banum perdeyi indirirken aklıma geldi sana cvp yazmadığım:) hemen girdim unutmadan yazayım diye..
bende geçen yıl yaptırdım zebrayı cnm..memnunum..deterjanlı suya batırıp sıktığım bezle sildim bir defa şu ana kadar..oturma odamada yaptırdım sonradan..onu daha silmedim..ama halı yıkama şirketleri gelip söküp yıkayıp getirip takıyormuş..bende yatak odama kruvaze perde yaptırmak istiyorum..şu fransız gipürü dedikleri dantelli tülden..ama biraz fazla tuzlu..şimdi tatil geldi ek ders ücretim kesilecek..tatildi bayramlar düğünler derken sırayı getirebilirsem yaptırım..yatak odama yollukta almam lazım..evlenirken almıştım..artık beğenmiyorum..çok hoş şeyler var..perdelerinide bu eve geçerken yaptırdım 4 yıllık daha ama beğenmiyorum
artık zaten halılar halı olmaktan perdeler perde olmatan çıktı..tamamen görsellik için alınıyor.yeri veya pencereyi örtsün diye değil..tablo gibi hepsi...çok şık şeyler var..her yıl değişen bir modası vr bu tür şeylerin.ve biz herşeyi acaip hızlı tüketen bi toplum olduk..:18:insan nefsi işte..doyumsuzuz..en başta kendim tabii:26:
merhabalar aebencim.cepten giriyordum cevap yazamadım.eski dostları görmek güzel gerçekten
slmlar ve hayırlı cumalar efeniim...
tatil başladıöğretmenlerde öğrenciler kadar mutludur bu gün eminim (bakınız ben:)
hakikatten tüm yılın yorgunluğu ancak çıkar 3 ay tatilde...benim bu yıl seminerimde yok şükürki...bu günden itibaren evdeyim yani..
oğlumda karnesini aldı bu günsizlerinde çocuklarınız almıştır..hepsine iyi tatiller dilerim...
topik yine sessizleşmiş,herkes nerelerde yahu?aebenim yoklama yap aplam,kaçakları tespit edelim,ceza verelim.tek ayak cezası
slmlar ve hayırlı cumalar efeniim...
tatil başladıöğretmenlerde öğrenciler kadar mutludur bu gün eminim (bakınız ben:)
hakikatten tüm yılın yorgunluğu ancak çıkar 3 ay tatilde...benim bu yıl seminerimde yok şükürki...bu günden itibaren evdeyim yani..
oğlumda karnesini aldı bu günsizlerinde çocuklarınız almıştır..hepsine iyi tatiller dilerim...
topik yine sessizleşmiş,herkes nerelerde yahu?aebenim yoklama yap aplam,kaçakları tespit edelim,ceza verelim.tek ayak cezası
merhabalar aebencim.cepten giriyordum cevap yazamadım.eski dostları görmek güzel gerçekten
hoşgeldin abla nasılsınnn
eddoras ablam hoşgeldinara ara görüyorum seni, bir merhaba yazın ne olur . bizde özlüyoruz sizleri
nasılsın .? ablan nasıl ?.
ben tekrar takımlara girdim 7. takımdayım bekleriz
Aebencim ablam iyi çok şükür.ama anneciğimi kaybettim bu arada.iki yıl olcak nerdeyse.alışıyoruz yavaş yavaş.rabbim sabrınıda veriyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?