• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin ..

Bugun regl oldum niyetli degilim . Kizimla disarda islerimiz var .

Banu bugun nasilsin ? Gecmis olsun .

Zilim sen iyce eve alistin dimi :))

hayırlı ramazanlar arkadaşlar.aeben banu nasılsınız .uğrayıp bir selam vereyim dedim:16:

Selamlar .

Hamdolsun iyiyim eddras ablam .
Sen nasilsin ? Diyet isini ne yaptin ?
Kizim universite tercihleri icin ugradiyoruz abla .
Bizim secenek biraz cok . Mimarlik, piskoloji , diyetisyenlik ve odyoloji aradinda kaldik . Danistigimiz kisilerde hepsi ayri bisi soyluyor , iyce kafamiz karisiyor :))

Merhabalar..
Hepinizin guzel dilekleri için cokkk teşekkür ederimmm.
Biraz sıkıntılı geçiyor düşük tehlikesi var hastanelerdeyiz.. Rabbm korusun inşallah bebeğimizi...

Selamlar .

Hamdolsun iyiyim eddras ablam .
Sen nasilsin ? Diyet isini ne yaptin ?
Kizim universite tercihleri icin ugradiyoruz abla .
Bizim secenek biraz cok . Mimarlik, piskoloji , diyetisyenlik ve odyoloji aradinda kaldik . Danistigimiz kisilerde hepsi ayri bisi soyluyor , iyce kafamiz karisiyor :))

valla neyaptığım belli değil aybencim.instagramdan şeyda kızlarını takip ediyorum.zor ama sonuç veriyor.hayırlı olsun kızımız kazanmış.haklısın canım gerçekten kafası karışıyo insanın.benim oğlumda geçen sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü kazandı.hakkında hayırlısı olur inşallah.

hayırlı cumalar efenim :16:

Merhabalar..
Hepinizin guzel dilekleri için cokkk teşekkür ederimmm.
Biraz sıkıntılı geçiyor düşük tehlikesi var hastanelerdeyiz.. Rabbm korusun inşallah bebeğimizi...
ALLAHA emenetsin neslihanım :16:

valla neyaptığım belli değil aybencim.instagramdan şeyda kızlarını takip ediyorum.zor ama sonuç veriyor.hayırlı olsun kızımız kazanmış.haklısın canım gerçekten kafası karışıyo insanın.benim oğlumda geçen sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı bölümünü kazandı.hakkında hayırlısı olur inşallah.

evet abla hayırlısı tüm çocüklar için ...

şeydeyı takip ediyorsun demek .. evet abla zor ama sonuç veriyor ....

bugun cuma kilo bildirim günü .

geçen hafta 68.2 .. bu hafta 68.0....
ramazanda iyidir kilom artmasında .. gider elbet :6:

Aebencim.birşey sorucaktım sana.iftardan kaç saat önce tartıliyorsun.yani doğru kilomuz hemen iftar öncesi olanmı.cevaplarsan çok sevinirim

Aebencim.birşey sorucaktım sana.iftardan kaç saat önce tartıliyorsun.yani doğru kilomuz hemen iftar öncesi olanmı.cevaplarsan çok sevinirim

abla ben 4 gün oruç tuttum sonra regl oldum ... yanı geçen haftada bu haftada sabah tartıldım ..

ama soruna gelince .iftar öncesi kiloda fazla iniş oluyor su kaybından dolayı. bence niyetliyken öyleyinki kilon tam kilon ....

abla ben 4 gün oruç tuttum sonra regl oldum ... yanı geçen haftada bu haftada sabah tartıldım ..

ama soruna gelince .iftar öncesi kiloda fazla iniş oluyor su kaybından dolayı. bence niyetliyken öyleyinki kilon tam kilon ....

sağol bitanem:16:

İyi pazarlar dilerim efendim .

Zilim sen kesin bir yerlere gittin yoksun kac gundur :))

Zeynom kuzucuk nasil oldu ?

Selam hatunlar .
Yaz rehaveti burayada cokmus :(

Zilim sanirim annenlerdesin , ya degilse bukadar uzun buraya gelmemezlik yapmazdin .

slmlar herkese:3:

aebenim walla artık hepimizi çok iyii tanıyorsun ablam...haber veremedim paldır küldür gittik anneme..eşim geçen çarşamba öğlen vakti eve geldi,hadi izmire gidiyoruz dedi..orda işleri varmış,neye uğradığımı şaşırdım valla,apar topar bir kaç parça tıkıştırdık valize düştük yola..iftara yetiştik..ben (regldim)oruçlu değildim ama eşim oruçluydu..fırından sıcak pideyi aldık çaldık kapılarını,şaşırdılar sevindiler annemle babam:))

4 gün kaldık geleceğimiz gece oğlumun dr'u eşimi aradı..yurt dışına çıkacakmış..1 ay yokum gelin bi bakayım alınacak durumdaysa bademcik-genizetini alalım dedi..yine neye uğradığımı şaşırmış halde eve geldik bir kaç parça eşya alıp dr'un olduğu tıp merkezine gittik..pazartesi öğlene doğru ameliyata girdi 1 saat aldı.bademcik-genizeti-orta kulaktaki iltihap alındı..tüp takmaya gerek kalmamış kulaklarına..(bademciklerdeki geçmeyen iltihap orta kulağa geçmişti ve orda iltihap birikmesi olmuştu,tüp takılma ihtmali vardı ama gerek görmemiş dr,sadece küçük bir kesi atıp iltihabı almış) o gece hastanede kaldık dün eve geldik..bu gün daha iyiyiz şükür...ama ben su içmeyi unutmuşum akşam sahurda ben fenalardayım :1:

iftarı zor ettim,konuşamadım bile susuzluktan..birde bu gün 50 km yol gittim oğlumun hastanede kimliği kalmış,eşimle oğlum evde kaldı ben o sıcakta arabayla o kadar yolu gittim.dönüşte pazar işini hallettim,1 hafta evde yoktuk bişey kalmamış dolapta,çoğu bozulmuş vs..

iftarda çorba bile içemedim dayandım suya..şu an yürüyen bir balon gibiyim..:1:

neslihanım bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yavrunu sana bağışlasın cnm..meleğin sana sımsıkı tututnsun inşallah..

banu nerelerde yahu?

topiğe bu saferde ramazan rehaveti çöktü galiba..:44:

Gunaydin .

Zilim onunla gecmis olsun .canim ak pak olmus oglusun insallah artik hasta olmaz . Bol bol dondurmanin tadina bakar artik :))
Anacinada gidilmis ohh .

Darisi zeynomun yavrusuna . Oda bir an evvel sifa bulur insallah .

Dun bende cok fena susadim karpuza daldim ...
Benus buralarda Aslinda . Bi sure diyet konusmak istemiyor bunyasi gene onu uzuyor .

slmlar herkese:3:

aebenim walla artık hepimizi çok iyii tanıyorsun ablam...haber veremedim paldır küldür gittik anneme..eşim geçen çarşamba öğlen vakti eve geldi,hadi izmire gidiyoruz dedi..orda işleri varmış,neye uğradığımı şaşırdım valla,apar topar bir kaç parça tıkıştırdık valize düştük yola..iftara yetiştik..ben (regldim)oruçlu değildim ama eşim oruçluydu..fırından sıcak pideyi aldık çaldık kapılarını,şaşırdılar sevindiler annemle babam:))

4 gün kaldık geleceğimiz gece oğlumun dr'u eşimi aradı..yurt dışına çıkacakmış..1 ay yokum gelin bi bakayım alınacak durumdaysa bademcik-genizetini alalım dedi..yine neye uğradığımı şaşırmış halde eve geldik bir kaç parça eşya alıp dr'un olduğu tıp merkezine gittik..pazartesi öğlene doğru ameliyata girdi 1 saat aldı.bademcik-genizeti-orta kulaktaki iltihap alındı..tüp takmaya gerek kalmamış kulaklarına..(bademciklerdeki geçmeyen iltihap orta kulağa geçmişti ve orda iltihap birikmesi olmuştu,tüp takılma ihtmali vardı ama gerek görmemiş dr,sadece küçük bir kesi atıp iltihabı almış) o gece hastanede kaldık dün eve geldik..bu gün daha iyiyiz şükür...ama ben su içmeyi unutmuşum akşam sahurda ben fenalardayım :1:

iftarı zor ettim,konuşamadım bile susuzluktan..birde bu gün 50 km yol gittim oğlumun hastanede kimliği kalmış,eşimle oğlum evde kaldı ben o sıcakta arabayla o kadar yolu gittim.dönüşte pazar işini hallettim,1 hafta evde yoktuk bişey kalmamış dolapta,çoğu bozulmuş vs..

iftarda çorba bile içemedim dayandım suya..şu an yürüyen bir balon gibiyim..:1:

neslihanım bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim yavrunu sana bağışlasın cnm..meleğin sana sımsıkı tututnsun inşallah..

banu nerelerde yahu?

topiğe bu saferde ramazan rehaveti çöktü galiba..:44:

zilim çok geçmiş olsun cnmmm ,
daha iyidir ogluşun inşşşş

arada bir özel msj larına baksana yahuu :34::34:

merhaba nasılsınız,

ziligurti çok çok geçmiş olsun, biz ameliyat beklerken seninki oldu, inşallah güzel olur herşey

aeben abla ben iyiyim, benim kız daha yeni atlattı giribi ama ameliyat ertelendi çünkü d vitamini testi yaptırmıştım hatırlarsan o düşük çıktı şu yaz günlerinde düşük çıktı kışı düşünemiyorum, annem buradaydı bugün gidecek, akşam onu uğurlayacağız, bu yazı bol güneş ve denizle geçirip çocuğu takip edeceğiz, kızkardeşim de yurtdışından d vitamini damlası getirecek, bizde tekrar vitamin şurup, dut pekmezi falan veriyoruz iki gündür annem yapmış getirdi saolsun, aft a falan birebirmiş dut pekmezi, bakıcaz, inşallah düzelirde düzelmezse kasımda yani bayram dönüşü baybay dicez bademciklere,

durum bu yani yarın akşamda denize gidiypruz pansiyona pazara kadar pansiyon tuttuk denize hiç girmedi benim cadı kızım, ama bu sefer çok istekli korkmıcam diyo evin içinde falan simidi takıp yüzüyo halıda:)))) bize de değişiklik olur, yani bu yaz inşallah hep denizdeyiz

kilo konusuna gelince annem burda , malüm oruçlu akşam geç yedik hep herşeyide yiyorum ama yavaş yavaş vermeye devam ediyorum bugün 65 i kırdım 64,5 dum yarım tartılır yazarım, eski mayoma sığdım ama hala kendimi çok şişman hissediyorum,

annemde birderi birkemik kalmışım muamelsi yapmıyormu ölüyorum gülmekten, artık verme yeter falan diyo, sanırsın 40 kiloyum:)))))))))))))))))

Zeynom kuzucuga iyi guneslenmeler :) sifa olsun insallah .

Senide tebrik ederim annen hakli birazcik :)) eridin masallah . Kac kilo toplamda zeynom ?

Bugun ankara fena sicakti . Cok susadim .

iftara sayılı dakikalar kaldı masayı hazırladım.size bakayım dedim..geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun hepiniz...

zeynom oğlum 5 yaşında cnm..sizde denizde dikkat edinde yine üşütmeyin boğazları..bizim geçen yaz tatil dönüşü 8 gün yüksek ateş yaptı yine bademcikler..ödümüz kpmuştu..inşallah hasta olmadan gider gelirsiniz...

anaaam oknuyor,ben kaçtı...:10:

benimkide yeni 3 oldu, valla denize girse bi sorun girmese bi sorun bakalım artık inşallah üşütmeyiz, dünyanın yükü çıktı iki gün için zaten:)) aslında gitmek yoktu hesapta eşim oruç tutu bir hafta ama 7. günde uçuk çıkmaya başladı eşimin uçuk rahasızlığı var susuzlukta vücut direnci düşüp hemen yaraları çıkıyor, yani bizde oruç tutmayacağı için sakinken gidelim dedik, vücuudu bi tuzlu su görsün bakalım bıcırığımın
buarada tekrar geçmiş olsun canım iyi haberleri alırız buradan birdaha ateşi mangalda görüürüz inşallah siz de biz de:)))

aeben ablacım ben 73 ile başladım diyet serüvenine aama montiye başladığımda 71 idim bugün 64,5 çıktım yine, iyi zayıfladım yani ama iki haftadır montiye çok uymasamda farkettimki miğdem küçülmüş, mesela bu hafta içli köftede yedim, mantıda, hatta mısır haşlama bile yedim hatta adana kebap da yedim ekmekle ama az yedim yavaş yedim almadım sanırım işi kaptım bundan sonrası daha yavaş olur ama kendimi frenlemeyi öğrendiğim için ömür boyu böyle beslenebilirim, eşimde yaz geldiye hemen zayıfladı 67 kilo ya düştü sinir oluyorum hiçbişey yemiyor ben ondan çok yiyorum, bizim her yaz böyle eşim, kısır yaptırır, kahvaltı hazırlatır, karpuz peynir, sıcak yemek yemez haliyle iyice zayıflar,

Back