Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım

sabırlı olmam lazım sonuçta istediğim hiç değişmeyecek sabırlı azimli akıllı olmam lazım :)

bazen hiç zayıf halimi görmeden ölür müyüm diye düşünüyorum

ALLAH gecinden versin canım hayırlı ömürler yaşamamızı nasip etsin . ben kendimden örnek vereyim doğumdan sonra inanılmaz şiştim her gören sana ne olmuş çok kilo almışsın doğumdan sonra kilo veremedin vs. bir sürü şey diyete başlıyordum ama tam anlamıyla yapamıyordum . sonrasında o teyzelerin beni her gördüklerinde aynı şeyleri söylemeleri beni kamçıladı ve kafamda bitirip diyete başladım çok şükür 2,5 ay olacak montiye başlayalı sadece geçen pazar kaçamak yaptım önceden olsaydı devamı gelirdi kaçamakların . ama şimdi istiyorumki oğlumun doğum gününde oğlumla resim çekilirken şişko bir anne olmayayım yada ilerde oğlum anne arkadaşlarım çok şişmansın diyorlar demesini istemiyorum . tabi sağlığım içinde çok iyi oldu kilo vermem artık daha aktiv oynuyorum oğlumla hemen yorulmuyorum . diyar aslında bir doktora gitsen gerekli bütün testlerini yaptırsan canım

selam herkese

bende bugün tartıldım yarın sabah erkenden gideceğim okula akşama kadar giremem hastanede ameliyata konuk olacağız :)

geçen hafta:77.0

bu hafta:75.4

bu arada grip oldum midem çok bulanıyo ne yesem menü yazamayacak kadar halsizim

iyi akşamlar hepinize

iyi hoş güzelde yöntemini paylaşmamandaki ısrarını anlayamadım ben :26::26:
tebrikler
Diyet yemek sipariş ediyorum canım ne yiyeceğimi planlamaktan bıktım ne verirlerse onu yiyorum.Neler veriyorlar aslında herşey kesinlikle montignac'a uygun değil aslında hep farklı şeyler yiyorsun bu keyifli porsiyonlar az sayılır öğlen akşam ekmek yok sadece sabah ekmek ama aralarda kurabiyede tatlıda var 3.gün azla doymaya alışıyorsun 5 öğün yediğinde acıkmadığından dolayı azla doymayı öğreniyorsun o kadar 8 günde 3 kg verdim bakalım devamı nasıl olacak

günaydınlar hayırlı cumalar .

geçen hafta : 71.5 kg
bu hafta : 70,0 kg
giden : 1,5 kg

eski iş yerimizde patronumuzun kızı yapıyordu bu sistemi
okadar zayıflamıştıki ama herşeyi yiyordu az ama herşey vardı
sabah menüleirni göremiyordum ama öglen ve akşamı ofiste yiyordu
bitki çaylarına kadar herşeyini getiriyordu firma tebrik ederim

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi

öğlen
tavuk ızgara
ayran

ara
1 adet armut

akşam
tavuk ızgara
ayran

günaydınnn

tartı günüm yarın ama dayanamadım ve tartıldım 69.4 geldim 6 lara kavuştmm yeniden
birde sabahları şiş oluyorum biraz daha beklesem 68 küsürüde görürdüms anırım
ama neyse ben bunada razıyımm regli oluyorum birde
uzun zman sonra 6 ları görmek beni mutlu etti

merhaba kızlar
ben tartılmadım malesef reglm ılk defa uzadı 12 gundur reglıyım ve lavabo sorunum var
dun karnım cok sıstı tartıldım 75 kusur geldım
bırazdan kızımla beraber yuruyuse gıdıcem ordan donuste tarrılırım sıslıgım ındı gıbı dua edın 74 lerı goruyum

çok sesiz kalmış bugün burası kilo veren herkesi tebrik ediyorum aeben ablamda gelmemiş bugün iyidir umarım

naz tebrikler cnm bende diyorum bugün naz nerede sen gelmişsin bildirim bile yapmışsın

sağol banu bende seni tebrik ederim 6lı rakamları gördün ne güzel aaaa ben geldim bildirim yaptım menümü bile yazdım

sağol banu bende seni tebrik ederim 6lı rakamları gördün ne güzel aaaa ben geldim bildirim yaptım menümü bile yazdım

evet cnmm ama ben sonradan gördüm neremle baktım sa artık

evet naz ya görüdm sonunda 6 ları çok kasmadan abartmadan devam ediyorum
keşke en başta böyle takılsaydım 5 te bıraksaydım 2 ayım boşa gitti

müsli almıycma bir daha içinde ne ararsan var şeker, pirinç
yulaf ezmesi alıp kendim yapıcam.
müsli yiyecegim zman ekmek yemiyorum sabahları
yogurt meyve yiyceksem ekmek yiyorum.
birde bazne öglenleri çabuk çorba galeta yiyorum ozmanda yemiyorum sabah ekmek
kh bir ögünde yer veriyorum anlıycagın
bunlaır niye yazdım bilmiyorum

Valla masum kolay iş değil 23 kilo vermişsin çok ama çok tebrik ediyorum seni hedefe ulaşmak hakkın canım inşallah en kısa zamanda ve sağlıkla

İyi geceler hatunlar .

Zilim iyi tatiller canim .

Kilolar berilmis ne guzel tebrik ederim .
Banum nihayet 6 li rakamlar :))

Nazlim haftaya 6 li rakamlar insallah .

Diyarim canim dr . Gittinmi bu konuda ?

İcirim az olsun oz olsun .

Laram yediklerini not etsen bacim ilk gunden ne vardi bizde kopya cekerdik .:)

Ayselim ilk hafta icin guzel kilo kaybi balim :)

Kizlar dr . İslerim var onlarla ugrasiyorum . Tahlilkarda sorun cikti bobreklerde biopsi yaptiricam . Hayirsi bakalim umarim kortizol kullanmadan atlatirim .

günaydın 68.8
gidiyor kilocuklarım çok şükür regli oldugum içindir belkide bilemiyorumm

aben ablam selammm görünmüyorsun .

lara kala kilolalrımı vermekte zorlanıyorum 64 e kadar inip 74 e çıkmayı başardım bu yaz

aeben ablacığım inşallah biopsiden güzel sonuçlar alırsın . Inşallah bende haftaya 6lı rakamları görmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…