biz çok bekledik ben halen inanamıyorum çok şaşkınım..
Elifcim buralardamıydın sen ne güzel supriz ikinci bebis gelmek üzereymis hayirla saglikla kavuşun inş.çok güzeller ablam
nasılsın ablacım çocuklar nasıl?
benim son 13 günüm inşallah 2. oğluşumun gelmesine
Elifcim buralardamıydın sen ne güzel supriz ikinci bebis gelmek üzereymis hayirla saglikla kavuşun inş.
evet onlar dolma biber .sivri biberde var hatta fasulyede dur duryorsa o resimleride kayayımiyi hafta sonları herkese
zeynom hayırlısı olsun,olmadığındada vardır bir hayır cnm.
ramazanınız iyi gidiyordur inşallah..rabbimm kolayını veriyor şükürler olsun..hava serinledi ..:)
evin işleri beni bekleryavaş yavaş yapayım..temzikliğe gelen adında oruçluymuş gelirim dedi kıyamedım..eziyetmiş gibime geldi..kendim yavaş yavaş yapçam artık ,olduğu kadar...
akşam iftarda bi küçükk kase çorbadan hemen sonra bi küçük dondurma yedim..midemi üşütttü sanırım boş mideyle olunca..eşimde yoktu sabah geldi şehir dışındaydı..miidem bozuldu,tansiyonum düştüü 9-7'lere ...titredimm ve durmadan istifra ettim,bağırsaklarım bozuldu vs..vs..ayata duramadım.oğlumun ödü koptu ,sapsarıydım..lavaboya emeleyerek gittim hiç bu kadar kötü olmamışştım..daha 10'da uyuduk geçsin diye..sahura geçmişti neyseki..bu gün tutacaktım ama olmadı..regl oldum sabah
aebenim sakksılarındailer dolma biber değilmi aplam?çokk güzel görünüyorlar valla..sayfa açılır açılmaz onlar görünüyor..harika...
günaydın , iyi haftalar olsun inşşşş , yogun ve yorgun başladım haftayaa
ziligurti canım kulakta sıvı birikimi bizdede var, tüp takılabilir ama kendiliğinden geçip hastalıkla tekrarlıyor bu durum, çok hastalanan çocuklarda olağan bir durum yani ama zamanla geçiyormuş çoğunluğu, bir de gece terlemeleri geniz eti büyüklüğünden de oluyor muhtemeln ondandır çocuğun terlemeleri, kreşle birlikte bir yıl hep hasta olunması normalmiş ama sürekli antibiyotik de çocuğuna hiç iyi değil tabi, off valla biran önce büyüsünler de aşklarıyla falan uğraşsak:))) böyle sağlık sorunları çok yıpranıyor insan
ablacım valla bana az gibi geldi cidden ama özel durum insan kendi vücudunu tanır, ben mesela süt kilo aldırıyor ve çok rahatsız ediyor, akşam yemesem bir kutu süt içsem biliyorum veremem, ama yoğurt öyle yapmıyor bana, abla valla d vitamini ve çinko dışındakiler çıktı dün sonucu, normal gözüküyor, b12 alt sınırda ama normal sayılıyor, bağışıklık testeleride düşük ama normal alt sınırda, crp yüksek tabi hala girp olduğu için valla bilemedik
bugünde bezini çıkardık bugün doğumgnü burada kızımın:)) bezi çıkardık ama lazımlığa yapmıyor peçeteleri yırtıp lazımlığa atıyor anne çiş yaptım diyor baya bay çiş diyor dalga geçiyor benimle sıpa:)) yani çiş temizlemekle meşgülüm halı koltuk heryer çişşş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?