Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzeller ablam

nasılsın ablacım çocuklar nasıl?

benim son 13 günüm inşallah 2. oğluşumun gelmesine

hamdolsun elifim iyiyiz şükür ... seninde iyi olmana sevindim

günün az kalmış , saglıla kucagına al inşallah ... darısı annelige özlem duyan tüm bayanlara .

slmlar herkese..
tüm müslüman aleminin ve sizin ramazanınız mübarek olsun..hayırlara vesile olur inşallah..evlerinizden sofralarınızdan bereket eksik olmasın...

neslihancım 2 gece önce kk'ya baktım tam yatmaya giderken aklıma geldin vallahi cnm..acaba ne yaptı,bebiş varmı diye?olsa gelir yazardı diye geçirdim içimden ...varmış:) çok sevindim gerçekten...rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın inşallah canım..
isteyen herkesede nasip etsin inşallah annelik duygusunu yaşamayı...(belki bende yaparım bi ara canım bebek istiyorda bakmak yada baktırmak sıkıntı oluyor diye hep öteliyorum...oğlumunda kardeşsiz kalmasını hiç istemiyorum,ne yapacağımı bilemez haldeyim yani...vicdan-mantık girdabında kaybolmaya az kaldı:)

aebenim balkonun süper ablacım..benimde terasımda acı biberlerim var çiçek saksılarında,çilekler, biberiye,bir kaçta çiçek..isimlerini tam bilmiyorum..(öğr.gününde gelenler) ama onlara karşı kendimi acaip sorumlu hissediyorum ve oğluma bakar gibi onlarada bakıyorum,seviyorumbiberleri koparmaya kyamıyorum walla.oğlumda çileklerini suluyor,topluyor yiyiyor:))azıcık bahçemz olsa ne güzel olur....

Hayırlı ramazanlar dilerim

ramazanın ilk günü .. özlemişim gerçekden ramazanı .. her yıl daha br özlemle bekler oldum mübarek ayı

kızlar ün. sınavı sonuçları açıklandı ... kızım puanı güzel geçen seneden daha iyi . 55 binle 60 bin arsında sıralaması ... tam istegi yerde tob'da mimarlıktı oda 51 inle alıyordu orası olmazz sanırım .hayırlısı olsun bakalım ....

merhaba herkese

inşallah olur abla puan işlerine belli oolmaz

kızım ameliyattan bir gün önce girp oldu ameliyat erteledi doktor hatta bu sabah gene gittik doktora bazı vitamin değerleri için özellikle d vitamini ve b12 için çok pahalı tuttu pazartesi devlette yaptıracağım, normalde kışın grip olur üstne hemen kendi hastalığı başlardı ikidir öyle olmuyor çok güneşe çıkarmıştım ondan mı oldu bilmiyoruz ama aklımda kalmasın testlerini yaptırayım diyorum, belkide kızımın ameliyattan bir gün önce grip olmasında vardır bir hayır, doktor zaten bir haftadan önce ameliyat omaz diyor hatta birkaç ay bekleyelim belki ateş araları açılacaktır gibi bişeyler dedi bizim hepten kafa karıştı,

buarada 65 im:)))

Zeynom bundada bir hayir vardir canim . Rabbim hakinizda hayirlisini versin insallah .

iyi hafta sonları herkese

zeynom hayırlısı olsun,olmadığındada vardır bir hayır cnm.

ramazanınız iyi gidiyordur inşallah..rabbimm kolayını veriyor şükürler olsun..hava serinledi ..:)

evin işleri beni bekler yavaş yavaş yapayım..temzikliğe gelen adında oruçluymuş gelirim dedi kıyamedım..eziyetmiş gibime geldi..kendim yavaş yavaş yapçam artık ,olduğu kadar...

akşam iftarda bi küçükk kase çorbadan hemen sonra bi küçük dondurma yedim..midemi üşütttü sanırım boş mideyle olunca..eşimde yoktu sabah geldi şehir dışındaydı..miidem bozuldu,tansiyonum düştüü 9-7'lere ...titredimm ve durmadan istifra ettim,bağırsaklarım bozuldu vs..vs..ayata duramadım.oğlumun ödü koptu ,sapsarıydım..lavaboya emeleyerek gittim hiç bu kadar kötü olmamışştım..daha 10'da uyuduk geçsin diye..sahura geçmişti neyseki..bu gün tutacaktım ama olmadı..regl oldum sabah

aebenim sakksılarındailer dolma biber değilmi aplam?çokk güzel görünüyorlar valla..sayfa açılır açılmaz onlar görünüyor..harika...

evet onlar dolma biber .sivri biberde var hatta fasulyede dur duryorsa o resimleride kayayım . zilim bende bu sene ögrendim balkonda fasulye çok güzel oluyor .. gecen yıl bir abla demişti 8 kök fasulyem vardı 3.4. poşet dolaba afasulye koydum demişti gerçekdende güzel döl veriyor .

Eklentiler

• $IMG_1628.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 69
zilim geçmiş olsun .kız zaten hassas bünyen bide aç karna dondurmamı yedin onunla geçmiş olsun bakalım ... Allah kabul etsin orucunu

zeynom kilolarda girmiş
kuzucuk nasıl gribi geçtimi?

menümü yazayım ama monti menüsü degil okuyanların kafası karışmasın

İftar menum ;

2hurma
1 kp. Corba .
1tb ; bulgur pilavi ve etli patlican .
Coban salata . Ayran .
Az karpuz .

sahur menüm .

2 dl tb. ekmek
1 hş yumurta ..
peynir .sögüş .
maydonoz ..
1 çatalda karpuz ..

günaydın , iyi haftalar olsun inşşşş , yogun ve yorgun başladım haftayaa

ziligurti çok geçmiş olsun

aeben abla nekadar az yiyorsun, gerçi hava sıcak ondandır belkide, Allah kabul etsin ocunuzu,

sabah aaraştırma hastanesine gittim bahsettiğim vitamin testleri için kızım aç karnına olmalıydı bende bişey yiyemedim haliyle hastane çok kalabalık benim kız acıktım diye ağlıyor sıra gelmiyor falan, kan vermek ayrı bir olay 3 hemşire tuttu öyle alında yavrum çok ağladı, sonra 11 gibi miğdeye yemek girdide rahatladı kuzum orada oynadı çocuklarla sonra parka götürdüm tek başına orda oynadı eve 12 yi geçiyordu girdik ben anca kahvaltı ettim valla beynim döndü sıcakta kucakta çocuk iki vasıta değiştir hastaneye gitmek için derken eşim oruçlu akşam iftara ne yapsam diye düşünüyırum şimdi :))))

slmlr hepinize bacılar

zeynom kolay gelsin cnm,hastane ve çocuk olayı son derece insanı geren ve yıpratan bi durum..bende çarşamba sabahı oğlumu bademcik-genizeti-ve kulak tüpü için kontrole götüreceğim.kreşe ilk başladığı yıl(geçen sene)çok hasta oldu yazmıştım hatırlarsan..onların bir kalıntısı olarak kulaklarında çok minik bir işitme kaybı oluşmuş..çocuğun farkedemeyeceği boyutta dedi dr..ama o sıvı orda kalmaya devam ederse ilerleyen yaşlarda 30'lu yaşlarında kendisinin de farkedeceği boyuta gelebilirmiş.kulaklara tüp atalım 1 yılda kendiliğinden düşer zaten anlamaz bile dedi..o sıvıyı o tüpler atacakmış.
genizetleri normalde büyükmüş zaten,boğalzarda çok sık enfeksiyon geçirmekten bademcikler gitmiş büyük ihtimal dedi..götürdüğümde hafif şiştiler o sebeple antibiotik vermişti o bitti şimdi inmiş hallerinede bakıp gerekli görürse komplike bir ameliyat yapacak( olum 5 yaşında oldu neredeyse ama dondurma yemişliği yok desem yeridir..bir kez azıcık yalasa ardından sıcağa yakın sular içer bardak bardak yawrum..ama genede o bademciklerin şişmesini engelleyemeyiz..arabada yanarız klima açamayız..bu seferde şıpır şıpr terler indiği gibi yya sarıp sarmalarız içeri getrene kadar..yada arabada soyar giydirir öylle indirirz avm falan gideceksek..bayağı bildiğin ezyet yani çocuğada bizede..alem bebeklerine bu kadar titizlenmez..bizim en ufak bişeyde bademcikler balon gibi şişer taş gibi olur iltihaplanır..koca çocuk 1 yaşında bebeklerin elinde dondurma görünce arkasına dönüp dönüp bakıyor,bana soruyor ben ne zaman yiycem havalar çok sıcak olmadımı daha diye( walla olsunda rahatlasın bizde rahat edelim diye bakıyorum artık..genizetinden dolayı mı yoksa babasına çektiği içinmi bilmiyorum çokta tarliyor ..sabaha kadar kalkıp kalkıp üstünü değiştiriyorum..yastıklar bile göl gibi..bir gecede 3 yastık değiştirip sabah hepsini kurutuyorum...bakalım bize ne diycek dr..:44:

banum yoğunsun sanırım cnm,kolay gelsin..

aebenim çocuklar olmayınca ev boş kalmıştır,pek iiyi gelmez ama kafa dinle biraz:)

Gunaydin .

Zeynom benim kucuk kiz bile kan aldirmayi istemezken senin yavruya ne diycen . Ah ah bizlerde cok gecirdik o anlatigin durumlari :) tahliler istedigin gibi olur insallah ..
Menum azmi ! Anacim bende cok yemisim diyorum :) zeynom bende hipoglisemi var orucda yedigim depoya gider . Vermek zorda almasam bari .

Zilim yahu madem bu halde cocuk bence Gec bile kalmissin bademcikleri aldirmaya sanada onada eziyet

günaydınnn

geçmiş olsun kızlar, zilim ay sonu malum yogun biraz ama çok hastayım bende
regli oldum birde grip bogazım şiişti çok fenayım bugünde daha salı haftanın bitmesine çok var

geçmiş olsun yavruşa bu arada bizimde yan binaya market açıldı çocukalr gidip gidip sürekli dondurma alıp yiyorlar
benimkilerde bakıyor öyle ama bende korkuyorum dondurmadan çok nadir yediriyorum
ama o çocukalr nasıl hasta olmuyor anlamıyorum ya birde yeidkleir şeyler buzlu gibi böyle tuhaf bişiyler, bride bütütün çocukal rdışarda alıp gelip yiyorla rorada hiç tasvip etmediigm bri şey bişiy alcaksam bütün çocuklara alıyorum ki orda ayıp olmaısn diye çocuk bu sonuçta..

ziligurti canım kulakta sıvı birikimi bizdede var, tüp takılabilir ama kendiliğinden geçip hastalıkla tekrarlıyor bu durum, çok hastalanan çocuklarda olağan bir durum yani ama zamanla geçiyormuş çoğunluğu, bir de gece terlemeleri geniz eti büyüklüğünden de oluyor muhtemeln ondandır çocuğun terlemeleri, kreşle birlikte bir yıl hep hasta olunması normalmiş ama sürekli antibiyotik de çocuğuna hiç iyi değil tabi, off valla biran önce büyüsünler de aşklarıyla falan uğraşsak:))) böyle sağlık sorunları çok yıpranıyor insan

ablacım valla bana az gibi geldi cidden ama özel durum insan kendi vücudunu tanır, ben mesela süt kilo aldırıyor ve çok rahatsız ediyor, akşam yemesem bir kutu süt içsem biliyorum veremem, ama yoğurt öyle yapmıyor bana, abla valla d vitamini ve çinko dışındakiler çıktı dün sonucu, normal gözüküyor, b12 alt sınırda ama normal sayılıyor, bağışıklık testeleride düşük ama normal alt sınırda, crp yüksek tabi hala girp olduğu için valla bilemedik

bugünde bezini çıkardık bugün doğumgnü burada kızımın:)) bezi çıkardık ama lazımlığa yapmıyor peçeteleri yırtıp lazımlığa atıyor anne çiş yaptım diyor baya bay çiş diyor dalga geçiyor benimle sıpa:)) yani çiş temizlemekle meşgülüm halı koltuk heryer çişşş:))

çişe iyi alışmalar dilerim .. ben büyük kızımda 1 saat banyoda bekledigimi hatırlıyorum zeynom eger öylen uykusu varsa kalkınca hemen çişe götür ben öyle alıştırdım diye hatırlıyorum :44: tabı bizim o dönemlere yılllar geçtigi için
tahlillerin iyi olmasına sevindim .
ha bde büyüyünce sadece aşklarıyla ugraşmıyorsun zeynom . o günleri görün inşallahda o zaman bana hak verirsnz tabi sağlık her zaman öncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…