teşekkür ederim canım
sabırlı olmam lazım sonuçta istediğim hiç değişmeyecek sabırlı azimli akıllı olmam lazım :)
bazen hiç zayıf halimi görmeden ölür müyüm diye düşünüyorum
Dayanamadım tartıldım pazartesi 67.5 tum bu sabah 66,3 kg :)
Diyet yemek sipariş ediyorum canım ne yiyeceğimi planlamaktan bıktım ne verirlerse onu yiyorum.Neler veriyorlar aslında herşey kesinlikle montignac'a uygun değil aslında hep farklı şeyler yiyorsun bu keyifli porsiyonlar az sayılır öğlen akşam ekmek yok sadece sabah ekmek ama aralarda kurabiyede tatlıda var 3.gün azla doymaya alışıyorsun 5 öğün yediğinde acıkmadığından dolayı azla doymayı öğreniyorsun o kadar 8 günde 3 kg verdim bakalım devamı nasıl olacakiyi hoş güzelde yöntemini paylaşmamandaki ısrarını anlayamadım ben :26::26:
tebrikler
Diyet yemek sipariş ediyorum canım ne yiyeceğimi planlamaktan bıktım ne verirlerse onu yiyorum.Neler veriyorlar aslında herşey kesinlikle montignac'a uygun değil aslında hep farklı şeyler yiyorsun bu keyifli porsiyonlar az sayılır öğlen akşam ekmek yok sadece sabah ekmek ama aralarda kurabiyede tatlıda var 3.gün azla doymaya alışıyorsun 5 öğün yediğinde acıkmadığından dolayı azla doymayı öğreniyorsun o kadar 8 günde 3 kg verdim bakalım devamı nasıl olacak
günaydınlar hayırlı cumalar .
Geçen hafta : 71.5 kg
bu hafta : 70,0 kg
giden : 1,5 kg
naz tebrikler cnm bende diyorum bugün naz nerede sen gelmişsin bildirim bile yapmışsın
sağol banu bende seni tebrik ederim 6lı rakamları gördün ne güzel aaaa ben geldim bildirim yaptım menümü bile yazdım
iyi geceler hatunlar .
Zilim iyi tatiller canim .
Kilolar berilmis ne guzel tebrik ederim .
Banum nihayet 6 li rakamlar :))
nazlim haftaya 6 li rakamlar insallah .
Diyarim canim dr . Gittinmi bu konuda ?
Icirim az olsun oz olsun .
Laram yediklerini not etsen bacim ilk gunden ne vardi bizde kopya cekerdik .:)
ayselim ilk hafta icin guzel kilo kaybi balim :)
kizlar dr . Islerim var onlarla ugrasiyorum . Tahlilkarda sorun cikti bobreklerde biopsi yaptiricam . Hayirsi bakalim umarim kortizol kullanmadan atlatirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?