Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

vallahi rahatladm abla, regl sonrası gerçekten vücut hemen atıyor suyu sonraki hafta kilo veriliyor, ama bu dönem olmuyor tabi sabit kalınıyor, acami diyetçiyim ama bunu anladım:))

menülerimle çok doyuyorum abla, aç kalırsam buunu devamlı yapamam biliyorum bolca yiyorum ama ilk zamanlar iki tabak yemek yerdim şimdi bir tabakla douyorum, yoğurt falan koca bir kase oluyor halen ama, tavuk göğsünden çok gına geldi ilk ay o yüzden şimdi bütün tavuk alıp buğulama yapıp biraz but biraz göğüs yiyorum yağlı oluyor ama işte kendimi boğmamak daralmamak için böyle düzenlemeler yapıyorum, acelem yok:)))

slmlar herkese

bu gün kendi okulumda yoğunluk yoktu ama oğlumun provası vardı,oraya götürdüm.dönüşte yürürüm diye taksiyle gittik gösteri merkezine..çocukları öğlen servis gelip alacaktı okula götrecekti.o sebeple ben tek başıma geri dönerim hemde bahaneyle yürümüş olurum diye taksiyle gittik sabah..öğlende acap sıcaktı hava,çocukları beklerkende sıcakta durdum,başıma nasıl bi güneş geçtiyse artık öğleden sonra kendi okuluma gidemedim..eve geldm birde o tepe serseliğinin üstüne kardiyo pilates yaptım..şu an beyin kanamasına ramak kalmş gibi hissediyorum kendimi walla..
kaç aydı yapmayyınca kardiyo ile başlarsam olacağı buydu ,et kesiği oldum ...gülsemmi ağlasammı..akşam üstü oğlumu almaya gidemedim okula,eşime al dedim..sersem sepelek yatıyorum.yemeği zordan yaptım ...
ne kahve kar etti,ne soğuk duş...yarın yine prowa var..ama arabasız çıkmam valla bu sefer..akşamada gösteriyi yapınca bu işde bitecek çok şükür...

walla gelsin artık şu tatil yahu..geç uyanmak istiyorum..tüm yıl sabahın 5,30'unda uyanmaktan bıktım usandım:84::84::84:

banum perdeyi indirirken aklıma geldi sana cvp yazmadığım:) hemen girdim unutmadan yazayım diye..

bende geçen yıl yaptırdım zebrayı cnm..memnunum..deterjanlı suya batırıp sıktığım bezle sildim bir defa şu ana kadar..oturma odamada yaptırdım sonradan..onu daha silmedim..ama halı yıkama şirketleri gelip söküp yıkayıp getirip takıyormuş..bende yatak odama kruvaze perde yaptırmak istiyorum..şu fransız gipürü dedikleri dantelli tülden..ama biraz fazla tuzlu..şimdi tatil geldi ek ders ücretim kesilecek..tatildi bayramlar düğünler derken sırayı getirebilirsem yaptırım..yatak odama yollukta almam lazım..evlenirken almıştım..artık beğenmiyorum..çok hoş şeyler var..perdelerinide bu eve geçerken yaptırdım 4 yıllık daha ama beğenmiyorum
artık zaten halılar halı olmaktan perdeler perde olmatan çıktı..tamamen görsellik için alınıyor.yeri veya pencereyi örtsün diye değil..tablo gibi hepsi...çok şık şeyler var..her yıl değişen bir modası vr bu tür şeylerin.ve biz herşeyi acaip hızlı tüketen bi toplum olduk..:18:insan nefsi işte..doyumsuzuz..en başta kendim tabii:26:

zilimm benimde mutfak yatak odası ve çocuk odası zebra salonum stor üstüne kruveze yaptırdım uygunlarıda var cnm okadar pahalıd egil
benimd eyatak odam zebra ile kaldı üstüne fon filan yaptırmadım. önce yatak odası takımımı degiştirip öyle yaptırayım dedim
ama yatak odmaı dgeiştirmince kaldı ama şimdi çok güzle mint yeşili ve pudra pemebesi perdeler yapıyorlar yatak odasına
bend ebiraz toparlayım aklımda naturel renkler tercih edicem . ama bende yatak odasına kruvezeyi pek tavsiye etmiyor perdeciler ama haberin ola

zeynoıcumm tebrikler cnm , ameliyatta olayı bitti sanırım ben kaçırdım mı yoksa

tavugun yheryerini yiyebilirisn cnm derisi hariç, kalçalı but alıyorum ben kızartıp kendi yagınd ayiyiorum valla bol salata ve ayran ile yoksa hep gögsü yenmiyor
patlıcanlı yemekte yapabilirisn güzel oluyor.

banum bende yaptıracaksın sanıdım..anlattım uzun uzun..

yatak odasına neden kruvaze perdeyi tavsiye etmiyorlar ,içerisinimi gösteriyor diye acaba?ortaya storu indiririm diye düşündm ben ama gösteriyorsa hiç yaptırmam..bizim yatak odasını kuşlardan başka gören yok gerçi..çok tepe kalıyor bizim ev,birde yatak odası üst katta ve önü teras..

kruvaze perdenin çok çeşidi var,çokta güzel duruyor yaw..benim beğendiklerim şu yemek odalarına serilen örtüler varya dantel anglez mi ne deniyor..o zımbırtıdan ve pırıltılıydı..ama adam 4 mt'lik cama kruvazesiyle birlikte 15 mt tüle ve stora 1400 tl fiyat çıkarttılar..başkada bi yere sormadım gerçi...bakırköyde çok büyük bi perde mağazası var oraya bakmıştık arkadaşla...

sabahtan beri yine yollardaydım valla,eve gelincede evi,süpür-sil-yemekler-duş-oğluşu yediir yatır(sabahki provadan sonra eve gönderdiler akşama dinlenmiş olsun diye) kendim duş aldım..şimdide oğlumun kostümünün düğmelerii dikeceğim..walla yemek yiyemedim koşturmaktan..birazdanda salata yapmaya kalkarım.erken yiyip 6 gibi gösteri merkezinde olacakmışız... yarıın geç kalkacağım inşallah..ollley

öğleden sonrada arkadaşlarla avm yapacağız,okula öğrenci gelmiyor çünki...gezi var son 3 gün

hayırlı cumalar hatunlar....

evin eksigi hiç bitmez banum .......

kilom bu hafta 67.6... 700 ger vermişim . ....

merhabalar aebencim.cepten giriyordum cevap yazamadım.eski dostları görmek güzel gerçekten

slmlar ve hayırlı cumalar efeniim...

tatil başladı öğretmenlerde öğrenciler kadar mutludur bu gün eminim(bakınız ben:)

hakikatten tüm yılın yorgunluğu ancak çıkar 3 ay tatilde...benim bu yıl seminerimde yok şükürki...bu günden itibaren evdeyim yani..

oğlumda karnesini aldı bu gün sizlerinde çocuklarınız almıştır..hepsine iyi tatiller dilerim...

topik yine sessizleşmiş,herkes nerelerde yahu?aebenim yoklama yap aplam,kaçakları tespit edelim,ceza verelim.tek ayak cezası

zilimmm iyi tatiller diliyorum sana ve topige katılımını bekliyoruz canım bol boll

baş kaçak ben olunca nasıl tespit edecez zilim

canım 7. takıma bak burda olmazssak nazlı banu ve ben ordayız ... ama burayıda ihmal etmemeliyiz

iyi tatilller dilerim

karnelerimizde her seneki gibi taktir vede teşekkür..

ablaları kızımın pazar ün .sınavı var dualarını bekliyorum

merhabalar aebencim.cepten giriyordum cevap yazamadım.eski dostları görmek güzel gerçekten

eddoras ablam hoşgeldin ara ara görüyorum seni, bir merhaba yazın ne olur . bizde özlüyoruz sizleri
nasılsın .? ablan nasıl ?.
ben tekrar takımlara girdim 7. takımdayım bekleriz

eddoras ablam hoşgeldin ara ara görüyorum seni, bir merhaba yazın ne olur . bizde özlüyoruz sizleri
nasılsın .? ablan nasıl ?.
ben tekrar takımlara girdim 7. takımdayım bekleriz

Aebencim ablam iyi çok şükür.ama anneciğimi kaybettim bu arada.iki yıl olcak nerdeyse.alışıyoruz yavaş yavaş.rabbim sabrınıda veriyor işte.

Aebencim ablam iyi çok şükür.ama anneciğimi kaybettim bu arada.iki yıl olcak nerdeyse.alışıyoruz yavaş yavaş.rabbim sabrınıda veriyor işte.

Allah mekanını cennet eylesin inşallah zaman her acıyı hafifletiyor. yoksa insanın çektigi acıya dag dayanmaz :26:
ablan için çok sevindim
kilo işlerin nasıl abla

kilo işleri felaket canım.aldım başımı gidiyorum.bir yıldırda erken menapoza girdim 44 yaşında.iyice zorlaştı herşey şimdi.denemediğim şey kalmadı.geçen yıl karatayla 4kilo verdim.duraklamaya girince diyetisyenimin listesine geri döndüm.4kilo aldım.işte böyle bir dokun bin ah işitşimdi şeyda coşkunu takip ediyorumherkesi zayıflattı kadın bakalım bende sonuç ne olacak

merhablar

aeben abla inşallah istediği yeri kazanacak puan alır,

ayrıca 7. takım cıvıl cıvıl ya bakıyorum bazen:))

biz dün piknikteydik, iki öğün yaptık kahvaltı normal evden götürdük fazladan bir dilim ekmek yedim akşamda mangal tabiki köfte ve tavuk vardı öyle geçti dün

bugün akşamda dünden kalan köfteleri ısıtıp köfte ekmek yapıcam dedim arkadaşlar gelicek ama ben ekmeksşz yiyeceğim

bende sabitlendim buarada iki haftadır 66 yım çıktım ama inmedim, bakalım bu hafta ne olacak

kimsecikler yok abla nerdesin, sınav nasıl geçti kızının
dünkü menümü yazayımda hareket katayım topiğe:))

sabah
2 yumurta, peynir zeytin domates salatalık

öğlen
buğdaylu nohutlu yoğurt

ara
elma
badem

akşam
yeşil fasülye dereotlu yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…